- Konu Sahibi omrumcehep
selam kızlar.erkek arkadasım şarkta yaklasık 2 aydır ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz.haliyle kavgalar vs.oluyor.benim bir sıkıntım var o konuda sizden fikir bekliyorum.erkek arkadasım uzakta ve bazen aklıma kötü şeyler geliyor.ben bugune kadar onun ne facebook şifresini ne de baska bir şifresini aldım telefonunu karıstırmadım.o bana yaptı o ayrı.ama şimdi uzakta olunca insan ister istemez acaba internette birileriyle konusuyor mudur sorusunu getiriyor aklıma.şifrelerini falan da isteyemem bir de kendisi öyle her seyi anlatmaz ben sordugumda da sıkılır bana güvenmiyorsun der sürekli.halbuki güveniyorum da içten içe
nternet yazışmalarını masum görüp bunu yapar mı düşüncesi var.nasılsa ben onun naptgnı bilmiyorum.acıkcası biraz ketum biri ve sır dolu oldugu için aklıma böyle düşünceler geliyor.benden bir şey saklıyorsa diye içim içimi yiyiyor.sacma biliyorum ama elimde değil umarım beni anlamışsınızdır.napabilirm kızlar?içimdeki bu duyguyu nasıl yok edebilirm.nasıl emin olabilirm bazı şeylerden.teşekkürler şimdiden..
nternet yazışmalarını masum görüp bunu yapar mı düşüncesi var.nasılsa ben onun naptgnı bilmiyorum.acıkcası biraz ketum biri ve sır dolu oldugu için aklıma böyle düşünceler geliyor.benden bir şey saklıyorsa diye içim içimi yiyiyor.sacma biliyorum ama elimde değil umarım beni anlamışsınızdır.napabilirm kızlar?içimdeki bu duyguyu nasıl yok edebilirm.nasıl emin olabilirm bazı şeylerden.teşekkürler şimdiden..