• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli DÜŞÜK YAŞAYIP SEBEBİ OLMAYANLAR NEOLUR BAKIN

Canım kür tavsiye etmem hormon dengesini alt üst ediyor onun yerine arısütü bal polen propolis karışımı ve vitamin takviyeleri kullanabilir,beslenmene daha fazla yeşillik sebze ve hayatına spor ekleyebilirsin,adet bitiminden yumurtlama gününe kadar sabahları greyfurt suyu tüketmeni tavsiye ederim ben şuan bunları deniyorum bakalım :/ vitamin desteği aldın mı hiç
Evet imtihanımız çok çok ağır ben Allah’tan mucize bekliyorum artık 30 yaşıma geldim her gittiğim doktor bir sorununuz yok diyor gittiğim doktor sayısını hatırlamıyorum bile
Ayy kesinliklee suan senin yazdıklarını ben yazmışım gibi okuyorum inan . Artık birinin bana bebk varmı artık yapın vs gibi cümlelerini her duydugumda ciyerm yanıyo gibi gögsum skışıyoo çünkü neler çektigimi nelerle ugraştıgımı bilmiyolar . Ne diyim allah büyüktür ben sabrımızın sonunda güzelce mükafatını alcagmıza inanyorum. 🤲🏻🤲🏻♥️ Birde ben bişey ögrendim cok araştırma yaptıgım için kaç senedir . Genelde erkek te sperm de sorun yoksa eger hertürlü zamanla hamilelik oluşurmuş🤗 o yüzden içini ferah tut ben öyle yapyorum
Ve dedigin gibi spora baslamak istiyorm da evde cok olmuyor ama bakalım yapmaya calışcam artık . Vitamin bana doktorlar cok verdi balık yagı işte folik asit ayrıca takviye edici kapsul vitaminler ama benim anlamdıgım dha kana bakmadan hani hangisi eksik die veryo o esnada da kan alyo ilacı yazarken sonra sonuc cıkıncada vitamine gerek yokmus zatn ama yinede sen kullan diyo valla bunlar nasl doktor ben anlamdım

Ayy kesinliklee suan senin yazdıklarını ben yazmışım gibi okuyorum inan . Artık birinin bana bebk varmı artık yapın vs gibi cümlelerini her duydugumda ciyerm yanıyo gibi gögsum skışıyoo çünkü neler çektigimi nelerle ugraştıgımı bilmiyolar . Ne diyim allah büyüktür ben sabrımızın sonunda güzelce mükafatını alcagmıza inanyorum. 🤲🏻🤲🏻♥️ Birde ben bişey ögrendim cok araştırma yaptıgım için kaç senedir . Genelde erkek te sperm de sorun yoksa eger hertürlü zamanla hamilelik oluşurmuş🤗 o yüzden içini ferah tut ben öyle yapyorum
Ve dedigin gibi spora baslamak istiyorm da evde cok olmuyor ama bakalım yapmaya calışcam artık . Vitamin bana doktorlar cok verdi balık yagı işte folik asit ayrıca takviye edici kapsul vitaminler ama benim anlamdıgım dha kana bakmadan hani hangisi eksik die veryo o esnada da kan alyo ilacı yazarken sonra sonuc cıkıncada vitamine gerek yokmus zatn ama yinede sen kullan diyo valla bunlar nasl doktor ben anlamdım
Ben onları duymamak için kimseyle görüşmüyorum neredeyse yoksa psikolojim bozuluyor vala görünürde bir şey yok eşimde ama bilemiyorum:/ yumurtaların daha sağlıklı,kaliteli olması adına veriliyor aldığımız besinler malum yeterli vitamin vermiyor bedenimize ayrıca yumurtada oluşacak kromozom anormalliklerine de iyi geliyormuş eşim de kullanıyor şimdi tedbir bizden takdir Allah’tan
Spor için YouTube leslie ile 30 dk spor yapabilirsin geçen hafta başladım 3 gün yapıyorum hoşuma da gitti tavsiye ederim

Ben onları duymamak için kimseyle görüşmüyorum neredeyse yoksa psikolojim bozuluyor vala görünürde bir şey yok eşimde ama bilemiyorum:/ yumurtaların daha sağlıklı,kaliteli olması adına veriliyor aldığımız besinler malum yeterli vitamin vermiyor bedenimize ayrıca yumurtada oluşacak kromozom anormalliklerine de iyi geliyormuş eşim de kullanıyor şimdi tedbir bizden takdir Allah’tan
Spor için YouTube leslie ile 30 dk spor yapabilirsin geçen hafta başladım 3 gün yapıyorum hoşuma da gitti tavsiye ederim
Aaaa bende bugun başladım😀 seninle aynı şeyleri yapıyomuşuz ve yaşıyomuşuzz valla
Lesli çok iyi oluyor evet🙂
Zamanla herşey düzelir insallah
Benim yumurtalarda bi sıkıntı yok amh fsh hepsine bakıldı her ay gayet iyi dendi ama ben okadar araştırmamda ve doktorlarla konusmam da şunu anladım Yumurtanın kaliteli olup olmadıgını doktorlar net anlayamıyo görünüre bakım tahmini olgun gayet iyi flan diyo okadr. Bana gittigim doktorlar dedi ki biz yumurtanın içini bilemeyiz ona bakamayız yumurtayı toplasak bile olgun ve büyüme cm sine bakarız okadr dedi
Erkek sperm için de aynını söyledi
O yüzden biz içten halletmemiz lazım artk bu yani başka açıklaması kalmadı . Eşine de kendine de her gün o vitaminlerden içmen iyi olur bencede . Ben geçen ay aralıkta işte tüp bebege başladım sonra pgt ye gitti işte sonu hüsran anlattıgım gibi
Bu ay sadce çörek otu bal tarçın aldım günde 1 kaşık eşimle
Bakalım bu ay bekliyorm adetmi
Korkuyorum da tekrar kimyasal olurmu diye de %80 olur gibi bilmiyorm allah ıma sıgındım bekliyorm

Back
X