şüphelenmekte hakli miyim kızlar acilll yardim

seraras

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
10
0
6
35
İstanbul
Ben bir bucuk senelik evliyim kizlar ve esimden cok suphleniyorum teli sureklu cebinde wcye giderken dahi ama o su seker oyununu cok oynuyor belki ondan wcye goturuyodr diyorum ikincisi telinde hic msj kalmiyor sureklu siliyor ucuncusude biraz once yasadim ewden cikarken yuzugunu takiyor ama ewe girince bi bakiyorum parmağında yok sordum bikaç kere saçma sapan cwplar verdi bugun markete gttik o işten direk markete geldi sonra tam yolun ortasından dondu arabayi acti geldi yanıma beni görmedim sandi bnde neoldu ne aldin arabadan dexim hiiic dedi gecti snea ewe gidesite kadar sordum yemin ediceksin dedim ne aldin dedim en sonunda soyledi yuzugumu aldim dedi bnde sen benim i kandiriyosun dedim nicin boyle yapiyorsun dedim ben sana aciklasamsa sen anlamak istedigin gibi anliycaksin dedi kizlar butun bunlar ne demek oluyor

Ben bir bucuk senelik evliyim kizlar ve esimden cok suphleniyorum teli sureklu cebinde wcye giderken dahi ama o su seker oyununu cok oynuyor belki ondan wcye goturuyodr diyorum ikincisi telinde hic msj kalmiyor sureklu siliyor ucuncusude biraz once yasadim ewden cikarken yuzugunu takiyor ama ewe girince bi bakiyorum parmağında yok sordum bikaç kere saçma sapan cwplar verdi bugun markete gttik o işten direk markete geldi sonra tam yolun ortasından dondu arabayi acti geldi yanıma beni görmedim sandi bnde neoldu ne aldin arabadan dexim hiiic dedi gecti snea ewe gidesite kadar sordum yemin ediceksin dedim ne aldin dedim en sonunda soyledi yuzugumu aldim dedi bnde sen benim i kandiriyosun dedim nicin boyle yapiyorsun dedim ben sana aciklasamsa sen anlamak istedigin gibi anliycaksin dedi kizlar butun bunlar ne demek oluyor

Sanki acklama yapmamasi bile suphe birakti bende.. umarm aklimiza gelen degildr ne biliym bende yuzukten cok rahatsiz oluyorm kilo aldysa esinde benm gbi parmaklarni acitiyo olabilir bende cikarp takiyorm surekli cunku.. ondada varmi kilo artisi felan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanki acklama yapmamasi bile suphe birakti bende.. umarm aklimiza gelen degildr ne biliym bende yuzukten cok rahatsiz oluyorm kilo aldysa esinde benm gbi parmaklarni acitiyo olabilir bende cikarp takiyorm surekli cunku.. ondada varmi kilo artisi felan

Ewet cok aldi 10 kilo belki daha fazla ama oyuzugu yeni aldik ona altin haram die gumuse cevirdik rahat oluyor canim nasil davranayim ne yapayim :(

Ewet cok aldi 10 kilo belki daha fazla ama oyuzugu yeni aldik ona altin haram die gumuse cevirdik rahat oluyor canim nasil davranayim ne yapayim :(

Anladm canm aslnda normal bi sekilde cikarmis olsa pank yapip geri donmezdi zaten ama gunahini almak istemesemde var biseyler buyuk ihtimal cunku babam annemi aldattignda surekli telle dolasrdi sen telini karstiriyosan karstrma biraz sabret baklm bi sure sonra nasilsa bakmiyo diye silmeyecektr zaten face felan kullaniyosa pcden gecmisine bak ki benm cok sk yaptgm biseydr esine şoyle davran diyemiyorm cunku belkide biz yanlis anladk hemen araya mesafe koyma cunku bi yerde okumstm erkekler surekli aldatiyosn denilince zaten her halde beni sucluyo en iyisi aldatym diyolarms

Altının haramından korkup da umarım daha büyük haramlara bulaşmıyordur. Tey allahım ya. Yüzük rahatsız ediyorsa sana söylerdi senden gizli tak çıkar yapmazdı.

Anlattığın şeyler şüpheli hareketler canım. Ama lütfen şüphelerini ona belli etme. Sinsice izle. Senin şüphelendiğini hissederse üstünü örtmeye çalışır. Mantıklı bahaneler bulur. Sinsice büyük bir açık vermesini bekel bakalım hep çaktırmadan takipte ol ve ona çok güveniyomuş gibi savran..

Umarım düşündüğümüz gibi bir şey yoktur..

sessiz sedasiz hic bisey yokmus gibi uzaktan uzaktan takip et telefonu pc yi telefonu yenilerden degilmi onlarda mesajlari silse bile arama kaydi olan yerde gecmis var oradan gorebilirsin ama bisey caktirma sonra altindan bisey cikmazsa rezil olursun

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

sen yüzüğü takmazsan bende takmam de :20:
daha yeni evlisiniz bismillahh noluyo yahu :53:
kendine bak,eşinle ilgilen.. onu sevdiğini söyle :34:

Sagolun kiZlar dediklerini zi yapicam ins dusundugum sey değildir

Back
X