- Konu Sahibi Nazli Altin Oran
-
Kökten alınsa da kökü tahrip etmeyen yani aynı kökte oluşumlara olanak sağlayan her yöntemden sonra kılların güçlenerek çıkması bünyenin doğal tepkisidir.
kokten alan her yontem azaltir diye biliyorum ben.16 yasindan beri braun epilator kullaniyorum epey azalma var,tuyler daha yuzeyde cikiyo artik,almak daha kolay.agdayla alinca tuyler biraz daha ince cikiyo gibi ama cok da fark eden bi durum yok.selam arkadaşlar ,
epilasyon aletini devamlı hiç kullanmadım ,mutlaka arada tüy dökücü kremleri ya da ağda kullanıyordum ; ağdanın pisliğinden bıktığım için son 3 seferdir epilasyon aleti kullanıyorum , bazı arkadaşlarım devamlı epilasyon aletinin tüyleri azalttığını söylüyor bazıları da daha kalın çıkaracağını ,,,ne yapacağımı şaşırdım( sizde ağdaya geri dönsem mi ?
Herkese Merhaba Ben Bu Siteye Yeni Üye Oldum :) Ya Benim Bir Derdim VarKızım 13 Yaşında Ve Bacak Kıllarından Çok Rahatsız. Daha Sadece 2 Kere Regl Olduğu İçin Benim Ağdaya Gittiğim Yerdeki Hanım Ağdanın Uygun Olmadığını Yumurtalık Gelişimini Durdurduğunu Söyledi :/ Simdi De Reklamda Braun'un Bir Epilatörünü Görmüs Epilatör Kullanmak İstiyor. Sizce Sakıncalımıdır??
bi doktora da danisin isterseniz ama agdanin yumurtalik gelisimiyle ne alakasi var anlamadim.Keske sorsaydiniz boyle bi kaniya nerden vardigini.Kendi yapicaksa epilator kullanmak agdadan daha rahat olur zaten o yasta.Herkese Merhaba Ben Bu Siteye Yeni Üye Oldum :) Ya Benim Bir Derdim VarKızım 13 Yaşında Ve Bacak Kıllarından Çok Rahatsız. Daha Sadece 2 Kere Regl Olduğu İçin Benim Ağdaya Gittiğim Yerdeki Hanım Ağdanın Uygun Olmadığını Yumurtalık Gelişimini Durdurduğunu Söyledi :/ Simdi De Reklamda Braun'un Bir Epilatörünü Görmüs Epilatör Kullanmak İstiyor. Sizce Sakıncalımıdır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?