Supheli gebelik

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Kizlar ben idrar testi yaptim 2 kere pozitif cikti.hatta yanlis olbilir diye iki marka farkli testle yaptim. Testin fotosunuda atabildiysm attim insAllah Daha sonra adet gunumde camir gibi 3-4 saat lekelenme oldu. Sonra normal adete dondu. Boyle olup gebe olan var mi?? Yeni katildim konuyu dogru yere mi actim supheliyim. Hatam varsa affola

Eklentiler

• image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 524
Canım doktora neden gitmedin? Düşük yapıyor olabilirsin, yerleşme kanaması da olabilir. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bence hemen doktora git progestan hapı verir bebişin tutunması için..

bence var benimde böyleydi 3 haftalık hamile çıktım hemen kan testi yaptırr şimdiden tebrikler :)

Canim onuda yaptimm 2 dusugum var cunku benim . Doktor adet gununde adet oldugum icin kimyasal gebelik yada hormon duzeylerinde degisiklik varsa o yuzden testin pozitif cikmis olabilir dedi. Hormon ve beta istedi bugun 3te alicam sonucu. Amin tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim

aminnn ummadığın anda olcak ve içime doğdu kesin var gibi ne bilim inş vardır cnm yokluğu çok zor

Esra_umut sendemi norml adet oldun??

Üzülmek yok kızlar ben üye olmadan hep takip ettim sizleri hep üzgünsünüz. Yeri göğü yaratan Rabbim bize evlat mı nasip etmiyecek. Her zaman dogru bir zaman vardır Rabbimin bildiğisadece beklemek gerek

ben adetime 5 gün kala test yaptım belirti oldugundan değil umut işte keyfine yaptım tek çizgi attım çöpe üzülerek. 2 gün evde değildim gece eve geldim 11 gibiydi banyoyu temmzlerken bi baktım aaaa ikinci çizgi sennki gibiydi belli belirsiz hayatımda görmedm bile eşime hamileyim kesn kalk dedim gece 12 de 72 beta HCG 3 HAFTALIK hamile oldugumu öğrendm RABBİM HERKESE YAŞAT NE OLUR BU SEVİNCİ NE OLUR O KADAR GÜZEL Kİ

Üzülmek yok kızlar ben üye olmadan hep takip ettim sizleri hep üzgünsünüz. Yeri göğü yaratan Rabbim bize evlat mı nasip etmiyecek. Her zaman dogru bir zaman vardır Rabbimin bildiğisadece beklemek gerek
KESİNLKLE ALLAH VAR GAM YOK NE BÜYÜK Bİ RABBİMİZ VAR AMA UMUDUMUN BİTTİĞİ YERDE TEDAVİYE BAŞLAMAYA KARAR VERDĞİM AN BANA VERDİ HEDİYESİNİ

Ne kadar gzl. İnşAllah tüm isteyenlere de banada nasip etsin Rabbim o duyguyu ama kucağımıza almayıda nasip etsin. Hefesimi kursagimizda kalmasin

testte ben bişey göremedim ama
ama inşallah istediğin gibidir

Bende ilk defa bu kadar belirgin bi çizgi gördüm yaptıgım testte:) gecen ayda yaptim 2 gun yanimda tasidim elki cizgi cikar diye ama çıkamadı attım çöpe bunu 10 dk beklettim cizgi cıktı ewd cok ince ama

Kimyasal gebelik bu dusuk gibi bisey ben yasadim aynisini test yaptim pozitif cikti sonra ertesi gun Kan tahlili yaptirdim 31 cikti beta hcg 2 gun sonra adet oldum bebekte adet kanamasiyla berabet gitti cogu kadin bunu yasarmis aslinda farketmezmis normal adet oldum sanirmis ben biraz merakliydim farketmem iyi olmadi ama uzulme ertesi ay hamile kaldim su an 22 haftaligim

Adet gunu mu adet oldun peki??

Kzilar cvplayim hemen ewd hamileyim ama kimysal gebelik olabilir dedi. Beta 30 cikti. Pazartesi testi tekrarlicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…