çalışyor veya okuyor musun ?Bende böyle olmak istemiyorum. Bıktım böyle olmaktan. İnsankarı sevmiyorum sevmek istiyorum ama kötü kalpli halleri , kendini över zengin ukalalık yapanları , sınıf ayrımı bütün bunlar beni soğutuyor . Zaten tek bir arkadasım var yakın olarak . Onla da küseriz diye korku ve kaygılar yasıyorum ara ara. Esas sorun yıllardır inip cıkan depresyonum. Aile hersey bence yapı tası orası. Ordan su alınca ne kadar cırpınsanda batıyorsun . Geçimsiz anne baba alkol alınca asileşen baba hayata umutla bakmayı o kadar zorlaştırıyor ki. Devamlı bir mutsuzluk döngüsündeym . Üstüne birde ikili ilişki kuramamak var. Zaten bu konuda korkuları olan biriyim. Lakin biri de cıkmıyır karsıma ki seveyim.. Yalnızlık ne kadar tahammül edilen bişey nasıl alısılır. İçindeki bosluk nasıl dolar. Kendimizi sürekli mesgul etmek avutmak adına yapılan aktiviteler hobiler dısında mutlu olmak imkansız mıdır?
Not: yine bir iç dökme.
çalışyor veya okuyor musun ?
ben de kalabalık içinde yalnız hissediyorum bazen. herkes doğru da yanlış olan ben miyim acaba diyorum. ama hayır. insanlar kötü, gerçekten bir çoğu kötü.. ben sıfır kötü niyetle girdiğim basit bir arkadaşlık ilişkisinden bile yara aldım. ama iradem dışı gelişen şeyler için canımı sıkmamayı öğütlüyorum kendime. söylediğim olumsuz her şeyi çekiyorum ve artık olumsuz söylemlerde bulunmama kararı aldım
ama şöyle bir yöntem buldum. sahip olamadığım değil de, olduğum her şeyi yazacağım. evet kücük büyük benim olan her şeyi. tüylü kalemimi kalpli defterimi bile. bu sayede ne kadar çok şeyim olduğunu görüp benim olana odaklanacağım.
çalışıyorum işyerimdeki insanlar kötü değil aslında 3 kız var onlar daha elit takılıyor yanlarında yabancı degersiz hissediyorum. 2 kişi var onlar yaşam tarzları cok rahat bana göre ( alkol,sex gibi) bu yüzden yanlarında uzaylı gibi hissediyorum. geriye iki kişi kalıyor onlar da normaller ama ikisi erkek sanki basbasa daha rahatlar ben yokken yemekte gibi düşnümeye basladım. belki de ben carpıtıyorum .
sporum var yüzme ekleidm ama yok bu insana olan ihtiyac giibiYani aslında yalnızlığı kabullenip, daha mutlu huzurlu olabilmek lazım. Yaşadım iş ortamında böyle uzaylı gibi hissetme mevzusunu zor evet ama insanların nazını,boş sohbetini çekeceğime yalnız takılırım daha iyi dedim ve mesafe koymuştum... Takılma, hayatından gelip geçiçek insanlar bunlar. Sen kendine bir hobi edin. Evde huzursuzsan mutlu olabileceğin bir uğraş bul kendine. Önerim bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?