Şüpheli durumlar VS bebeğim

Hangisi sizce doğru karar

• Ankete Katılan
    102

Azimlibedevi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
170
27
13
33
Herkese tekrardan merhaba. Bir önceki konumda genel durumu anlattım isteyen bakabilir. Kimisi abartı dedi kimisi sen kıskancsin dedi kimisi kocan jigolo dedi :) kimisi çok güzel yorumlar yaptı herkese teşekkür ederim. Bu konu ikilemim ve anket ekliyorum.
Özet geçeyim.
Kocama asılan birkaç kişi nedeniyle sürekli kabuslar görüyorum ve ortada suçlayacak bir şeyler ariyorum. Çeşitli seçenekler var kocamın flörtöz olması benim kıskanç olmam veya gerçekten kötü bir çevrede çalışıyor olmamız... Durum şu ki bebeğim henüz küçük. Hamileyken bütün hayalim bebeğimi 2 yaşına kadar kendim büyütüp kişiliğini benim sekillendirmemdi. Bir sürü borç harç arasında paramızı anca denkleştirip bir süre ücretsize ayrilabilecegim kararını vermiştik. Fakat geçen hafta sabah kahvaltısında eşimin bana "sekreterin bana asiliyor ve bana yiyecekmis gibi baktığını iki arkadaşım gelip söyledi haberin olsun" dedi. O an suratım kesinlikle değişti (ilk tepki sonuçta) fakat sonra çok bozuntuya vermeden gecistirdim konuyu kapattık. O gün bugündür bebeğime bile veremiyorum aklımı. Bir yandan da özguvenim çok düştü. Bu asıldığı söylenen sekreterim çok güzel değil fakat makyajiydi giyimiydi gayet başarılı. Bende tık yok. Bir tane bile rujum yok. Göz kalemi sürünce burnum akıyor. Birkaç kere fondöten denemem oldu cildim kustu. Topuklu ayakkabı sadece düğünümde giydim videoda leylek gibi görünüyorum. Dolabımdaki kıyafetler seneler önceye ait. Şuanda iki pantolonum var biri lekeli. Ayrıca ozel bir bolgeyee estetik planlıyorum ve lazer epilasyona gitmek istiyorum. Gelin görün ki cebimizde çocuğun anca mamasına yetecek kadar para var. Asla dışarda yiyemiyoruz. Kolye molye almak istedim zamanında onu da ucuz olsun diye Çin'den sipariş verdim aylar oldu kargo yok. Varlık içinde yokluktayiz ben çalışana kadar.
Şimdi sorum şu;
Henüz bebeğim her şeyden önce mı gelir? 2 yaşına kadar evde kalıp ben büyütüp kendi ihtiyaclarimi hiçe sayayim. Kişilik çok önemli sonucta
Yoksa 6 aylık olduğunda işe dönüp kim hatalı gözlem yapıp, aynı zamanda ozguvenimi mi tazeleyeyim? Çok yorulucam çocuk iş ev fakat değer mi acaba?
Ha bir de çocuğuma doğru düzgün oyuncak bile alamıyoruz. Salıncak alicaz ama neredeyse tahta bulup ben civileyip salıncak yapıcam o derece sikintidayiz.

Madden bu kadar zor durumda iseniz, çalışmamak gibi bir lüksünüz var mı ki?

Sadece 2 pantolonum var biri lekeli dedikten sonra bize fikir beyanı için alan mı kalıyor?
Yani gelir gider eşit gibi. Ben kendime para harcamaya kalkmazsam bu sekilde 1 yıl idare edebiliriz. Evde durdugum için pijama forever fakat ona da kafayı taktım şuan tabii neden pijama diye

Nasıl yani ? Sekreterlerinizin olduğu bir çalışma alanı var ve siz parasızlıktan dert yaniyorsunuz anlayamadım ben

Kocanizin sekreterin bana asılıyormus haberin olsun demesinide anlamadım .Bir adam böyle bile olsa bunu eşine neden yansıtır.

Konu bana çok saçma geldi sanırım anlamadığım için

herkes kişiliğiyle doğar, bebeğinizin kişiliğini oluşturamazsınız, rehber olursunuz o kadar. birde çocuk dediğin masrafı günden güne artan birşey. şu koşullarda çalışmanız daha mantıklı görünüyor.

eski konunuzu hatırladım. kocanızın niye uçan,kaçan herkes ona asılıyor gibi hisleri var. aklıma direkt 'gözleriylen yedi beni' repliği geldi.

