Tüketici hakem heyetinden çok geç dönüs oluyor diye biliyorum.benim koltuk takimim vardi şikayet ettim 1 sene sonra döndüler.ayrica çevrenizde superonline kullanan varsa söyleyin bu hataya düşmesinlerbulunduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine e devletten başvurun
superonline da arayıp diyin sizi hem sosyal medyadan hem cimerden şikayet var her yere yazacam diye söyleyin
robot süpürge mağduru olduk 3 ay içinde döndüler ve olumlu şekildeTüketici hakem heyetinden çok geç dönüs oluyor diye biliyorum.benim koltuk takimim vardi şikayet ettim 1 sene sonra döndüler.ayrica çevrenizde superonline kullanan varsa söyleyin bu hataya düşmesinler
Superonlinedan arıyoruz diye arayan dolandırıcılar olmadığına emin misiniz? Yani gerçekten superonline mı bu arayanlar?İyi günler evet arkadaşlar 1 ay önce arandim tahatdütümün bittigi ve yenilenmesi gerektigi söylediler kabul ettim hatta yeni modemde göndereceklerini söylediler meger 2. Abonelik oluşturmuşlar ve benim tahatdütümün bitmesine 2 ay varmiş.tahatdütlüyü iptal ettiremiyorum 2. Baglanan tahatdütsüz onada aktivasyon ücreti vs v.s üçret istiyorlar.kendi yaptiklari yanlişi müşteriden çikariyorlar yada dolandirmaya başladilar milleti.herkes duysun bu tuzaga düşmesin diye yaziyorum.
Evet bölge bayisi 2.kez abone yapmiş beni .yine superonline yani bu ay 2 fatura çikti superonline adina çünküSuperonlinedan arıyoruz diye arayan dolandırıcılar olmadığına emin misiniz? Yani gerçekten superonline mı bu arayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?