Supradyn CoQ10 kullanıp hamile kalanlar

Sahraaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
298
103
53
28
Arkadaşlar merhaba birşey soracaktım size iki defa kimyasal gebelik geçirdim sağlıklı beslenmek için diyetisyenim liste hazırladı doktor onayıyla supradyn CoQ10 vitamin takviyesıde alıyorum supradyn CoQ10 takviyesi alıp sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu

Sanirim d vitamini eksikliği gebelik oluşumunu engelliyor. Baska vitaminler de bu sekilde bir sonuç yaratiyorsa bu takviye gıda işe yarıyordur diye dusunuyorum.

Sanirim d vitamini eksikliği gebelik oluşumunu engelliyor. Baska vitaminler de bu sekilde bir sonuç yaratiyorsa bu takviye gıda işe yarıyordur diye dusunuyorum.
D vitaminim çok düşüktü zaten 8 Di d vitamini için coledan-d3 kullanıyorum

2 yıllık evliyim 23 yaşındayım tedavi gördüm aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı sonra tedaviye ara verdim kendiliğinden hamile kaldım kimyasal oldu sonra bir ay adet gördüm üstüne yine hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı doktorum genetik testi istedi şuan onu bekliyoruz

Bugün de adet oldum çok az geldi ayıptır söylemesi lavaboya gittiğim de peçeteye kan geliyor ama yarın artık tam gelir ovülasyon testi ile tekrardan yumurtlamayı takip edeceğim inşallah sağlıklı gebelik elde ederim

Benim doktorum ovulasyon testi kullanmami onermedi. Ateş ölçme yontemi ile takip ediyorum ben de.

Ateş ölçme yöntemi mi o nasıl oluyor
Her sabah ayni saatte uyanip yataktan kalkmadan tuvalete gitmeden gözünü açar açmaz dil altina derece koyuyorsun. Adet biter bitmez basliyorsun. Her günü not et. 1. Gun 2. Gun diye. Normal gunlerinde sabit bir deger cikar. Ornek vererem söylüyorum.

degerler şöyle olsun:
Adet bitiminde baslayan kadinin degerleri 36.4 36.5 araliginda gidiyor.

Gunlerce boyle gidiyor. Derken bir sabah 35.9 çıkıyor. Yani aniden düşüyor. Bu demek oluyor ki yarin yumurtlama var.

Sonraki sabah 37.2 çıkıyor. Bu yumurtlama oldu demek.

yuksek çıkan ve sonraki 2 gunu değerlendiriyoruz.
Ates ölçmeye devam ediyoruz.

yine 36.4 36.5 araliginda çıkıyor bir süre

Diyelim ki hamilelik gerceklesti. Bunu da ates olcerek anlayabiliriz.

Ayni mantikta ölçmeye devam ederken ilerleyen gunlerde değerin giderek yukseldigini görüyoruz.
Bu hamilelik olustu demek.

Giderek düşüyorsa eger regl gelecek demek.
Bazi onemli hususlara dikkat ederek yapacağız o zaman hiç sorun cikmadan ogreniriz her bir şeyi.
Ayni saatlerde olacak, en az 4 5 saatlik uyku olacak, dereceyi dil altina koyarak ölçüyoruz dijital olsun.
Normal seyirde ayni degerler çıkıyorsa normal gunlerdeyiz. Bu bizim standart vücut ısımız.
Ani bir düşüş oldu yumurtlama olacak
Aniden yukseldi yumurtladik
Sonraki gün düştü yani çatladı.
Gunleri degerlendirdik ve ölçmeye devam ettik.
Giderek yukseliyorsa hamile kaldik
Giderek düşüyorsa ya da hic yukselme yoksa adet gelecek demektir.

Aaaa deneyeceğim çok teşekkür ederim gebelik var mı sizde

Aa cok ilgincmis bu yontem eger daha guvenilirse daha kolaymis hem yapilabilir her ay:)

Aa cok ilgincmis bu yontem eger daha guvenilirse daha kolaymis hem yapilabilir her ay:)
Hem güvenilir, hem kolay, hem ovulasyona gore cok ucuz, hem de çevreye dost. Denemeye başla bence. Çünkü mantığı hemen oturmuyor. Hemen kutulu bir derece satin al. Sadece sen kullan onu agizdan olacak Çünkü. Ortak olmasin. Insallah cok isine yarar. Bilemedigin noktalar olursa bana sorabilirsin.

Tesekkur ederim cok:)

Selam ben de bu yönteme başladım dün regl bitti bugün hemen başladım sabah ateşim 35.97 idi yumurtlama olduğu zaman 34e falan mı düşer yani

Selam ben de bu yönteme başladım dün regl bitti bugün hemen başladım sabah ateşim 35.97 idi yumurtlama olduğu zaman 34e falan mı düşer yani
Dil altina konan dereceler 35.97 diye bir sonuc veriyor mu? Benim 2 tane derecem var, 35.9 cikar 36.4 cikar. Virgülden sonra iki haneli cikarmaz.

Kaça düşeceğini de ben bilemem ama yumurtalama oldugu zaman dusmez yukselir. Her gun olcmeye devam edin. Sonuclari not etin. Alindan tenden ölcmeyin. Dil altindam dijital derece ile ölçün.

Dil altina konan dereceler 35.97 diye bir sonuc veriyor mu? Benim 2 tane derecem var, 35.9 cikar 36.4 cikar. Virgülden sonra iki haneli cikarmaz.
Benim derecem femometer mothersmart şu uygulamayla blututla bağlanan var ya o direkt uygulamaya aktarıyor

Eklentiler

• Screenshot_20210506-154236_Hepsiburada.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 128
Kaça düşeceğini de ben bilemem ama yumurtalama oldugu zaman dusmez yukselir. Her gun olcmeye devam edin. Sonuclari not etin. Alindan tenden ölcmeyin. Dil altindam dijital derece ile ölçün.
Mantığı anladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…