Sünnet sünnet çocuğuna kına sürerken hangi şarkı çalar??

aralıktan beri şarkı mı arıyosun canım sen???

inşallah bulursun gönlüne göre... ama bence yumurtanın sarısı tam bir felaket...kaydirigubbakcemile3
çocukla alay eder gibi olur yaa..

bence sözsüz müzikler daha hoş olur kına yakarken...
ben bağlama hastası olduğum için al yazmalım ya da benzer bişey düşünüyorum...
ama konyada salavat çekerek getiriyolar genelde kına yakana kadar da hep bi ağızdan salavat çekiliyor...

ama konyada salavat çekerek getiriyolar genelde kına yakana kadar da hep bi ağızdan salavat çekiliyor...

al yazmalım fena fikir değilmiş :1rolleyes:

ayrıca al yazmalım fikri bana başka bir ilham verdi,eski yeşilçam filmlerinin müziklerini araştırayım biraz mesela neşeli günler film müziği vardı...

kızlar konu çok eskiymiş ama arayanlar için ben de fikir yazayım dedim :42:...bu sene oğluma sünnet yaptırmayı düşünüyorum yelkenler biçilecek mehter marşı var yaa,kına yakılırken onu çaldırmayı düşündüm,hani içinde ''fatihin istanbulu fethettiği yaştasın '' geçen şarkı :72: ...çok hoşuma gitti,bakalım nasıl olacak:34:

konu eski ama güzel bir konu kayahan fıkrı benım cok hosuma gıttı yanlız ben slaytda onun calmasını ısterım gırıstede genc osman marsı olabılır ama kınayı bende bulamadım kıslar

Merhaba konu çoookkk eski ama soru aynı soru ve benim de daha çookk var sünete ama şimdiden birşeyler kafamı kurcalamaya başladı çıkış müziğini buldum Mustafa ceceli Gül rengi dans olucak kına için çıkarken isme özel kına şarkısı var onu çaldırıcam ama kına yakarken duygusal bişey ne olsa onda takıldım kaldım.

Back
X