• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

super anne nasil olurum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.984
173
bu iki oglumu uyutmaya calisirken buyugune söylediğim bir cumleydi. super anne dugmesine basiyorum ikinizi de uyutucam diye.

ama gercekte degil süper anne olmak standartı bile saglayamiyorum sanirim. iyice canim sıkılmaya basladi bu ise. depresyona gircem nerdeyse..

5 yasinda bir tane, 3 aylik da bir tane olmak uzere iki cocugum var. iki cocuk bana zor geldi biraz. daha fazla cocugu olana Allah yardim etsin.

kucuk cok gazli. duzenli uyuyamiyorum o yüzden. onunla.ilgilenmekten eve ve büyüğüne hic vakit ayiramiyorum.

ben mi beceriksizim diye dert etmeye basladim. ne yapmaliyim. siz nasil basa çıkıyorsunuz.

buyuk yarim gun okula gidiyor ama cok hasta oluyor haftada 2-3 kere gitse ne ala oluyoruz. ayrica da okula goturp getirme evde olmasindan cok daha zormus.

ucretsiz izinde oldugum icin maddiyatla ilgili kısımları yapamam.

evde cok da yalniz degilim pek cok anneye gore o bakimdan iyi sayilirim ama benim benle ilgili problemim var sanirim.

yani ben gercek manada anne olamiyorum sanirim. hani annelerde ekstra bir guc vardir ya o ben de yok gibi. sanki hala ogrenci modundayim da ekstradan cocuklarim var gibi

buyuk yarim gun okula gidiyor ama cok hasta oluyor haftada 2-3 kere gitse ne ala oluyoruz. ayrica da okula goturp getirme evde olmasindan cok daha zormus.

ucretsiz izinde oldugum icin maddiyatla ilgili kısımları yapamam.

evde cok da yalniz degilim pek cok anneye gore o bakimdan iyi sayilirim ama benim benle ilgili problemim var sanirim.

yani ben gercek manada anne olamiyorum sanirim. hani annelerde ekstra bir guc vardir ya o ben de yok gibi. sanki hala ogrenci modundayim da ekstradan cocuklarim var gibi

:D

allah ıyılıgını versın ben bıtaneyle bas edemıyorum senın ıkı tane super anne degılım dıyorsun

daha ne yapıcaksın yahu daha ne olsun zaten kucuk cok kucuk bukadar zorlanman ondan dolayı bıraz buyusun , buyuk olan da okula baslar bı tık daha rahat edersın.

sımdı zor olacak ama sonra hersey duzene gırecek bılıyorsun :)

sen mukemmel bı annesın . aksını dusunme

kucuk bide surekli kusuyor. ev isi olarak genelde yaptigim sey camasir yikamak bulasiklari makineye koymak arada yemek yapmak. evim asiri dağılıyor. topladigimin ertesi gun ev savas alani.

bazi kadinlar vardir mesela surekli ayakta olurlar giderken gelirken hep elleriyle bir toparlar ben o sekilde olamiyorum. o kuvveti enerjiyi bulmak istiyorum kendimde.

yani boyle puf noktalar ve o enerjiye sahip olmak icin motivasyonlariniz neler onu ogrenmek istiyorum.

:KK70:

allah ıyılıgını versın ben bıtaneyle bas edemıyorum senın ıkı tane super anne degılım dıyorsun

daha ne yapıcaksın yahu daha ne olsun zaten kucuk cok kucuk bukadar zorlanman ondan dolayı bıraz buyusun , buyuk olan da okula baslar bı tık daha rahat edersın.

sımdı zor olacak ama sonra hersey duzene gırecek bılıyorsun :)

sen mukemmel bı annesın . aksını dusunme
valla iki cocuk zormuş ya. ha bir ha iki derdim de simdi arkadaslarima diyorum.insan bir uyarir iki cocuk xor diye .

kucuk kucuk evet zaman gecsn diye bekliyorum..cok kusuyor ve cok gazli o beni cok zorluyor. 6 -7 aylik olsa rahatlicam ama sonra da is baslayacak.

ben maksimumda kullanmak istiyorum kendimi..sanirim iyice salmaya basladim kendimi zaten yapamiyorum dusuncesiyle

bu iki oglumu uyutmaya calisirken buyugune söylediğim bir cumleydi. super anne dugmesine basiyorum ikinizi de uyutucam diye.

ama gercekte degil süper anne olmak standartı bile saglayamiyorum sanirim. iyice canim sıkılmaya basladi bu ise. depresyona gircem nerdeyse..

