• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli alınan ve sinirlenen anne

Diamondheart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
273
190
103
Annem son bir aydır her yaptığım şeye aşırı sinirleniyor ve tavır alıyor.En ufacık bir şeyde hemen küsüyor.Bugün arkadaşlarını eve çağıracaktı bende yarın sınavlarım başlayacak başka bir gün çağırsan olmaz mı dedim çünkü gelince 3 4 saat kalıyor ve çok gürültü oluyor.Ama bunu söylerken hiç öyle kızgın bir şekilde falan söylemedim.Cevap vermedi zaten bende üstelemedim Ki kendisi sonra çağırdı arkadaşlarını.Şimdi yanına gittim bir şey diyorum bana cevap vermiyor falan.Çıldırıcam ya kızacağı bir şey yapmadım ama hep böyle en ufak şeyde küsüyor.Şimdi konuşmuyor gene.Ne biliyim tencereyi bulaşık makinesine koymuşum geçen gün bir görseniz nasıl kızıyor ben onları makinede yıkamıyorum diye.E o zaman insan gibi makineye koyma bunları bir daha de bu ne tavır.Hep böyle ve çıldırıcam artık konuşmaya korkar oldum kızacak diye.

Kendi annem aklima geldide neler nelerr yaşadık ..kardesimle ben cok cektik annem menopoza ilk girdigi zamanlarda durmadan sinirleniyordu .birden soyunmaya başliyor birden bi bakiyoduk üsüyordu ..herseyee küsüyor du ..daha önce normal karşiladigi konuşmalarimiza bile alınıyordu ..erkek kardesim bi gün isyan etti ve anneeeeee menopozami girdin sen yeterr yaaa diye bagirinca annem de kabul etti durumu :))))

Menopoz döneminde mi ? Bu kesinlikle bir etken ya da tiroid rahatsızlığı varsa bu hormonların da düzensizliği asabiyet yapabiliyor

ahh menopoz ahhh

Kendi annem aklima geldide neler nelerr yaşadık ..kardesimle ben cok cektik annem menopoza ilk girdigi zamanlarda durmadan sinirleniyordu .birden soyunmaya başliyor birden bi bakiyoduk üsüyordu ..herseyee küsüyor du ..daha önce normal karşiladigi konuşmalarimiza bile alınıyordu ..erkek kardesim bi gün isyan etti ve anneeeeee menopozami girdin sen yeterr yaaa diye bagirinca annem de kabul etti durumu :))))

valla tamda o dönemde yani ne yapacağımı şaşırdım gerçekten en olmadık şeye parlayabiliyor bir anda..anlayışlı olmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra artık bir bıkkınlık geldi banada:((

Ahh benim annem yıllardır böyle çoğu zaman...
Menopoz demişler, ben daha küçükken erken menopoza girdi etkisi yüksek sanırım o zaman, bilemedim.

valla tamda o dönemde yani ne yapacağımı şaşırdım gerçekten en olmadık şeye parlayabiliyor bir anda..anlayışlı olmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra artık bir bıkkınlık geldi banada:KK43:(

Bizde ergenlik döneminde iken annelerimizde şu an düşündüğün gibi düşünmüstür tahminimce :) :)

Yani bunun bir çaresi yok sabırlı olmak gerek bu da bir süreç umarım kısa sürede geçmiş olur

Back
X