• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpürgesiz cadıyla mutlu sonnn:)))

happyangel01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.204
664
198
ben 2 sene öncede böle bi günlük olusturmuştumm çokta başarılı olmustumm ewimde net olmadıgı için yazamadım amadaha sonra... 63.5 den 51 e kadar düşmüştüm..net yoktu ama ben yedikleri sürekli yazdımm defterimeee...yediklerini yazdıgında hem az yiyosun hem kontrollü ilerliosun..
bu arada bugun başladımm diyete..
başlangıç kilom : 66.2

hemen yediklerimi yazayımmm
sabahhh: 1 kase çorba - ıhlamur
öğle : 1 kase çorba
ara : 1 muz - süt- vişne suyu
akşam :meyve kahve

artık iiileşmekk istiorummm..ewimde güzel güzel yemekler koksunn istiorumm..
temizlik yapmak istiyorummm...
inanın yemekk yemeyii özledimmm..

yarında annemler gelioo bilmiorumm inşallah şeytana uymammm...
tum yemeklerden yerim ama az az..
doyumluk degil..tadımlıkkk..

çok hastayımm çokkk ..bogazlarımm ağrıoo..boğazımdan bişicikler geçmio sanki :))
yediklerine sayyy diorum bazen içimdennn..
ye ye nereye kadarrr...
aldın başını gidiosunnn bi yerlereee..

ohhh misler gibi çizelgemide yaptımmm...inşallah hakkınıda veririmmm:):)yaptıgıma göreee:))

çorbadan başka bişi yememişim hmm bide muz ama hala göbegimm 1m öndeee..sinir oluorumm amaaa ....

mutluyummm çokk mutluyummmm..annemlerrr gelioooo..hastalandıgımdaaa çokk mızmız oluorummm...

listemi yazayım hemennn...
sabah:1 kase çorba-kakaolu ballı süt
öğle:5 yk türlü-1 dilim börek-1 dilim çörek
ara:1 armut
akşam:4 köfte-salata

annemler oldugu için giremiorummm:((
sabah:3 zeytin-sut
öğleden sonra:1 yk kısır-1 dilim börek-1 kurabiye
akşam:3 dilim ayva

canım sen benim günlüğüme yazınca gördüm senin günlüğünüde. öpüyorum annenlerle güzel vakit geçiriyorsundur şimdi bye.....

bu arada aradan aylar geçtii ben istedıgım kiloya kavustumm 55 oldummm amaa sonra tup bebek tedavisi moral bozukluğu can sıkıntısı 67 olmamı sağladı ..bugünden ıtıbaren yine diyette başladımm yapabilirsem dukan diyetine başlıcammtabi yapabilecegım ana kadar yaparım yapamazsamm artıkk napalımm normall kendi yolumda ilerlerimmm..herseyden az az :)hadi bakalımm hayırlısı artıkk..

sahur: 5 y zeytın
1 sigara böreği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim karpuz
çay nescafee
1 lt su
1 dilim kepek ekmegi

sankımmm birazzz abartmısımmmm...

Back
X