Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Arkadaşlar topikte yazılanları çok okudum ama uygulayamadım çünkü 2 kızım zaten vardı. ikinci kızıma hamileyken okudum doğumdan sonra da erkek bebek düşüncesini unuttum. kazayla hamile kaldım üzüldüm ağladım ama çok dua ettim rabbime sağlıklı hayırlı bir oğlum olsun diye. Cinsiyet belli olana kadar her gün dua ettim Rabbime. Cinsiyeti öğrendimde ilk defa mutluluktan ağladım hayatımda oğlum oluyor çok şükür.

Arkadaşlar topikte yazılanları çok okudum ama uygulayamadım çünkü 2 kızım zaten vardı. ikinci kızıma hamileyken okudum doğumdan sonra da erkek bebek düşüncesini unuttum. kazayla hamile kaldım üzüldüm ağladım ama çok dua ettim rabbime sağlıklı hayırlı bir oğlum olsun diye. Cinsiyet belli olana kadar her gün dua ettim Rabbime. Cinsiyeti öğrendimde ilk defa mutluluktan ağladım hayatımda oğlum oluyor çok şükür.
Benim 4 ide kız mevlam görelim neyler neylerse güzel bana da dua eder misinz lütfen ayrıntıda bir supriz olsun
Benimde sağlıklı hayırlı akıllı oğlum olsn Salih şekilde ayrıntılı da erkek desin amin

Back
X