şüphelerden nefret ediyorum,beni gerçekten seviyo mu?anlayamıyorum..

kivircikesmer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
153
9
118
Daha öncede bi konu açmıştım tatilde tanıştığım cocukla alakalı zaten ben çocuktan tatildeyken hoşlanmaya başlamıştım gerçekten de bi şeyler hissetmiştim ve ondada böyle tavırlar sezmiştim sonrasında dediğim gibi SAYENİZDEEE :)) konuşmaya başladık ve nitekim doğruymuş o da benden hoşlanmış üstelik ben ona hoşlandıgımı söylemeden o itiraf etti.Diyeceksiniz ki ee sorun ne sen ondan o senden mutlu mutlu takılın işte.Çocuk tam bir odun ya düşünün ki çıkmadan böyle düşünüyorum çalışıyomuş onun için sadece akşamları mesaj atıcakmış onu da atmıyo ya allah var çoğunu ben atıyorum ve başlıyoruz konuşmaya bende söyledim bana güven vermiyosun ben aklına gelmiyorum bile dedim bu arada teklifinde bulundu ona karşılık açıkladım çekincelerimi bana böyle bi insan oldugunu söyledi onu böyle kabul edicekmişim konuşmayı sevmezmiş rahatmış biraz ama sevdimi çok severmiş fazla mesajlaşmak sevginin göstergesi değilmiş öyle dedi böyle sahipleniş varya hepimizin çok sevdiği işte o da öyle sahipleniyo çok hoşuma gidiyo bu yakında gelicek istanbula görüşücez ama benden bi sonuç bekliyo cevap daha dogrusu.Ben çok hoşlanıyorum bu kendi içimde çok aşikar fakat üzülecegimide biliyorum ama ateşe yürüsem mi onu bilemiyorum.Hiç denememiş olmak istemiyorum.Belki gittikçe baglanır diye düşünüyorum.Kısacası çocuk yapısının böyle oldugunu söylüyo ama bende onu tanımadıgım için yapısını bilmiyorum.Arayınca sesi o kadar samimiki inanıyorum beni sevdiğine ama mesajlaşırken bi o kadar tereddüte düşüyorum.Yardımlarınıza o kadar ihtiyacım var kiiiii :(( lütfen tek kelimede olsa yorum yapın.Ben çok tecrübesizim böyle şeylerde.

Zorlamayla mesaj,arama gibi işlere girersen kendinden daha da çok uzaklaştırırsın.
Bırak kendi halinde.
Merak eden zaten arar sorar.
Aramıyorsa da bağlanmadan ayrılırsın.

Zorlamayla mesaj,arama gibi işlere girersen kendinden daha da çok uzaklaştırırsın.
Bırak kendi halinde.
Merak eden zaten arar sorar.
Aramıyorsa da bağlanmadan ayrılırsın.

Aynen öyle zaten aramıyo diye yakınırken daha demin ödemeli attı ama yapabileceğim bişi yok merak ediyosa internete girer bi şekilde ulaşır bana bu sefer ben ulaşmıycam.Zaten öyle biri sıkılmaktan hiç hoşlanmıyo.Kaçan kovalanır hesabı ben artık zorlamicam.Teşekkür ederiim gerçekten :))

Seven insan arar sorar merak eder konusmayi sevmiyorum ne ya!!! İs biraz srnde bitiyor kendinr alistir onu dusundugunu belli et ama bunu yaparken temkinli ol yani onu kendine baglayacaksin diye kendini yipratma... Sonra iliskiniz yolunu belirler zaten...

Seven insan arar sorar merak eder konusmayi sevmiyorum ne ya!!! İs biraz srnde bitiyor kendinr alistir onu dusundugunu belli et ama bunu yaparken temkinli ol yani onu kendine baglayacaksin diye kendini yipratma... Sonra iliskiniz yolunu belirler zaten...

Haklısın gerçekten kısacık sürede bile yıprandım her sözünü 5 saat tarttıkça..Nasıl alıştırıcam ki kendimi ne yapmam lazım?

Back
X