Sünnet Sünnet

meltemkaraca

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
35
22
18
Arkadaşlar izmirdeyim 9aylik oglum var nerede sunnet yaptirabilirm egepol hastanesini dusunuyorum fiyati ne kadar bilen var mı

arayıp öğrenmeniz fiyat değişikliğine de karşı daha iyi olur bence ...

Ama işlerini güzel yapıyor mu diye soruyorsanız başlığı İzmir Egepol ... olarak değiştirirseniz daha çok bilenlerin dikkatini çeker

Eltim orada doğum yaptı çok memnun kaldı. He sünnet yaptırmadılar daha. 750 liraya yapıyormuş ama onu duymuştum Genel olarak iyi bir hastane, arkadaşım çalışıyor, acil gerekliyse yarın sorarım.

Can'ım ben aydın mevsim var Karşıyaka'da o çok iyi dediler orada yaptırmıştım. 1400 TL nakitte anlaşmıştık. Egepol de güzel bir hastane ama fiyatını bilmiyorum. Hayırlısı olsun inşallah

merhaba kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar sünnette genel anaztezi ve lokal anestezi hakkında ne düşünüyorsunuzz

merhaba kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar sünnette genel anaztezi ve lokal anestezi hakkında ne düşünüyorsunuzz
Yaşına göre değişiyor ama iliside problem olmaz bence .biz lokal yaptırmıştık ağrısız sızısız hiç haberi olmadı ama hareketli ve yatmaktan sıkılan bir çocuksa geneldede bir problem yok bence.biz dr yusuf demircan a yaptırdık çokta memnun kaldık hem fiyat uygun hemde insanlığı süper.gözüm kapalı önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…