supheleniyorum acaba aldatiyormu

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Elimde net kanit olmasada aldatiliyormusum gibime geliyor
Sizinde fikirlerinizi bekliyorum
Aslinda asla aldatacagina ihtimal vermeycgim kocamdan supheleniyorum neden bu duygu olustu onuda cozemiyorum.
uzunca sure ayri kaldigimizda yedigi naneler var bunun msjla mektup telefon rehberi ve hic kullanmadigimiz halde esyalarinin arasindan cikan pr..fler
Cesitli seyler soyledi konu kapandi ve bir yildir ayri oldugumuzdan uzatmdim
otelde calistigi icin ayda bir eve geliyor
Buna ragmen telefonda konusmsktan bile sklyor
Mesai saatleri disinda arkadslar var yanimda bahanesiyle gece yarisins kadar bazen ertesi gune kadar cvb vermez telefona
Kapali kutu gibidir cok siradan sordugum sorularda bile kavga cikarir hakaretler havada ucusur
Msjlari ve arama kayitlarini yanima geldgnde siler
Surekli baska kadinlarin cok eglenceli oldugunu soyleyerek benim ciddiyetimi elestirir
Arkadasinin karisi calistigi oteldeki personelin yabanci kadin hayranligini soylemesi uzerine esim delirdi zor sakinlesti ve onlarla arama mesafe koydu ve gorusmyorz
Cebinden cikan c..l guc artirici ilac kutulari
Ve ayda birde olsa basarsz ve isteksz olmasi
Konduramiyorumda ama icimdeki supheleri bastiramiyorumda
Suphede birakan davranislarini yazicam daha

Araştırılmasına bile gerek yok herşey ortada. Hamilesiniz de...

Elimde net kanit olmasada aldatiliyormusum gibime geliyor
Sizinde fikirlerinizi bekliyorum
Aslinda asla aldatacagina ihtimal vermeycgim kocamdan supheleniyorum neden bu duygu olustu onuda cozemiyorum.
uzunca sure ayri kaldigimizda yedigi naneler var bunun msjla mektup telefon rehberi ve hic kullanmadigimiz halde esyalarinin arasindan cikan pr..fler
Cesitli seyler soyledi konu kapandi ve bir yildir ayri oldugumuzdan uzatmdim
otelde calistigi icin ayda bir eve geliyor
Buna ragmen telefonda konusmsktan bile sklyor
Mesai saatleri disinda arkadslar var yanimda bahanesiyle gece yarisins kadar bazen ertesi gune kadar cvb vermez telefona
Kapali kutu gibidir cok siradan sordugum sorularda bile kavga cikarir hakaretler havada ucusur
Msjlari ve arama kayitlarini yanima geldgnde siler
Surekli baska kadinlarin cok eglenceli oldugunu soyleyerek benim ciddiyetimi elestirir
Arkadasinin karisi calistigi oteldeki personelin yabanci kadin hayranligini soylemesi uzerine esim delirdi zor sakinlesti ve onlarla arama mesafe koydu ve gorusmyorz
Cebinden cikan c..l guc artirici ilac kutulari
Ve ayda birde olsa basarsz ve isteksz olmasi
Konduramiyorumda ama icimdeki supheleri bastiramiyorumda
Suphede birakan davranislarini yazicam daha

sen bu şüpheleri ne kadar zamandır yaşıyorsun? hamileliğin bu şüphelere rağmen mi oldu?

Bu konulari yazdgmda rahatszm sizden ozur diliyorum..ama icim icimi yiyor zaten baska sorunlarda var bu konuda beni iyice uzajlastirdi ve ayrilik icin uygun zamani bekler oldum

Bu konulari yazdgmda rahatszm sizden ozur diliyorum..ama icim icimi yiyor zaten baska sorunlarda var bu konuda beni iyice uzajlastirdi ve ayrilik icin uygun zamani bekler oldum
Uygun zamanı beklemek niye?
Vur kıçına tekmeyi gitsin.
Bir kadın ve hamile olarak asla taviz verilmeyecek, affedilmeyecek durumlar.

Vallahi kondur canım bence ama bir de polyanna ihtimalini yazayım: belki de eşiniz cinsel bir sorun yaşıyor.Bu başka kadınlara yönelmesine (beraber olmak değil sarkıntılık etmekten söz ediyorum),başka kadın meselesi açıldığında öfkelenmesine,sizinle arasına mesafe koymasına neden olabilir.Bir de şunu düşünün siz onun isteksiz veya başarısız cinsel hayatını biliyorsunuz,bundan utanıyor veya öfkeleniyor olabilir,ama dışarıdaki kadınlar bu konuda bir şey bilmiyor,onların gözünde "mükemmel erkek" olabilmek var.

Uygun zamanı mı kalmış, hastalık fala kapmamışsındır umarım. Bu tarz mikropların bebeğine de bulasacagini, onda dogumsal anomaliler yapabilecegini hic mi dusunmedin? Kendini dusunmedigin ve safça göz göre göre kandirildigin cok belli ama bu suçun faturasi minicik bebeğe de kesilebilir. Çocuk yaparken ehliyet lazim cidden ya, sinirim tepeme çıktı.

Back
X