H heyheyli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Ocak 2015 8 1 1 36 13 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi heyheyli #1 KIZLARRR fıkrınıze ıhtıycım VAR dıyelımkı gebesınız esnıze aılenıze suprız ypıp duyurmak ısteseniz ne yapardınız hadı bakalım fıkırler fıkırler beklemedeyım :)
KIZLARRR fıkrınıze ıhtıycım VAR dıyelımkı gebesınız esnıze aılenıze suprız ypıp duyurmak ısteseniz ne yapardınız hadı bakalım fıkırler fıkırler beklemedeyım :)
Simselam EslemLina'nın annesi Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 180 33 73 13 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi heyheyli #2 aklıma gelen ilk şeyi yazıyım sana canım :) ailemi yemeğe davet ederdim yemek yendikten sonra üzerinde hamile resmi olan bir pasta ikram ederdim yanına da güzel bir yazı mesela evli mutlu çocuklu olabilir yada daha özel bişey :)
aklıma gelen ilk şeyi yazıyım sana canım :) ailemi yemeğe davet ederdim yemek yendikten sonra üzerinde hamile resmi olan bir pasta ikram ederdim yanına da güzel bir yazı mesela evli mutlu çocuklu olabilir yada daha özel bişey :)