md48 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2009 29 0 86 Muğla 27 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi md48 #1 Kızımın pembe bebek arabasını ve ikiz bebek arabamızı satıyoruz. SUNNY BABY ÇİFT YÖNLÜ, ÇOK HAFİF,RENGİNDE SOLMA YOK, 80 TL , KRAFT İKİZ BEBEK ARABASI, OLDUKÇA YIPRANMIŞ AMA SAĞLAM, SADECE ÖN KOLTUK KEMER TOKASI DEĞİŞECEK, 60 TL. FETHİYE'DE YAŞIYORUM, OTOBÜSE VEYA KARGOYA VEREBİLİRİM AMA BURADA HER OTOBÜS KARGO ALMIYOR. Eklentiler $PEMBE.webp 6,5 KB · Görüntüleme: 125
Kızımın pembe bebek arabasını ve ikiz bebek arabamızı satıyoruz. SUNNY BABY ÇİFT YÖNLÜ, ÇOK HAFİF,RENGİNDE SOLMA YOK, 80 TL , KRAFT İKİZ BEBEK ARABASI, OLDUKÇA YIPRANMIŞ AMA SAĞLAM, SADECE ÖN KOLTUK KEMER TOKASI DEĞİŞECEK, 60 TL. FETHİYE'DE YAŞIYORUM, OTOBÜSE VEYA KARGOYA VEREBİLİRİM AMA BURADA HER OTOBÜS KARGO ALMIYOR.
md48 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2009 29 0 86 Muğla 27 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi md48 #2 Ikiz arabanın fotoğrafını ekleyemiyorum, arka arkaya olduğunu belirteyim, çok sağlam ama dediğim gibi yıpranmış durumda, o yüzden bu fiyata satıyorum.
Ikiz arabanın fotoğrafını ekleyemiyorum, arka arkaya olduğunu belirteyim, çok sağlam ama dediğim gibi yıpranmış durumda, o yüzden bu fiyata satıyorum.