Surekli ayni ruyayi goruyorum neden olabilir?

Salon Kadini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
12.120
36.339
528
Arkadaslar merhaba,

Uzun yillar once evlendim, yaklasik 1.5 yildirda esimden ayriyim.

Ancak evlendigimiz gunden bu yana hep ayni ruyayi goruyorum.

Ruyamda eşim beni aldatiyor ve sonra ben 2.kadin sayesinde aldatildigimi ogreniyorum, bir sure savas veriyor, durumu anlamaya çalışıyorum rüyamda vs vs.

Bu rüyalar ayrilsakta halen devam ediyor, ayrilma sebebimiz aldatilma degil, esim beni hicbir gun aldatmadi, bu konuda kendisine cok guveniyorum.

Hayatimda hic aldatilmadim, boyle bir travmamda yok.

Ancak birsey dikkatimi cekti, ne zaman esimle yakinlassak guzel bir gun gecirsek bu ruyayi goruyorum ben, ayrildiktan sonrada ayni sekilde ne zaman mutlu bir gun gecirsek (2 bebegimiz var haliyle halen görüşüyoruz evlerimizde cok yakin, dost kaldik) bu ruyayi gorur oldum.

Bu ruyayi toplamda 100'u askin gormusumdur, ruyamda 2.kadinlarla tanistigim icin isimlerini biliyorum ve bu isimde kadınlarla illaki tanışıyorum garip sekilde, soyleki atiyorum ruyamda Ayse isimli bir kadinla aldatiliyorum, birkac ay geciyor benim hayatıma bir Ayse giriyor, kuruntu yapmadim bugune dek, yani mesela Ayse hakkinda kiskancliklar, kotu dusunceler gecmedi aklimdan.

Ruyamda gordugum tum kadınlarla tanistim, belki 1-2 sefer tanismamis olabilirim.

Sunuda belirtmek isterim, haberci ruyalar goren biriyim, bundanda hic mutlu degilim.

Acaba ruyalarim beni eski esim hakkinda uyarıyor olabilir mi? Siz inanir misiniz boyle seylere?

Bende haberci rüya görürüm çıkan rüyalarım olur çoğu bilinçaltı olur bilinçaltı olanları bilirim acaba aldatılma korkunuz mu var onu mu beyin dışarıya vuruyor birde rüyada isim gördüğünüz kişiyle tanışmanız çok şaşırttı beni bu aldatma rüyalarını ille de duygusal aldatma olarak da görmemek lazım belki eşiniz sizi başka türlü kandırdı bir şey gizledi para gibi mal mülk gibi vs vs

Yani kandirilmam sebebiyle bosandik zaten ama kandirilmamin mazisi yaklasik 2 yilmis, ben daha evlenmemisken bile goruyordum bu rüyaları.

Aldatilma korkumda yok bildigim kadariyla cunku boyle bi travmam olmadi yani aldatildiysam dahi hic haberim olmadi benim, zaten boyle konularda safimdir, aldatilip farketmemis olma ihtimalim elbette vardir.

Aynı isimde kadinlarla tanismak benide sasirtiyor yalan yok.

Ruyalarim beni uyarmista ben kale almamisim gibi dusunuyorum artik.

Geçmiş olsun, ne konuda kandırıldın çok özel değilse?

Rüyalarınız sizi uyarmış ama rüyaya göre de insan hareket edemez ki ben de aynı şekil haberci rüya görüp dikkate almam sonra olay vuku bulunca yaa ben görmüştüm bunu rüyamda demek ki buna çıkacakmış derim ama dediğim gibi rüya ile de hareket etmek istemem yine de çıkıyor işte bazen kulak mı asmak gerekir nedir rüyalara bilemiyorum ki
Yine de bunu düşünüp üzülmeyin yani olan olmuş ama hala daha bu rüyayı görmeniz çok garip oda bence daha yeni boşanmışsınız beyin vücut ister istemez yas sürecinde ondan kaynaklı olabilir

Yani ruyalar yakami birakmiyor gibi bir durum oldu, bazi kaziklarda yeyince artik dikkate mi almam lazim diye dertlendim gecen gun oyle actim bu başlığı.

Yani ruyalar yakami birakmiyor gibi bir durum oldu, bazi kaziklarda yeyince artik dikkate mi almam lazim diye dertlendim gecen gun oyle actim bu başlığı.
ben de iş hayatımda çok okkalı bir kazık yemiştim bunu da rüyamda iki hafta önce görmüştüm içime de sürekli kötü hisler doğuyordu bazen diyorum ki dikkate alsaydım rüyamı hislerimi ne bileyim olacağı varmış işte bundan sonra rüyalarımı hislerimi dikkate alacağım bakalım

Boylede yasanmaz ama haksiz miyim, yoksa bende dikkate alayim diye dusunuyorum ama bu isin sonu anksiyeteyle biter...

Boylede yasanmaz ama haksiz miyim, yoksa bende dikkate alayim diye dusunuyorum ama bu isin sonu anksiyeteyle biter...
Yani diyorum ya rüyaya göre de hareket edilmez ama işte o okkalı kazıktan önce rüyalar görmüştüm ona ithafen dedim ki keşke ciddiye alsaydım rüyamı hayatımızla ilgili ciddi durumlarda bir rüya görürsek duruma göre bakarız ama her an her rüyayı düşünmeye değmez çünkü çoğu rüya bilinçaltı da oluyor
Geneli rüyalarınız çok çıkar mı ?

Rüyalarimin tamami cikmadi tabi. Genelde hayatimi kotu yonde etkileyecek olan ruyalarim cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…