5 yasinda bir tane, 3 aylik da bir tane olmak uzere iki cocugum var. iki cocuk bana zor geldi biraz. daha fazla cocugu olana Allah yardim etsin.

kucuk cok gazli. duzenli uyuyamiyorum o yüzden. onunla.ilgilenmekten eve ve büyüğüne hic vakit ayiramiyorum.

ben mi beceriksizim diye dert etmeye basladim. ne yapmaliyim. siz nasil basa çıkıyorsunuz.
Süper babaanne , süper anneanne yok mu ? Cnm

var:KK45: süper babaannede var. buyukle o ilgileniyor hatta genelde. ama yasli. 70 den fazla. anneanne uzak ve calisiyor

Bence sizin standartlarınız çok yüksek, onları karşılayamadığınız için de moraliniz bozuluyor.

ama bisi de yapmıyorum ki.

beklentim soyle yüksek. buyugu cok ufakken ise geri dondum. ucretsix izin alma imkanim olmadi. simdi de evde olacagim zaman sinirli. Bu vakitleri iyi degerlendirmek istiyorum. ozellikle buyuk olanla aradaki kayıp zamanlarimizi da kapatmak istiyorum.ama standartin da altindayim su an .

bir kac gundur hastaydim onun da etkisi car heralde iyice saldim ve iyice anneligimi sorgular oldum.

var:KK45: süper babaannede var. buyukle o ilgileniyor hatta genelde. ama yasli. 70 den fazla. anneanne uzak ve calisiyor
Süper Babanın yardımıyla iş bölümü yaparak büyütürsünüz çocuklarınızı , haliyle zor tabii ama siz annesiniz Allah kolaylık ,güç ve sabırlar versin inşallah..!

kucuk bide surekli kusuyor. ev isi olarak genelde yaptigim sey camasir yikamak bulasiklari makineye koymak arada yemek yapmak. evim asiri dağılıyor. topladigimin ertesi gun ev savas alani.

bazi kadinlar vardir mesela surekli ayakta olurlar giderken gelirken hep elleriyle bir toparlar ben o sekilde olamiyorum. o kuvveti enerjiyi bulmak istiyorum kendimde.

yahu boş versene
ev dağınık kalsın
sen doya doya, onlar sana doya doya çocuklarınla ilgilen
çok çabuk büyüyorlar
o zaman "keşke" dememek için çocukluklarını, bebekliklerini doya doya yaşa, yaşat
tabi pislik içinde yaşayın demiyorum ama
dağınıklığı boş verrrr

benimkilerin biri 6 biri 12 yaşında
artık ev hiiiiiç toplanmıyor
onun projesi, bunun ödevleri, haydi oyun vakti derken ev karman çorman Hoppa

yani boyle puf noktalar ve o enerjiye sahip olmak icin motivasyonlariniz neler onu ogrenmek istiyorum.
Yok
O enerjide yok motivasyonda yok
Butun gun kizimla yerde oturup oyun oynuyorum
Kocaman bir kovamiz var oyuncaklari ben dolduruyorum o boşaltıyor
Tuvalete bile gidince ağlıyor
Bende super babanin eline tutuşturup
Yemek vs yapiyorum
Ama bugun gizli gizli is yapiyorum diye yattim
Esim elinde bebekle gezerken yakaladi beni:110:
Bu arada 3. Cocugum ablalari evdeyken biraz oynuyorlar ama dersler filan var biryere kadar tabi

Super amne diye bise var mi?:) keske olsaydi... oldugu kdr .. senin bebek olan yormus seni bence..kucuk bebek zordur. Birde kusan cocukta cok zordur yasayan bilir... buyuk hala ara ara kusuyor.,kusma sebebinide daha bir kac ay once ogrendik dusun.

Birde yas farkindan dolayi ee ikiz degiller tabi cok baska ikisininde gunluk programi. Buyuk yemek yer kucuk emmek ister. Buyuk oyun ister kucuk bas bas bagirir...ancak kucuk uyudugunda birseyler yaparsin buyukle.

Sunada cok inaniyorum.. buyugun okula gitmesi daha yorucu. Birlikte getir gotur kis mevsimindeyiz birde...bizde oleyiz inan bi buyugu goturcez diye sabah kalkilir birlikte gotururuz birlikte aliriz okuldan.. ama arabaya inene kdr bi curcuna yani..

Senin ufak olan 1 yasina gelsin rahatliycan. Yuruycek ins. Bide konusunca daha guzel olacak bence..sadece brz zmn gerekli

Kucuk olana mamasini icirdim mutfaktaki bulasiklari makinaya dizdim.. lenslerle uyumusum onlari cikardim ortaligi toparladim mesela gecenin bu vaktinde..ne gerek varsa aslinda brz rahat olmakta fayda var..ben bu sekilde rahat ediyorum gerci aksamdan yapiyorum normalde bu islerimi ama o kdr yoruldumki dun disari cikmaktan.. 5 defa disari cikmisim aksama kdr.. okula gotur getirler ikisini tabi en kucukte her yere bizle geliyo..randevulari vardi birde.. ha birde yolda benzinim bitiyodu benzin bile almaya ugramak zorunda kaldim. Normalde benzini doldururum buyukler olur sade yanimda birlikte gidip odemeyi yapariz.. bu sefer onden siz gelmiycksiniz dedim arabada beklediler beni,, neyseki gorme mesafesine park ettim odemeyi yaptim ciktim. Yoksa hayatta ole birakamam...

Kucuk olanida surekli oyle tasimaktan elimin ici nasir tutmus :) kollarim kas yapti:) yatagi zor gordum umarim bugun daha sakin bir gun olur:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X