Bir kere şu giyim kuşam makyaj işini fazla abartmışsınız. Özgüven cidden yerlere düşmüş. Haberlerde görmüyor musunuz şalvarlı yazmalı kadınlar sevgili bulup eşlerini aldatıyor. Kendinizi bakımlı değilim falan diye darlamayın boşuna. Eşinize de söyleyecek söz bulamıyorum. Git tabağına yat da yesin seni o sekreter derdim galiba

Nasıl yani ? Sekreterlerinizin olduğu bir çalışma alanı var ve siz parasızlıktan dert yaniyorsunuz anlayamadım ben

Kocanizin sekreterin bana asılıyormus haberin olsun demesinide anlamadım .Bir adam böyle bile olsa bunu eşine neden yansıtır.

Konu bana çok saçma geldi sanırım anlamadığım için
Gelirimiz iyi canım ama ev araba ve ekstra bir kredimiz daha var. Hani varlık içinde yokluk diyorum ya ondan. Eşim zaten ayrı bir konu cook uzun

Normalde olsa izin taraftariyim ama kesinlikle baslayin işe.esinizin durumu icin degil cocugunuza oyuncak bile alamiyorsaniz durum baya ciddi gorunuyor.oyuncak alamayan bi suru insan var ama siz kendi tercihinizle izindesiniz.maddi sikintiniz bu kadar coksa bence baslayin.bakici iyi olursa kisiligi de gayet guzel olur.

Tabiki calıs
Binlerce kişi bakıcı tutuyor cocuguna karakterlerinde sorun olanlar yanlıs bakıcıya emanet edilen cocuklar
Bakıcı bulamıyorum aslında kimse kimseye referans olmuyor. Tutacağım bakici (bulabilirsem ) sokaktan geçen adamdan farkı olmayacak yabancılık ve güven kinusunda

Gelirimiz iyi canım ama ev araba ve ekstra bir kredimiz daha var. Hani varlık içinde yokluk diyorum ya ondan. Eşim zaten ayrı bir konu cook uzun

Ya iyi de geliri iyi olan insanın çocuğuna mama alacak parası nasıl olmaz ve siz hala bu durumda bile çalışsam mi çalışmasam mi diye soruyorsunuz.

Bakıcı bulamıyorum aslında kimse kimseye referans olmuyor. Tutacağım bakici (bulabilirsem ) sokaktan geçen adamdan farkı olmayacak yabancılık ve güven kinusunda
Neden ?
Bunlar icin gerekli siteler var köyde değilseniz özellikle sehir merkezlerinde gayet piyasası olan bi iş

Bence siz kendinizle uğraşıp sorunu kendinizde aramak yerine o geç gelen özgüvenin patlamasını yaşayan arsız kocanıza bir yol verin! Bu ne ya bu ne demek sekreterin bana yiyecek gibi bakıyormuş????? Alnını karışlarım bunu diyecek adamın ben. Üzgünüm ama kocanız sağlam pabuç değil. Ve evet işe dönün, acilen.

Bence siz kendinizle uğraşıp sorunu kendinizde aramak yerine o geç gelen özgüvenin patlamasını yaşayan arsız kocanıza bir yol verin! Bu ne ya bu ne demek sekreterin bana yiyecek gibi bakıyormuş????? Alnını karışlarım bunu diyecek adamın ben. Üzgünüm ama kocanız sağlam pabuç değil. Ve evet işe dönün, acilen.

Koca acayip popülermis eski konusuna göre ve bunu eşinden saklamayacak kadar da değişik biri valla anlamadım ben gerçekten nasıl ilişkiler

anlamadım..
iki pantolondan biri lekeli diye mi çalışmak istiyorsunuz
kocayı kaptırmamak için mi?
özgüven dediğiniz şey içinizde çalışıp çalışmamakla ne alakası var.
Tam olarak kocayı kaptırmamak değil de durumu görmek istiyorum. Bu kız gerçekten bakıyor mu ya da esimde mi hata var. Kendime harcayacagim para sıfır şuanda. Pijamamla özgüven tazeleyemiyorum

Ya allah aşkına kocanız Brad Pitt mi?
Kocama asılan derken. Yani hiçbir erkeğin izni olmadan (erkekte o ışığı görmeden) bir kadın bir erkeğe asılmaz asılamaz.
Kocanız ışık yakıyor ki hatun ona yiyecekmiş gibi bakıyor.
Ama bence kocanız abartıyor. Bayağı bir egolu birine benziyor,burnu kaf dağında kendisini Kıvanç Tatlıtuğ,Zain,David Beckham falan sanıyor herhalde.
Maddi durumunuz iyi değilse çalışmalısınız.

Back
X