Sürekli bayiliriyorum

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Pro Üye
Anneler Kulübü
29 Kasım 2018
4.098
24.308
308
progestan kullanıyorum baş dönmesi ve baygınlık yapıyor aynısını yaşayan var mı

Son düzenleme:
tek öneri iyi bir doktor.. arkadaşım ne demek bilincim kapanıyor şaka mı bu.. buraya yazana dek bi ambulans çağırsaydın..

tek öneri iyi bir doktor.. arkadaşım ne demek bilincim kapanıyor şaka mı bu.. buraya yazana dek bi ambulans çağırsaydın..
Bu yüzden çok fazla gittim doktora ve dün de gittim bünyem zayıf olduğu için mis ilk başta sadece baş dönmesi oluyo uzun süre sonra bayiliriyorum zaten

Ben vajinal yolla kullandim ikinci hamileligimde inanilmaz basimi döndürüyordu yatakta yatarken bile dönüyordum.
Herkese yaramiyor demek, doktora danisip birakmistim
Ben ağızdan aldığımda kafamı tutamıyordum resmen, doktoruma göre de böyle bir etkisi yokmuş vs:işsiz: Ne zaman vajinal yoldan almaya başladıysam baş dönmesi ve baygınlık hissi gitti. Konu sahibi bir de bu şekilde deneyebilir.

Ben ağızdan aldığımda kafamı tutamıyordum resmen, doktoruma göre de böyle bir etkisi yokmuş vs:işsiz: Ne zaman vajinal yoldan almaya başladıysam baş dönmesi ve baygınlık hissi gitti. Konu sahibi bir de bu şekilde deneyebilir.
Sağolun arkadaşlar düşük yaptım zaten

Tabiki de denesin, ben de vajinal alinca dahi degisim olmamisti diye yazdim

Back
X