Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçma düşünüyorsun tabi ki hayatın tadını çıkar adamı alırken senden büyük olduğunu bilerek evlenmişsin yaşamının mayasını kaçırır bunlarMerhabalar
3 çocuğum var eşimle aramız iyi sadece yaş farkimiz var 15 . Bizden önce yaşlanıyor diye üzülüyorum. Bütün gün bunu düşünmeye başladim. Başka hiçbir sorunumuz yok. Sacma mı düşunüyorum Sizlerde de var mi boyle yaş farkı olan?
Erkekler kadınlara oranla herhalde daha fazla yaşıyorlar aşağı yukarı aynı yaşta öleceğinizi düşünün
Şimdi Google'dan baktım erkekler uzun yaşıyormuş zaten. Çevremde de bile hep kadınlar. Ölmüş eşleri sonra ölmüş oluyor yani motivasyon olsun diye diyorum kıza birde şöyle düşünsün topic sahibi hep daha genç ve güzel goruneceksin eşindenTam tersi kadinlar daha uzun yaşar ve salgin hastaliklara vs karsi kadinlar daha direncliler diye biliyorum hatta dogada da bu böyle.![]()
Bunu evlenmeden önce düşünmeliydiniz ama bu işler yaşla değil Allahin işi sizin daha erken ölmeyeceğinizi kim garanti ediyor?Saçma düşüncelere kapılmayın bence.Merhabalar
3 çocuğum var eşimle aramız iyi sadece yaş farkimiz var 15 . Bizden önce yaşlanıyor diye üzülüyorum. Bütün gün bunu düşünmeye başladim. Başka hiçbir sorunumuz yok. Sacma mı düşunüyorum Sizlerde de var mi boyle yaş farkı olan?
Allah rahmet eylesin doğru diyorsunuzEşinizle aranıza ansızın daha yeni 15 yaş fark girmedi sonuçta bunu başından beri biliyordunuz e hayatın da gerçeği evet daha erken yaşlanacak. Ne olmuş? Bunu ömüre bağlayacaksanız annemle babam arasında 14 yaş vardı. Babam kansere rağmen annemden daha fazla yaşadı annem 50 lerinde öldü. Yani bunları düşünmenizin hiçbir anlamı yok boş yere adamın genç yaşlarına da yazık edeceksiniz evhamlı versiyonunuzla, hayattayken iyi yaşamaya bakın
Tam tersi kadınlar dünya genelinde erkeklerden uzun yaşar . Bunun başlıca sebepleri erkeklerin sigara,ot,tütün,nargileyi,alkolü daha çok ve sık tüketmesi. Beden işi,fiziksel güç gerektiren işlerde daha çok çalışmaları sebebiyle genelde erkekler daha erkenden ölüyorlar. En basitinden intihar ederken bile kafaya silah sıkanlar daha çok erkekler oluyor. O yüzden en çok intihar girişimi kadınlarda olsa dahi en çok ölenler silah yaralanmaları yüzünden erkeklerde oluyor.Erkekler kadınlara oranla herhalde daha fazla yaşıyorlar aşağı yukarı aynı yaşta öleceğinizi düşünün
Şimdi Google'dan baktım erkekler uzun yaşıyormuş zaten. Çevremde de bile hep kadınlar. Ölmüş eşleri sonra ölmüş oluyor yani motivasyon olsun diye diyorum kıza birde şöyle düşünsün topic sahibi hep daha genç ve güzel goruneceksin eşinden![]()
Dünya sağlık örgütünün araştırmasına göre yaşam süresi kadınlar için 74 yıl 2 ay ve erkekler için 69 yıl 8 ay ortalama olarak.Şimdi Google'dan baktım erkekler uzun yaşıyormuş zaten. Çevremde de bile hep kadınlar. Ölmüş eşleri sonra ölmüş oluyor yani motivasyon olsun diye diyorum kıza birde şöyle düşünsün topic sahibi hep daha genç ve güzel goruneceksin eşinden![]()
Nisanlim benden 10 yas büyük aglayayim mi yani?Merhabalar
Allah mutluluk versin :)Nisanlim benden 10 yas büyük aglayayim mi yani?derdiniz yok anlasilan dert ariyorsunuz. Allah baska dert vermesin
![]()