Supurge , vileda , camasirlik , ütü vs...

Vileda banyoda. .
Ütü ve Ütü masam yatak odamda açık . .
Süpürgem gardrop ile duvar arasında. .

My Style My House Temizlik Aletlerinin Saklanması ve Düzenlenmesi - Temizlik Eşya Dolabı.webp

ikeanın dolabı bunlar belki fikir olur
My Style My House Temizlik Aletlerinin Saklanması ve Düzenlenmesi- Temizlik Eşya Dolabı.webp

bende uzun süredir bunlarla meşgulüm madden fazla para harcamayım diyordum ama bu düzensizlikten kafamı meşgul etmesinden iyidir bende şöyle bir çözüm buldum iki kapılı gardroplardan alacam banyoya bir tarafı askı için ayrılmış rafsız bölümüne viledayı sapıyla beraber koyacağım raflı tarafınada deterjanlar havlu vs. sende öyle yapabilirsin umarım banyonda böyle bir yer vardır

ütü masamında sürekli açık olması lazım sabah işe giderken şalımı ütülemek için evimde iki oda yer kaplıyor onada şöyle bir fikir geldi seyahat ütü masalarından alacağım günlük şalımı ütülemek için büyük ütülemede haftasonu oluyor zaten bu nasıl fikir henüz yapmadım ama böyle yapmayı düşünüyorum inşalllah

Kapattigimiz balkonda duruyodu oraya dolap yaptırdık hepsi içinde duruyor bebek arabası vileda çamaşır sepeti ütü vileda elektrik süpürgesi takım çantası kova çekas ve saplı fırça 6 sene sonra yaptirabildik ortada gözüme batiyodu

Bende yeni taşınıcam kızlar. Şuan oturduğum ev çok büyüktü. Fazladan bir odam vardı. Bütün ıvır zıvırı oraya koyuyordum. Burada malesef yok. Benim banyo ve tuvalet ayrı. Bizde normal tuvaleti hiç kullanmıyoruz.Aklımdaki fikir şu.Orayı kapatıp Süpürge ve viledayı orayı kaldırmak.Saçmalıyormuyum sizce?

Bende yeni taşınıcam kızlar. Şuan oturduğum ev çok büyüktü. Fazladan bir odam vardı. Bütün ıvır zıvırı oraya koyuyordum. Burada malesef yok. Benim banyo ve tuvalet ayrı. Bizde normal tuvaleti hiç kullanmıyoruz.Aklımdaki fikir şu.Orayı kapatıp Süpürge ve viledayı orayı kaldırmak.Saçmalıyormuyum sizce?
Normal tuvaleti kapatmayin derim. Klozeti herkes kullanmayabiliyor evinize gelen gidenler için zor olabilir.

Ütü. Ütü masası. . Elektirik süpürgeside yatakodasinda dolabın içinde. Camasirlik pek kullanılmıyor oda başka bir dolabın içinde.
Vileda balkonda duruyor.

Back
X