Supserozal miyom

Rabisimm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
39
3
1
29
10 cm supserozal miyomum var 25 yaşındayım 8 haftalık düşük yaptım zor hamilelik gecirdim ameliyattan korkuyorum ne yapmalıyım cocuğum yok

Geçmiş olsun, ben de 15 haftalık suyum bitti düşük yaptırıldım miyomum var 7 cm subseröz . Ama sebep miyom mu bilemiyoruz doktorlar bu miyom düşük yapmaz diyor size ne denildi

10 cm supserozal miyomum var 25 yaşındayım 8 haftalık düşük yaptım zor hamilelik gecirdim ameliyattan korkuyorum ne yapmalıyım cocuğum yok
Merhaba, ben 13 cm miyomla dogum yaptim ama rahimdeki yerlesim yeri onemli gebelikte problem olmamasi icin. Ameliyat korkum yuzunden 4 yildir kontrole bile gidememistim, sonuc itibariyle buyumeye devam etti ve mart ayinda ameliyat olacagim, artik egilip ayakkabimi bile giyemez haldeyim. Tecrubeli bir kac uzmandan fikir alabilirsiniz ancak gebelikten once veya sonra ameliyat kacinilmaz maalesef. Bu boyutlarda kapali ameliyat icin de uygunsunuz. Benim korkunc boyutlarda hastane fobim, aksiyete ve panik atagim var ama bu hale gelecegimi bilseydim inanin cok daha once ameliyat olup kurtulurdum. Karar verme asamasi ve belirsizlik cok zor umarim sagliginiz icin en iyi karari verip bebeginize de saglikla kavusursunuz🙏

Back
X