- 23 Ocak 2021
- 34
- 6
- 1
- Konu Sahibi esma1kuleli
Ayy kesinliklee suan senin yazdıklarını ben yazmışım gibi okuyorum inan . Artık birinin bana bebk varmı artık yapın vs gibi cümlelerini her duydugumda ciyerm yanıyo gibi gögsum skışıyoo çünkü neler çektigimi nelerle ugraştıgımı bilmiyolar . Ne diyim allah büyüktür ben sabrımızın sonunda güzelce mükafatını alcagmıza inanyorum.Canım kür tavsiye etmem hormon dengesini alt üst ediyor onun yerine arısütü bal polen propolis karışımı ve vitamin takviyeleri kullanabilir,beslenmene daha fazla yeşillik sebze ve hayatına spor ekleyebilirsin,adet bitiminden yumurtlama gününe kadar sabahları greyfurt suyu tüketmeni tavsiye ederim ben şuan bunları deniyorum bakalım :/ vitamin desteği aldın mı hiç
Evet imtihanımız çok çok ağır ben Allah’tan mucize bekliyorum artık 30 yaşıma geldim her gittiğim doktor bir sorununuz yok diyor gittiğim doktor sayısını hatırlamıyorum bile

Ve dedigin gibi spora baslamak istiyorm da evde cok olmuyor ama bakalım yapmaya calışcam artık . Vitamin bana doktorlar cok verdi balık yagı işte folik asit ayrıca takviye edici kapsul vitaminler ama benim anlamdıgım dha kana bakmadan hani hangisi eksik die veryo o esnada da kan alyo ilacı yazarken sonra sonuc cıkıncada vitamine gerek yokmus zatn ama yinede sen kullan diyo valla bunlar nasl doktor ben anlamdım