şüpheler içinde büyük karamsarlık :(

zeytindalii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
29
0
286
Gaziantep
merhabalar..benm bir derdim var ve çok büyük ne yapacagımı bilemez haldeyim kafam karmakarışık..yalan dogru şüphe herşey var kafamda..

bir mesajıma cevap geldi kardesinin kan kanseri oldugunu bundanda ilik için örnek alındıgını ve kanser buldguları cıktıgını artık birlikte olamayacagımızı söyleyen bir mesaj :( ben tabi burda neye ugradıgımı şaşırdım ve yalan dogru herseyi kafamda kurdum.. annesiyle her şeyi göze alarak konusmak için artık herseye hazrdım belkide annesi beni bilmyrdu bile..

annesi okdar sıcakkanlı bir insnaki bana herseyi anlattı en önemliside onun beni cok sevdgini herkese anlattıgını ve durup dururken aniden neden böyle bir ayrılık yasadıgımızı merk edip bana ulasmak istedgini ama benim ondan önce ona ulastıgımı söyledi..tabi bu arada kardesinn durumdan bahsetti ben bunalrı duyunca tabi şüphelerimden biraz olsun sıyrıldım bu durumda yalan söyleyecegini sanmıyordum ama annesinin bilmemeside bir kuşku oldu içimde..

siz bu hikayeden yaşadıkalrımdan ne düşünüyorsunuz..

Son düzenleme:
kafam biraz karıştı açıkçası ama eğer kanserse bence peşinden git bu durumu kaldıracağını göze alıyosan, yanında ol, nereye kadar reddedebilir ki seni seviyosa madem.. ama eğer kanser değilse ve ayrılmak için yaptıysa da peşinden gitmenin bi anlamı yok zaten seni istemediğinden bu yalana başvurmuş.. içinin rahat etmesi için bence olayı biraz irdele.. acabalar kalmasın aklında..

canım,
bir gece orada kalmışsın. sarılıp uyuyacağına içinde ki, seni kemiren soruların cevabını bir dr raporu görerek giderseydin. artı eğer seni istemiyor olsa idi çocuk değil ya bu kadar acıtasyon yapmazdı değil mi?

yani sorabilirdim hepsi kafamdaydı ama yapamadım ben ona cok güveniyordum annesindende böyle şeyler duyunca inanmadıgımı düşününce egerki gercekten böyleyse daha cok zarar verebilirim ona diye düşündüm..ama sonucta istemiyor beni burası gercek ama ben bu durumda bile onun yanında olmayı isterken hatamı yapıyorum daha nasıl neler yapabilirim sizce nerden ögrenebilirim :(

Bence durumun doğruluğunu öğrenmelisin önce. Gerçekten hasta mı değil mi önce bunu öğren.

Eğer dedikleri doğruysa, onun adına çok zor bir durum olsa gerek. Kardeşinin üzüntüsünü yaşarken bir de kendi durumunu öğrenmek onu yıkmıştır.

Bu tarz hastalıkla mücadele eden insanlarda çevreden soyutlaşma isteğinin olması normal görünüyor bana. Bu durumda o ne kadar seni istemese de sen ona tutunmak zorundasın. Kendini onun yerine koy. Eminim sen de onu istemeyecektin çünkü sana bişey olması onu yıkacaktı ve sen onu severken ona böyle bir kötülük yapamam düşüncesi içerisine girecektin.

Bence durumun doğruluğunu öğrenmelisin önce. Gerçekten hasta mı değil mi önce bunu öğren.

Eğer dedikleri doğruysa, onun adına çok zor bir durum olsa gerek. Kardeşinin üzüntüsünü yaşarken bir de kendi durumunu öğrenmek onu yıkmıştır.

Bu tarz hastalıkla mücadele eden insanlarda çevreden soyutlaşma isteğinin olması normal görünüyor bana. Bu durumda o ne kadar seni istemese de sen ona tutunmak zorundasın. Kendini onun yerine koy. Eminim sen de onu istemeyecektin çünkü sana bişey olması onu yıkacaktı ve sen onu severken ona böyle bir kötülük yapamam düşüncesi içerisine girecektin.

işte ben bu durumu ne yaparak ögrenebilirim sizce..ögrenmek için gittim yanına ama söylediklerinden baska inanacak bişey soramadım ki :(

Belki hastalık psikolojisi vardır üzerinde ve ileride ona birşey olursa
(Allah korusun) seni yalnız bırakacak olmaktan korkuyordur... Yani
ben en başta böyle düşünürdüm açıkcası. Ailesi zaten kardeşinin
hastalığına üzülmüş durumdayken onlara kendi rahatsızlığını anlatmamış
olabilir. E haliyle onların da haberi olmadığı için sana gel demişlerdir.
sonra oğulları da istemiyorum diye arayıp uyardıysa onları, onlar da
sana öyle demek zorunda kalmışlardır. Asıl söylemek istediğim
şu noktada ''beni bıraktı mı?, nasıl bir anda gitmek istedi?'' diye
sormaktansa acaba gerçekten hasta mı bunu öğrenin. Eğer
hasta ise desteğe ihtiyacı olacaktır. Bu desteği ona verebilecek güçte
iseniz durmayın derim... Zaman çok kıymetli, bir saniye bile...

