Bende yaptırıcam hazİran sonu İnŞ.
paylaşımın için sağol...ben de ağustosta erkek bebek annesi olcam inşallah...bizde hemen yaptırmayı düşünüyoruz...
tşk böyle bi paylaşım içina.s.
Bende yaptırıcam hazİran sonu İnŞ.
paylaşımın için sağol...ben de ağustosta erkek bebek annesi olcam inşallah...bizde hemen yaptırmayı düşünüyoruz...
merhaba kızlar benim oğlum 8 aylık haftaya biz de sünnet ettiricez kısmetse ama merak ettiğim şu şimdi sünnet ettirilince eğlenceyi ve okumasını 6 yaşında anlayacağı zaman yapayım diyodum ama şimdi yaptırmammı lazım.yani sünnet düğününü büyüyünce yaptırıcaktım.mevlüdünü de ozaman yapayım diyordum.olmazmı öyle kesilince mi yapmak lazım
ben de oğlumu daha önce sünnet ettirdim ama düğününü yapmadım nasip olursa bu sene yapacağım.benim komşumda oğlunu iki yaşında sünnet ettirdi 8 yaşındada düğününü yaptı anladığı vede kendi istediği zamanda yapmak en iyisi öteki türlü bişey anlamaz ayrıca kesildikten çocuğun canı yanerken ne siz nede çocuk eğlence düşünemessiniz.
kızlar yoğun baskı yüzünden sünnet iptal(babası amcası dedesi bir oldu canımdan bezdirdiler.banam bana küsücekti resmen sünnet ettirseydim.büyüyünce yaptırıcaz artık napalım:))
bizde ilk doğduğu gün babamızla bi karar almıştık yapacaktık
ama ikimizde sanırsam yufka yüreğimizden yaptırtamadık şimdi 7 aylık olduk hala tıkk yokkk
ama 1 yaşına gelmeden ihşallahh tez zamnda yaptırtacağız oğluşumun sünnetini.erken yaptırmak cok daha iyi miş evet...:jeyyar:
çook teşekkür ederim paylaşımın için tatlımm kafam baya karışık şu sünnet hususunda
walla şimdiki aklım olsa hiç lafa söze meydan vermeden doğar doğmaz sünnet ettirirdim hiç acıyı anlamıyomuş acımıyomuş da hiç şimdi bak herkes 30 laf ediyo
7 aylık Furkanım da yarın sünnet olacak ama benim aklım düğününde kıyafetinde... Çok kişi kıyafeti ileride giydirip foto çektiriyormuş hatta sonrasında düğün bile yapan var ama her şey aynı anda anlamlı olmaz mı??? Yaşına uygun çok güzel kaftan da buldum ama...... Ne bileyim yaa aklım çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?