Sünnet Sünnet

Evrim34

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
92
26
8
31
Slm arkadaşlar oğlum 4 yaşında anestezi sünnet yaptırmak istiyorum.hastaneye başvurduğumda hangi işlemlerden geçiyoruz.hemen sünnet olabiliyor mu.ne kadar zamanda oluyor.bilgi verirseniz sevinirim.oğlum otizmli bu arada konuşmuyor.şimdiden teşekkürler

Selam, 46 kişi görmüş ama fikirleri yok galiba..biz nisanda yaptirdik,her hastanenin presedoru farklı sanırım, ozelde yapılmıştı, günü kendimiz belirledik 4 aylikti genel yapmadılar ..bir hastahaneye ile görüşmenizde fayda var

En riskli dönem sünnet için 3-6 yaş arasıdır. Herhangi bir rahatsızlıgı yoksa iki sene beklemeniz daha uygun olabilir

4 yaş sünnet için uygun değil çoğu doktor yapmıyor o yaştaki çocuklara sizin özel bir durumunuz da var otizmli bir çocuk için çok derin korkular bırakabilir. Doktoru çok iyi seçin mutlaka üstelik genel anestezi yapılacaksa daha iyi araştırın. Ben 2 aylıkken yaptırmıştım oğlumu lokal anesteziyle. Uyuşması için 45 dk kadar beklediler sünneti de yarım saat sürdü hastanede 1 saat kalıp çıktık iyileşme süreci 1hafta sürdü bebek olduğu için çabuk iyileşti sanirim.

Merhaba. Biz kasımda yaptirmistik. Devlet Hastanesinde anestezi ile yapıldı. Biz ilk önce muayeneye gittik. Onlar gün verdi. Sünnetten bir gün önce tahliller yapıldı ertesi günde sünnet oldu. 2 saat kaldı hastanede. 1 hafta boyunca krem kullandık. Daha sonra birseyi kalmamıştı. İlk gün biraz agrisi oluyor onun dışında iyiydi gayet. Bnm oglum 18 aylikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…