Arkadaslar merhaba,
Uzun yillar once evlendim, yaklasik 1.5 yildirda esimden ayriyim.
Ancak evlendigimiz gunden bu yana hep ayni ruyayi goruyorum.
Ruyamda eşim beni aldatiyor ve sonra ben 2.kadin sayesinde aldatildigimi ogreniyorum, bir sure savas veriyor, durumu anlamaya çalışıyorum rüyamda vs vs.
Bu rüyalar ayrilsakta halen devam ediyor, ayrilma sebebimiz aldatilma degil, esim beni hicbir gun aldatmadi, bu konuda kendisine cok guveniyorum.
Hayatimda hic aldatilmadim, boyle bir travmamda yok.
Ancak birsey dikkatimi cekti, ne zaman esimle yakinlassak guzel bir gun gecirsek bu ruyayi goruyorum ben, ayrildiktan sonrada ayni sekilde ne zaman mutlu bir gun gecirsek (2 bebegimiz var haliyle halen görüşüyoruz evlerimizde cok yakin, dost kaldik) bu ruyayi gorur oldum.
Bu ruyayi toplamda 100'u askin gormusumdur, ruyamda 2.kadinlarla tanistigim icin isimlerini biliyorum ve bu isimde kadınlarla illaki tanışıyorum garip sekilde, soyleki atiyorum ruyamda Ayse isimli bir kadinla aldatiliyorum, birkac ay geciyor benim hayatıma bir Ayse giriyor, kuruntu yapmadim bugune dek, yani mesela Ayse hakkinda kiskancliklar, kotu dusunceler gecmedi aklimdan.
Ruyamda gordugum tum kadınlarla tanistim, belki 1-2 sefer tanismamis olabilirim.
Sunuda belirtmek isterim, haberci ruyalar goren biriyim, bundanda hic mutlu degilim.
Acaba ruyalarim beni eski esim hakkinda uyarıyor olabilir mi? Siz inanir misiniz boyle seylere?