- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
Sorma bana da kv soruyor oldun mu nexaman oldun ? Ay fittiruyorum resmen olmuyor iste ne sorup duruyosun diyesim varBen evliyim ve hamile olamıyorum ...çevremdeki herkes her ay soruyor(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma bana da kv soruyor oldun mu nexaman oldun ? Ay fittiruyorum resmen olmuyor iste ne sorup duruyosun diyesim varBen evliyim ve hamile olamıyorum ...çevremdeki herkes her ay soruyor(((
Ne diyecem bilmiyorum böyle insanlaraSorma bana da kv soruyor oldun mu nexaman oldun ? Ay fittiruyorum resmen olmuyor iste ne sorup duruyosun diyesim var![]()
Ne diyecem bilmiyorum böyle insanlara
Amin insalahhhOlursa ilk siz duyarsiniz , boyle sorular beni bunaltiyor/uzuyor artik de.
Allah im size de tez zamanda nasip etsin insallahhh...
aman ne torunu allah askına 37 yaşında dahakadın torun hasretiyle yanıp tutuşuyor zannımca![]()
he o zaman senden önce hamile kalıyım diye uğraşıyor da olabiliraman ne torunu allah askına 37 yaşında daha
şimdiden yarışa başlamış eltınız benden size tavsiye hamıle kaldıgnzda uzun bır sure bu eltıye söylemeyınBenm de eltim her aramasinda adet oldun mu var mi bi durum diye soruyor 1,5 yillik evliyim her konusmada sormayi ihmal etmiyor bir dusugum oldu AMA ne fikirle halen soruyorsa Bu dedigm kisininde 8 yil bebegi olmamis
yazık deme allah askına o ne sinsidir o bıran once evden gıdeyım diye ortalıgı ayaga kaldırdı dugun tarihimi öne cektırdı babama baskı yaparaksizin onu anne bozuntusu oldugunu düsündügüzü farkindadir
yazik kadina yakin olmaya calisiyordur