- Konu Sahibi krizantem000
Kızalar şöyle canavar gibi heryerin tozunu beş dakikada süpüreceğim kaliteli bi süpürge önerirmisiniz,şu an 11 yıllık süpürgemi kullanıyorum iyi bişey almak istiyorum yorumlarınız benim için önemli teşekkürler....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmde böyle canavar gibi bi süpürgeye ihtiyacım var ama tabi fiyatlarda önemli:)Kızalar şöyle canavar gibi heryerin tozunu beş dakikada süpüreceğim kaliteli bi süpürge önerirmisiniz,şu an 11 yıllık süpürgemi kullanıyorum iyi bişey almak istiyorum yorumlarınız benim için önemli teşekkürler....
bu süpürgeyi biliyorum bikaç kez kullandım evet dediğinz gibi çok güzel temizliyo hatta insan o çıkaları görünce ben nerdeyaşıyormışum diyor:) ama her gün açmak zahmetli geldi bana o yüzden benzer özelliklere sahip ama daha pratik bişey düşünmeye başlamıştım aklımı çeldiniz:)Ihlas auranin temizlik robotunu oneririm..
Normal supurgeyle saci kili pisligi sadece halinin dibine ittigimizi gordum ben bunu kullaninca.
Mukemmel bir supurge .
Sadece supurmuyor yikiyor dövüyor yatak bile yikiyor.
Mukemmel bir cekis gucu var evde balik yaptigimiz zaman onu aspiratör yerine kullaniyorum. Iki gozu var birinden cekiyor digerinden icine döktügüm oda kokusunu saliyor.
Afacanim o benim her isimi gorur![]()
bu süpürgeyi biliyorum bikaç kez kullandım evet dediğinz gibi çok güzel temizliyo hatta insan o çıkaları görünce ben nerdeyaşıyormışum diyor:) ama her gün açmak zahmetli geldi bana o yüzden benzer özelliklere sahip ama daha pratik bişey düşünmeye başlamıştım aklımı çeldiniz:)
bu süpürgeyi biliyorum bikaç kez kullandım evet dediğinz gibi çok güzel temizliyo hatta insan o çıkaları görünce ben nerdeyaşıyormışum diyor:) ama her gün açmak zahmetli geldi bana o yüzden benzer özelliklere sahip ama daha pratik bişey düşünmeye başlamıştım aklımı çeldiniz:)
Bende ilk basta oyle dusundum hatta 1 tanede supurge aldim eve ince uzun olanlardan surekli acamam dedim ama onun yaptigi temizlikle digerininkinin farkini gorunce hic usenmiyorum acmaya tek farki su haznesine suyu koymakgelsin mis gibi ev
![]()
o halılardan al diye yeni moda vs diye banada çok ısrar etmişlerdi ben bi inat eskiler halıyı düz yapmışlar bunlarmı vardı önceden diyerek klasik dokuma halı almıştım iyiki de inat etmişim:) o iplerin içine girenler zor temizlernir çırpıp fırçalamadan bence sizde düşünün bu makinayı çok güzel gerçekten geçenlerde de farklı bi marka tanıtıma gelmiş anneme oda robot şeklinde ama işte fiyuatlar biraz tuzlu geliyo bana düşününcede yıllarca kullanıyorsun ve performansı düşmüyo ...Evet onu duydum güzel olduğunu ,şöyle okuldan gelince tüm halıları vura vura süperecek bişey istiyorum bende....Halılarım şu ipek saghylerden almaz olaydım.
günlük kullanabiliyormusun canım boyutları biraz büyük diye biliyorum yanılmıyorsam....
Kendisi biraz agir ama boyu buyuk degil canim zaten surukluyosun kaldirmiyosun sonucta banada oyle geliyodu ama degil.ben gunluk cok rahat kullaniyorum valla![]()
Annemin salonundaki hali fircalanmadan asla temizlenmezdi supuruldugu anlasilmazdi yani. Ben ceyizlik almistim evlenmeden once gelip acmalarini rica ettim annemin salonundaki haliyi denedik inanirmisin boyle kaldim![]()
Nelerin icinde yasiyomusuz![]()
![]()
![]()
o halılardan al diye yeni moda vs diye banada çok ısrar etmişlerdi ben bi inat eskiler halıyı düz yapmışlar bunlarmı vardı önceden diyerek klasik dokuma halı almıştım iyiki de inat etmişim:) o iplerin içine girenler zor temizlernir çırpıp fırçalamadan bence sizde düşünün bu makinayı çok güzel gerçekten geçenlerde de farklı bi marka tanıtıma gelmiş anneme oda robot şeklinde ama işte fiyuatlar biraz tuzlu geliyo bana düşününcede yıllarca kullanıyorsun ve performansı düşmüyo ...
Kesinlikle doğrudur,bende auranın halı yıkama makinasını kullandım o biraz hantaldı,zaten haftasonu yapıyorum temizliğimi,günlükte olmadı ayaklı lardan alırım sağol canım sen kaça almıştın?
Kızalar şöyle canavar gibi heryerin tozunu beş dakikada süpüreceğim kaliteli bi süpürge önerirmisiniz,şu an 11 yıllık süpürgemi kullanıyorum iyi bişey almak istiyorum yorumlarınız benim için önemli teşekkürler....
Arnica bora 5000 kullanıyorum her kullanışımda kendimden utanıyorum resmen bunlar benim evimden mi çıktı diyorum![]()