şüpheden nasıl kurtulunur?lütfffeenn fikirlerinizi bekliyorum!!!

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
selam kızlar.erkek arkadasım şarkta yaklasık 2 aydır ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz.haliyle kavgalar vs.oluyor.benim bir sıkıntım var o konuda sizden fikir bekliyorum.erkek arkadasım uzakta ve bazen aklıma kötü şeyler geliyor.ben bugune kadar onun ne facebook şifresini ne de baska bir şifresini aldım telefonunu karıstırmadım.o bana yaptı o ayrı.ama şimdi uzakta olunca insan ister istemez acaba internette birileriyle konusuyor mudur sorusunu getiriyor aklıma.şifrelerini falan da isteyemem bir de kendisi öyle her seyi anlatmaz ben sordugumda da sıkılır bana güvenmiyorsun der sürekli.halbuki güveniyorum da içten içe
nternet yazışmalarını masum görüp bunu yapar mı düşüncesi var.nasılsa ben onun naptgnı bilmiyorum.acıkcası biraz ketum biri ve sır dolu oldugu için aklıma böyle düşünceler geliyor.benden bir şey saklıyorsa diye içim içimi yiyiyor.sacma biliyorum ama elimde değil umarım beni anlamışsınızdır.napabilirm kızlar?içimdeki bu duyguyu nasıl yok edebilirm.nasıl emin olabilirm bazı şeylerden.teşekkürler şimdiden..

Bence kesinlikle o şüpheyi kovmalısın aklından, ilişkinize zarar verir. Şimdiye kadar hiç yapmamışsın ne güzel, demek ki güvenmişsin ona. aldatmanın uzağı yakını olmaz ki.

orası öyle ama ne biliyim karışmıyorum ya fazla rahat davranır mı acaba diye düşünüyorum.aklımdan atmak için uğrasıyorum.gercekten bir ilişki yaşamak cokkk zorr.strese sokuyor

ister istemez acaba internette birileriyle konusuyor mudur sorusunu getiriyor aklıma.

böyle bir durum karşısında nasıl tepki vereceğinizi biliyorsa yapmaz öyle birşey.. :KK59:

tepkinizi bile bile yaparsa da sebebi açıkça ortada :KK59:

eğer tepkinizi bilemeyecek durumdaysa laf arasına sıkıştırın ileride ben sana söylemiştim bile bile niye yaptın dersiniz :KK11:

büyük konuşmayım böyle bir sey olursa geri dönüşü olmaz.anında bitiririm içimde zaten.ne sevgi kalır ne ask.aslında söyledim onaa cok arada sıkıstryorum ama işte bakalım ne kadar etkili

facebookuna gırmeden içindekı şeyi atamaazsın gormen ıkna olman gerekıyor. sadece kendını yatıstırıp sakınlestırebılırsın kı heerkes yapıyo aman gırmıyo dıye bellı olmaz erkek bu yapar mı yapar.

evet ama onun izni olmadan facebooka giremem zaaten hem öyle bir sey varsa da siler ki.evet erkek milleti cok güveniyorumm asla yapmam diyenler bile saman altından su yürüten cinsteler.

Back
X