Şüphe içimi kemiriyor...yardım edin

Toprak_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
96
34
88
37
Merhabalar herkese..
3 aylık devam eden bi ilişkim var çok iyi anlaşıyoruz ben 28 o 36 yaşında
Her ikimizinde işi var ..
Ama benim erkeklere olan guvenimin bitmesimidir nedir bilmiyorum.sürekli şüphe kaygı heyecan var icimde adını koyamadigim..suana kadar en ufak tartışma yanlış anlaşılma vs olmadi ama neden böyleyim

Merhabalar herkese..
3 aylık devam eden bi ilişkim var çok iyi anlaşıyoruz ben 28 o 36 yaşında
Her ikimizinde işi var ..
Ama benim erkeklere olan guvenimin bitmesimidir nedir bilmiyorum.sürekli şüphe kaygı heyecan var icimde adını koyamadigim..suana kadar en ufak tartışma yanlış anlaşılma vs olmadi ama neden böyleyim
Rahat batması denir bu sendroma.
Geçmişte yaşamışsındır kötü şeyler ,ama herkesi aynı kefeye koyup en azından kendi mutluluğunu bozma.

Böyle düşündüren bir davranışı oldu mu peki? Kaybetme korkusu da olabilir ama bu korku asıl kaybettiren. Bende aynı durumdayım herşey iyi ama güven sorunum kendimle alakalı.

Güvenmiyorsan devam etme hayatı ikinize de dar etme.

Bu senden kaynaklı değil sevgilinin kaynaklı bir durum. Evlilikten önce biröyle gorusmustum. Çocuğun yaptığı hiçbir şey yok ama zerre güvenmedim bu sebeple olmadı. Çok iyi özellikleri olmasına rağmen. Eşimle de o kadar rahatım ki sorma bu mevzuların esprisi bile dönüyor hiç kıskanmama yok. Senin için doğru insan değil

Bu senden kaynaklı değil sevgilinin kaynaklı bir durum. Evlilikten önce biröyle gorusmustum. Çocuğun yaptığı hiçbir şey yok ama zerre güvenmedim bu sebeple olmadı. Çok iyi özellikleri olmasına rağmen. Eşimle de o kadar rahatım ki sorma bu mevzuların esprisi bile dönüyor hiç kıskanmama yok. Senin için doğru insan değil
Nasil bu kadar emin konusabiliyorsunuz anlamadım.zaten şüpheliyim bu benim yapimla alakalı durum..

Nasil bu kadar emin konusabiliyorsunuz anlamadım.zaten şüpheliyim bu benim yapimla alakalı durum..
kadınlar doğru erkeği hisseder diyorum ve etrafından da sürekli bunu duyuyorum. Bu benim fikrim. Bazı erkekler o güveni veriyor bazıları vermiyor. Sen bilirsin tabi bunlar benim tecrubelerim

Canım aynı problem bendede vardı herşey süper gidiyor ama ufacık bir şeye takılıp güven sorunu o kadar büyüyor ki kafada.. sinsice.. büyüyorda büyüyor.. sen farketmeden dağ kadar oluyor.
Bizde yeri geliyor bazen tutarsız davranışlar yapabiliyoruz,karşımızdakide böyle davransa hayat çekilmez olur.Şimdi bunları söylememle anlık bir rahatlayacksın ama sonra yine aynısı olacak biliyorum.
Bu nasıl atlatılır bilmiyorum ama sonu çok iyi değil.Kendini ve arkadaşını yorabilirsin.Tecrübeyle sabit.
Sana verebileceğim en iyi tavsiye; o an birine mi baktı yada bi mesaj mı geldi göstermedi direk bundan rahatsız olduğunu söyle.Kafana taktığın ve konuşup rahatlamak istediğini söyle.Ama güzel bir dille tabii ki.

Gecmis ve cevre yasantilarinin etkisi olumsuz etki Horn etkisi deniyor . Kafana kötü seyler geldikce tersini hayal et . Sürekli negatiflik hayata olumsuzu çeker

Bence de güvenme. Üzgünüm ama aldatmayan erkek yoktur, sadakati sinanmamis erkek vardır diye bir laf ve çok doğru bence.

Sadece erkek arkadasiniza değilde herkesin bi yaptiğinda yanlis açik ariyorsaniz piskoloğa gidin bence bu derin birsey bende de az çok olmuştu böyle bi durum ben yaşanmisliklara bağlamiştim ve zamanla daha az şüpheyle sevgiyle yaklastim düzelmeye basladi .

Back
X