Sürekli çoğalan siğiller

aysnr38

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
324
-108
18
25
Arkadaşlar bu sigiller neden sürekli cogaliyo bu 3. Yaktırısım bitmek bilmiyo yine çıktı kafayı yemek üzereyim gecen gün 1 tane koparmıstım ondan olabilirmi cıkmaması için ne yapmam gerekiyo bilenler lütfen yazsın

Sigara cinsellik bağışıklık güçlendirme vs günü şeyler yapıyor musunuz

Sigara cinsellik bağışıklık güçlendirme vs günü şeyler yapıyor musunuz
Sigara kullanmıyorum cinsellikte yok zaten ama bağışıklık guclendiremiyorum stresten siğil çıktıkça sinirim bozuluyo yemek bile yiyemiyorum

Benim sigillerimde çıktı ellerimde hamileyken 3 kere yaktırdım gene çıktı. Doğumdan sonra süt sagarken ellerime damladikca sutlerim söndüğünü azaldigini ve kucukdugunu farkettim. Hergun sütten sürdüm ve bitti . İlgisi olduğunu düşünüyorum çünkü sürmeden önce çok agresif di ve büyüyordu alanı artiyordu siğiller . Etrafinizda yeni doğum yapmış bayan varsa buzluk sutlerinden bir paket alın size yeter hergun sürerseniz.

Sigara kullanmıyorum cinsellikte yok zaten ama bağışıklık guclendiremiyorum stresten siğil çıktıkça sinirim bozuluyo yemek bile yiyemiyorum
Aşı ve ahc deneyin isterseniz ama şu da var siğiller bi süre çıkmaya devam ediyormuş sonra yavaş yavaş daha az çıkmaya başlıyormuş çıktıkça lazerle ya da koterle yaktırın verrutol çok etkili diyorlar onları da bi deneyin isterseniz. Bu arada tip kaç sizin

Hpv testi yaptırdınız mı . Favron H-guard öneririm bağışıklık kuvvetlendirmek için biraz pahalı ama sonuç alacağınız kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…