Şüphelenmek erken mi

konyali4200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
21
1
1
24
6 gundur regl olmadim 2 gününde test yaptim tek çizgi çıktı sırtımda ve kasiklarimda çok agri var sizce umitlenmelimiyim

Genelde gecikme 1 hafta olunca testlerde kesin çıkar diyenler oluyor . Erken yapılınca negatif çıkabiliyor . Bi iki defa ben daha önce eski aylarda yaptm negatif çıktı. Şuan yeni hamileyim . Bu yeni durumu da bi haftadan sonra öğrendim. Adet gecikmesinden sonra yani bazen sonuç geç çıkabiliyor .

6 gün gecikme erken değil. Kan testi verebilir veya idrar testini tekrar edebilirsiniz.

Genelde gecikme 1 hafta olunca testlerde kesin çıkar diyenler oluyor . Erken yapılınca negatif çıkabiliyor . Bi iki defa ben daha önce eski aylarda yaptm negatif çıktı. Şuan yeni hamileyim . Bu yeni durumu da bi haftadan sonra öğrendim. Adet gecikmesinden sonra yani bazen sonuç geç çıkabiliyor .
Ay hadi inşallah pozitif görmeyi çok isterim senin adına sevindim hayırlı olsun

Ay hadi inşallah pozitif görmeyi çok isterim senin adına sevindim hayilej
6 gün gecikme erken değil. Kan testi verebilir veya idrar testini tekrar edebilirsiniz.
Köyde olduğum için sağlık ocağında kan testi yapmıyorlar pazartesi günü merkezde yaptıracağım

Back
X