Canım yaaaa.:18:Hiç sevmiyorum böyle konulara yorum yapmayı.:20: Ama ben birlikte olmanızı yeğlerdim.:43:Sözlümün de,benim de ömür boyu devam edecek rahatsızlıklarımız var ama insan birlikte her şeyi aşabilir.:50:

ya ne kadar anlayışsız ne kadar kuruntulusunuz ...

hastalık ya bu hastalık. insan neler düşünür hiç halden anlamaz mısınız...

annemi ölecek sandım. iyileşti ben hala yanımda çok arkadaş istemem. bende hastayım.

sevgillim ayrı, ama onun dısında cok insan sevsin istemem beni.. ben de kimseleri öyle sevmek istemem.

ya onlar ölürse... ya ben ölürsem onlar üzülürse...

bunu yaşamayan anlayamaz. anlayışlı olun. yaptıgı seyler hastalığındandır...

üstüne de gitmeyin, kararlarına saygılı olmak zorundasınız

ya ne kadar anlayışsız ne kadar kuruntulusunuz ...

hastalık ya bu hastalık. insan neler düşünür hiç halden anlamaz mısınız...

annemi ölecek sandım. iyileşti ben hala yanımda çok arkadaş istemem. bende hastayım.

sevgillim ayrı, ama onun dısında cok insan sevsin istemem beni.. ben de kimseleri öyle sevmek istemem.

ya onlar ölürse... ya ben ölürsem onlar üzülürse...

bunu yaşamayan anlayamaz. anlayışlı olun. yaptıgı seyler hastalığındandır...

üstüne de gitmeyin, kararlarına saygılı olmak zorundasınız

çok haklısınız yaşamayan anlamaz ben onun için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım ama insanın içindeki kuşku çok kötü birşey ben onu görmek için oralara gittim ama aileme ne yalanlar söyleyip de gittim yanında olmak için neler yapabilecegimi gösterdim. ama elle tutulur bişey olmayınca bunlar boşamı diye de aklına takılıyor işte. aslında inanki kesinlkle bunu bilmiş olsam yeterki yaşasın mutlu olsunda bensiz olsun demesinide bilirim,ne olur öyle düşünmeyin.. ayrıca allah tüm hastalara sizede şifalar versin

Ya ölüm korkusu sizin oraya gitmiş olmanızdan daha ağır basmış
olabilir... Sonuçta onun ne hissettiğini bilmiyoruz. Durumu çok zor
eğer hasta ise... Bir grip değil, siz oraya gittiğinizde sizi görünce
iyi hissetsin. Allah korusun ama çağın vebası... Herkesin en
korktuğu hastalık. Ve bana göre bir insanı ölümden daha çok
korkutan şey sevdiklerini arkada bırakmaktır... O da öyle
düşünüyordur belki. O yüzden kendi için üzülüecek biri daha olmasın
diye uğraşıyordur... Ama atladığı birşey var eğer kan kanseri
ise ki kurtulma yüzdesi en yüksek kan kanseridir. Yüksek bir
moral, uygun tedavi ile kurtulabilir bu illetten.

Açıkcası ben kimsenin böylesine ciddi bir hastalık konusunda yalan söyleyip te insanların duygularıyla oynayabilecek kadar "cani" olduğunu düşünmüyorum tabi psikolojik sorunları yoksa(yani kafadan bir problemi yoksa)

sizden istediğim bizim için dua edin ne olur ben onu cok seviyorum umarım düşündüğü kadar kötü bir sonuç olmaz ve bizim umutlarımız hayallerimiz gercek olur.hasta olan herkese acil şifalar versin rabbim kimseyi böyle durumlarla imtihan etmesin..cevap verip derdime paylasan herkese de tesekkür ederim.inşallah birgün güzel haber alırım..

ben okuduklarımdan hiç bişi anlamadım:18:

biraz karısık yazmıs olabilirim nasıl yazdıgımı bilmiyorum bile sadece böyle konu baslıgı görünce derdimi anlatmak istedim..yazacak okadar ayrıntı varken bile en az şekilde böyle anlatabildim oldukca kelime hatasıda yapmışım ama :(

biraz karısık yazmıs olabilirim nasıl yazdıgımı bilmiyorum bile sadece böyle konu baslıgı görünce derdimi anlatmak istedim..yazacak okadar ayrıntı varken bile en az şekilde böyle anlatabildim oldukca kelime hatasıda yapmışım ama :(

benim de kafam biraz karışık anlamamışta olabilirim ama sizin için dua edeceğim umarım en kısa sürede durumu çözersiniz rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Back
X