• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ben yanlarına gidiyorum

adiguzelkadin1919

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
102
164
18
40
Kızlar çok basit bir konu ama sizlere danışmak istedim. Benim bir arkadaş grubum Var. 5 kişiyiz. Bunların 4 ü A mahallesinde oturuyor ve ben de B mahallesinde. Bir buluşma ayarlayalım, “bize yakın olur” diyorlar ve A mahallesinde ayrlanıyor buluşma. Ama bu A ve B mahallesi arası nerdeyse 1 saat ve maddi olarak da bana masraf. Bir oldu iki oldu artık dayanamadım. Kızlar ortak bir yerde buluşalım diye söyledim. Olay döndü yine çocuk mevzusuna. “Bizim küçük çocuklarımız var gelmemiz zor olur, hem zaten herkes burda sen bir tek ordasın, sen gel” dediler. Tabi ben de çocuk yok, ben herşeyi yapabilirim, heryere gidebilirim mantığındalar. Tabi bunu daha kibar söylediler ama anlamı buydu. Kendime de acıyorum hem maddi hem manevi yorgunluk bana. Onları da anlamaya çalışıyorum ama bana da yazık. Bilmiyorum yani fikirlerinize ihtiyacım var.

Buluşmaya gitmeyin gitmek bu kadar maddi manevi etkiliyorsa, onlar da size çok meraklilarmis gibi gorunmuyor zaten niye kendinizi mecbur hissediyorsunuz bu kadar?

Dört kişi, tek kişi için cocuklarla rahatlarini bozmak istememeleri de bana doğal geldi yani ustelik şu dönemde nasil dolaşip buluşuyorsunuz onu da anlamadim ben zaten heryer kapali degil mi?

Arkadaşlarınızın teklif etmesi gerekirdi bunu ben olsam buluşmam tavırlarına göre diğer görüşmelerin sıklığını ayarlarım.

Küçük çocukla bir yere gitmek gerçekten çok zor tek kişi olarak sisin yer değiştirmeniz daha kolay olur maddi olarak zorlanıyorsanız gitmeyin .
ayrıca korono var koronoooo bebeli becikli ne buluşması ne gezmesi bu hastalık zamanında 🤦🏻‍♀️

Sizi maddi anlamda zorluyorsa her buluşmaya katılmayın bence.
4 kişi bir kişi için uzağa gitmesi mantıklı değil, heleki çocukları varsa peşlerinde. Üzgünüm ama durum böyle 🤷🏻‍♀️
O zaman benim hayatım sürekli başkalarının yanına gitmekle sürecek. Hayatım böyle geçiyor. Eskiden misafirlikte bile çocukları var diye kalkar masayı ben toplardım, bulaşıkları ben yerleştirirdim. Bu ara ben ev sahibi değilim yani misafirken böyle. Herkes ne güzel çocuklarının keyfini sürerken ben peşlerine gitmek, işlerini yapmak.

O zaman benim hayatım sürekli başkalarının yanına gitmekle sürecek. Hayatım böyle geçiyor. Eskiden misafirlikte bile çocukları var diye kalkar masayı ben toplardım, bulaşıkları ben yerleştirirdim. Bu ara ben ev sahibi değilim yani misafirken böyle. Herkes ne güzel çocuklarının keyfini sürerken ben peşlerine gitmek, işlerini yapmak.

Yapmayın
Zorunda değilsinizki
Benim çocuğum olmasa çocuklu arkadaşlara çok takılmazdım mesela. Konu dönüp dolaşıp hep çocuklara geliyor. Kendi çocuğum olmasa o muhabbetden sıkılırdım. Arada özlediğim zaman takılırdım onlara yerinizde olsam.
Başka arkadaşlarınız ile görüşün.

Bence arkadaşlar haklı. Üç kişi tek kişinin yaşadığı yere gideceğine tek kişi gitsin daha mantıklı.
Maddi manevi kaldıramıyorum diyorum neden anlamak istemiyorsunuz. Sürekli benim yanıma gelsinler demedim zaten. Şu ana kadar ben hep onların yanına gittim. Belki dedalarca. Bu seferde ortak bir yerde buluşalım dedim. Benim yanıma gelin bile demedim

Maddi manevi kaldıramıyorum diyorum neden anlamak istemiyorsunuz. Sürekli benim yanıma gelsinler demedim zaten. Şu ana kadar ben hep onların yanına gittim. Belki dedalarca. Bu seferde ortak bir yerde buluşalım dedim. Benim yanıma gelin bile demedim
O zaman arkadaşlarınızla bu durumu paylaşın, çözüm üretmezlerse gitmeyin. Ben konunuza dair fikrimi söyledim, bana niye kızıyorsunuz.

Onlara suçlular ya da benciller diyemem açıkçası ama siz de haklisiniz
Bu kadar zorluyorsa gitmeyin mecbur değilsiniz ki

Normal zamanda siz beş kere gittiniz onlar hiç gelmiyorsa olmaz bencede sürekli siz gitmeyin,size değer verseler gelirlerdi,gitme sıkliginizi azaltın.

Ben ilkokulu ve ortaokulu Istanbulda okudum, 2015ten beri de yılda bir kez buluşuruz, onlar Istanbulda bense bulusma için kalkip 5 saatlik otobus yolculuğu ile onları görmeye gidiyorum birkac saat görüşüp dönüyorum. Gerçekten yorucu ama sonucta onlara kalkin gelin demem saçma bir tek benim için onca kisi neden ugrassin. Normalde onlar daha sık gorusebilirler her gorusmeye gidemiyorum haliyle ama olsun kalpler bir diyoruz, beni goruntulu aradiklari da oldu gidemedigimde.

Her seferinde gitmek zorunda değilsiniz artik bir telefon kadar yakınız. Ortak yer dediğiniz onlarin hepsi icin yol demek. Hani herkes baska yerlerde olsa ve hep onlarin oldugu semtlere gidip sizi es gecseler anlarim ama ayrı yerde olan sizsiniz.

Back
X