• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpürge ve ütü önerilerinizi bekliyorumm:)

Kızlar merhaba bende maraton ile dyson arasında kararsız kaldım evkur mağazasındaki kız dysonu daha çk önerdi maratonda 3-4 ayda bir filtre değiştirmk gerekiyormuş o da servisinden 75 tl tutarnda alınıyormuş doğru mu bu?

Ben bu süpürgeye bu kadar para verip birde bu masrafı çekeceğim 3-4 ayda bir. yorum yaparsanız sevinirim
5 yıldır kullanıyor ablam hiç değiştirmedi. tezgahtar dysondan daha çok pirim alacak galiba.

Kızlar merhaba çeyizim için süpürge ve ütü alma zamanı geldi. Öncelikle iki tercihim var süpürgeyi dyson dc37 animal almayı düşünüyorum kedim var. Ütü ise tefalin en son çıkan reklamlardaki Fv9650 modeli. Dediklerimi kullanan veya alan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum uygun alabileceğim biyer varmı???
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz

Philips GC9545/02 SilentCare Buhar Kazanlı Akıllı Ütü kullanıyorum daha önce azur serisinden kullanıyordum hiç memnun kalmadım geri iade edip üstüne azıcık ekleyip buhar kazanlı aldım yeni evli sayılırım 5 aylıkcık :)),

Philips FC9205 Marathon süperge kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim:)

Merhabalar,
bende ütü ve süpürge arayışındayım. philips maraton serisi herhalde bu yılın en gozde süpürgesi herkes onu tercih ediyor. ama benim ciddi toz alerjim var bu yuzden kesin sulu supurge alıcam. annem yıllardır ihlas kullanıyor. fakat benim bütceme hic uygun değil. 2500 tl civarında fiyatları o yuzden bende philipsin sulu supurgesini dusunuyorum. herkes sulu supurgeler koku yapıyor yazmıs ama bizimki hiç kokmaz.philips sulu supurge kullanan var mı ya da fikri olan ?
bir de ütü konusunda kesin yine philips alıcam cunku utu yapmaktan nefret ederim buna rağmen annemde ki buhar kazanlı utusuyle, seve seve ütü yapıyorum kolumda agrımıyor cabucakta bitiriyor. tavsiye ederim.
Modeli ne o seve seve yapılan ütünün:) ben de çeyiz hazırlıyorum da:)

Kızlar süpürgemle ütümü aldım ayrıntıları topiğimde paylaşıcam
image.webp
image.webp

Merhaba,

Ütü için kesinlikle Philips markayı öneriyorum. Gerçi ben satın alalı çok oldu ütümü, eşim Philips'te çalışıyordu o zamanlar. Azur almıştım. Biraz kireç problemi oldu ancak bu benim çeşme suyu kullanmamla alakalı olabilir :(

Süpürgede de pratiklik adına Fakir Darky alabilirsin, parasının tam karşılığı. Çok sık kampanya yapılan ve çok sata bir ürün.

Back
X