• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpriz fikirlere ihtiyacım var

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
bu ara yogun iş tempomuz ve ınsanların bızı cok yorması sonucubıraz stresliyiz esım ve ben.. Esıme bır sprız yapmak istıyorum ev yahut dısarda ne önerırsınız

En sevdiği arkadaşlarını yemeğe çağır eve, ya da dışarda bir plan yapın piknik vs gibi. Eşinin haberi olmadan. Görünce sevinir. Evlilikte arkadaşlarla daha mutlu oluyo kocalar malesef :KK11:

Bulunduğunuz şehre yakın güzel sakin tatil bölgesi gibi bir yer varsa hafta sonu için oraya rezervasyon yaptırabilirsin

Tesekkur ederim ilginize:) galata meyhanesınde karar kıldım :) arkadaslarımızı organıze edıp bıraz eglensek iyi olacak... Hayatımızda hersey yolunda fakat cevremizdeki insanlar ve sorunlarından çok bunaldıkk

En sevdiği arkadaşlarını yemeğe çağır eve, ya da dışarda bir plan yapın piknik vs gibi. Eşinin haberi olmadan. Görünce sevinir. Evlilikte arkadaşlarla daha mutlu oluyo kocalar malesef :KK11:
Bunu ayda bır kez yapıyoruz fakat amacım insanlardan uzak kalmak.. Iyınıyetımızın suıstımalınden hayal kırıklıklarından yorgun dustuk..

Back
X