Moda Haberleri Süper bir dergi geliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi gaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
2
0
86
44
İstanbul
merhaba hanımlar. çok yakında cemiyet, kültür sanat, moda ve harika röportajlarla yepyeni bir dergi piyasaya çıkıyor. derginin neredeyse tüm içeriği hazır ama maalesef isim yok. isim yoksa daha hiçbir şey yok diye düşünmeyin lütfen. dedim ya her şey hazır. yardımcı olursanız çok sevinirim...

umarım ilgi görür.. benim tarafımdan ilgi göreceği kesin kaydirigubbakcemile3 a.s.
ismin türkçe olması taraftarıyım...içeriğinde dünya sanatı, modası,kültürü olsada en başta kendi kültürümüzü,dilimizi koruyan bir isimle piyasaya sürülmesi en doğrusukaydirigubbakcemile4

umarım ilgi görür.. benim tarafımdan ilgi göreceği kesin kaydirigubbakcemile3 a.s.
ismin türkçe olması taraftarıyım...içeriğinde dünya sanatı, modası,kültürü olsada en başta kendi kültürümüzü,dilimizi koruyan bir isimle piyasaya sürülmesi en doğrusukaydirigubbakcemile4

Kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
Özenti olupta saçma sapan yabancı isimler koymak yerine
Türkçe bir isim olması taraftarıyım bendeturkbayragi

aslında bizim de ilk tercihimiz türkçe ama bulamayınca artık google translate ile bütün dillere bakıyoruz. ispanyolca, fransızca, ingilizce.... bu kadar dergi nereden isim bulmuş inanamıyorum. o kadar zor ki...

Kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
Özenti olupta saçma sapan yabancı isimler koymak yerine
Türkçe bir isim olması taraftarıyım bendeturkbayragi

kesinlikle katiliyorum canim

yabanci isimlere öyle bir özenti var ki anlamiyorum

dergi isimleri,web site isimleri,esya isimleri bla bla uzar gider

gecenlerde bebek esyasi icin sitenin birine girdim,bebek arabasi ve ya esyalarina bakmak icin

yani isimler hep yabanci,Türk sitesinde arabanin ingilizce yada almanca yazilmasina ne gerek var yani

sacmalik bu ve bunun gibi seyler kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Back
X