Şüphe

strawberry_cake

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3.537
9.175
158
Iyi geceler kk uyeleri size sorum esiniz size sadakat konusunda hic imada veya ustu kapali tehditte bulundumu? Boyle bir durumda tepkiniz ne oluyor nasil karsilik veriyorsunuz? Bir sure icin yurtdisina dogdugum buyudugum ulkeye geldim tatil amacli ve geldigimden beri esim durmadan dayanmadigini cok zorlandigini soyluyor ben ise gidis gelis biletimi ona danisarak onunda onayladigi bir sure icin aldim. Bugun birden tehdit etmeye basladi beni orada yanlis birsey yaparsan senin icin kotu olur filan. Neye ugradigimi sasirdim ve nasil tepki verecegimi bilemedim acikcasi. Sonrasinda kirildigimi belirttim neden oyle soyledigini sordum icime bir suphe dustu filan dedi. Cok ustunde durmak istemedim ama ne bileyim tuhaf oldum kotu hissettim kendimi. Esimin bana guvendigini zannederdim hep hayal kirikligina ugradim. Aceba daha once yasadigim yere geldigim icin vesvesemi yapti hani ne bileyim belki orda hayatina birileri girmistir daha once onlarla karsilasir filan diye yoksa kendi orda bosluga dustugu icin yanlis birsey yapmaya yelteniyorda benimde ayni seyi yapmamdanmi korkuyor bilemedim. Bu konunun ustunde durayimmi unutayimmi karar veremiyorum. Sizin dusunceniz ne?

Kendi ne yapıyor bunu bilemeyiz. Tahminlerimiz kehanetten öteye geçemez ama..

Ima ettiği şey çok ciddi bir itham.. bir suçlama ya da iftira. Telafisi çok zor.

Afedersin ağzına s..dım
Kendi bir bok yemiş ya da yeltenmiş olacak ki kendi gibi sanıyordur..
Böyle bir konuda imada bulunacak adama koca demem.Basar koyarım kapının önüne o da olmadı sırf kendin bir haltlar yedin diye burnundan getiririm..
Eşinizde olsa bu hoş bir konuşma değil biraz insan haddini bilmeli..
Size de tavsiyem dikkatli olun erkeklerin beyni işte kendilerini böyle şüpheye düşürecek kadar az çalışıyor..Peşinde durun ve gözlemleyin.

Iyi geceler kk uyeleri size sorum esiniz size sadakat konusunda hic imada veya ustu kapali tehditte bulundumu? Boyle bir durumda tepkiniz ne oluyor nasil karsilik veriyorsunuz? Bir sure icin yurtdisina dogdugum buyudugum ulkeye geldim tatil amacli ve geldigimden beri esim durmadan dayanmadigini cok zorlandigini soyluyor ben ise gidis gelis biletimi ona danisarak onunda onayladigi bir sure icin aldim. Bugun birden tehdit etmeye basladi beni orada yanlis birsey yaparsan senin icin kotu olur filan. Neye ugradigimi sasirdim ve nasil tepki verecegimi bilemedim acikcasi. Sonrasinda kirildigimi belirttim neden oyle soyledigini sordum icime bir suphe dustu filan dedi. Cok ustunde durmak istemedim ama ne bileyim tuhaf oldum kotu hissettim kendimi. Esimin bana guvendigini zannederdim hep hayal kirikligina ugradim. Aceba daha once yasadigim yere geldigim icin vesvesemi yapti hani ne bileyim belki orda hayatina birileri girmistir daha once onlarla karsilasir filan diye yoksa kendi orda bosluga dustugu icin yanlis birsey yapmaya yelteniyorda benimde ayni seyi yapmamdanmi korkuyor bilemedim. Bu konunun ustunde durayimmi unutayimmi karar veremiyorum. Sizin dusunceniz ne?

Bana böyle bir ithamda bulunamaz eşim. Ben de ona. Böyle şeyler konuşursak bizim evliliğimiz bitme noktasına gelir.
Bana kalkıp gittiğin yerde başkasına meyletme diyecek ha? Böyle bir hadsizliği ben kabul edemem imasını bile yapamaz.
Bunu çok büyük hakaret olarak görüyorum. Eşiniz densizlik etmiş.

Direk "sen hayırdır yansıtma psikolojisi mi uyguluyorsun? Sen kesin bir haltlar yedin veya niyetlendin ki bana sarıyorsun" derdim..
Ki eşim asla böyle konuşmadı benimle.

Konuyu okurken eşinizin sen olmayınca boşluğa düşüyorum ben,eğer gelmezsen uzun süre belki hata yapabilirim diye ima da bulunacağını sanarken adam olayı size sardı ve sizle aldatma olayını bagdastirdi.cok şaşırdım.aklima şey geldi acaba işten gelince Esra Erol'un programını mi izliyor sürekli.orda sabah akşam eşini aldatan kaçan göçenler var etkilenmiş olabilir.bidaha söylerse üzerinde durup ciddi konuşun ama şuan bişey söylemeyin derim

Ahlakımı sorgulayacak adamla birlikte olamam, net. Yanımda olmadığı ilk anda onu aldatabileceğimi düşünüyor ve hala benimle birlikte olmaya devam edebiliyorsa, ona da saygı duyamam. Eşinizin de size saygısı yok. Bu öyle kolayca ağza alınabilecek bir itham değil. Yüz yüze gelince bunun hesabını sorardım yerinizde olsam.

Eski konularınıza baktım da bu adam baştan ofsayt zaten.
Size gram saygısı yokmuş ki. Bu huylarına bir de paranoya eklenmiş.

Tatile bebeğinizle mi gittiniz?
Tek gidilse de söylenmesi normal değil de, bebekle gidilen bir ortamsa nasıl sizi bu tür bir şeyle zan altında bırakabiliyor?

Büyük ihtimalle pintiliği yüzünden gittiğiniz tatil içine oturdu saçmalayarak size orayı zehir etmeye çalışıyor.
Bence bu hakareti alttan almayın..

ne kadar çirkin bir uyarı olmuş eşinin söylediği.bizler hayatımızdaki adamlar içinmi namuslu yaşıyoruz sanıyorlar acaba?aldatmak için kilometrelerce uzağa gitmeye hiç gerek yok,evden çıkması bile yeter ki örneklerini hergün sosyal medya da, haberlerde görüyoruz.eşim bana böyle bir şeyi ima dahi etse tepkim ne olur ben bile kestiremiyorum.ben de arkadaşlara katılıyorum kişi kendinden bilir işi....

Eski konularını şok olmuş bi şekilde okudum.
Büyük ihtimalle ailesinin etkisine girerek böyle söylemiş.
Yada arkadaşların dediği gibi kendi bi haltlar karıştırmış.
Her bakımdan gurur kırıcı.
Bebeğin olmasa dönme geri derdim.

Back
X