- Konu Sahibi GurratilAyni
-
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer arkadaşımAma eğer eşinizin güvenmediğiniz vs hiçbir özelliği yoksa sorun sizden kaynaklanıyor demektir. Psikolog veya psikiyatrist işe yarayabilir, hastalık belirtisi olabiliyor bu tarz şeyler. OKB falan...
Eger bir sebeple gergin bir donem atlatiyorsaniz, hic olmayacak seylere takilmis olabilirsiniz...
Yok her sey yolunda ben kendime sorun yaratiyorum derseniz de, ya esinizle aranizda guven problemi var ya da sizde bir takinti hali soz konusu...
Her iki sekilde de bana iliski terapisi mantikli geldi, bakmayin bilir kisi gibi konustuguma ama ben olsam bunu yapardim, denemekten zarar gelmez...
Ama kafaya takilacak türden şeyler olsa bile OKB belirtisi sayilir mi. Su an çok kötüyüm. Keşke Esim yaninda olsaydi boyle olmazdim. Evime gittiğimde oturup herşeyi konuşsam mi ne yapsam bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Su an terapi mümkün değil. Esimle konussam diyorum o beni çok iyi dinler ama artik o da çok sikildi bu durumdan onu daha çok endiselendirmek istemiyorum.
İşte en mantıklısı doktora gitmeniz bu yüzden...İnsan sıkıntıyı anlayamıyor ki. Ben mide bulantılarım için dahiliyeye giderken sonuç olarak anksiyete bozukluğu olduğu ortaya çıktı mesela. Siz tam olarak neye takılıyorsunuz ki eşinizle ilgili? Belki de durum bambaşkadır?[/QUOTE
Aslında herşeyin temeli eşimin eski sevgilisiyle ilgili. Esim eski sevgilisinden ayrilali 4 5 ay geçmeden beni görüyor ve sonra beni bulmak için çok ugrasti. İliskimizin basinda eski sevgiliden bahsederken çok aglamakli olmuştu. O kadar emin olduk ki birbirimizden 4 ay gibi kisa zaman sonra nisanlandik.birgün beni aradi eski sevgilisi aramis ve telefonda ağlamaya basladi. Ve iste o günden bugüne çeşitli nedenler olsada asil neden bu.bana aglamasinin sebebini ne zaman yakami birakacak ne zaman kurtulacagim diye olduğunu söyledi. Ama zaman içinde anladim ki daha acisi tazeyken benimle olduğu için bu tarz şeyler yasadik.su anda çok iyiyiz aslında beni çok sevdiğini hissediyorum . ama ne zaman ilgiyi biraz kesse acaba beni o Kiz kadar sevmiyomu unutamadi mi vs. Saçma sapan hislerle Doluyorum . eşimin de heran ayni ilgi de olması mümkün değil biliyorum. Evet nisanliyken tamamen unutabilmis değildi ama su an öyle degil takilma eskiye simdye bak desemde olmuyorr
İşte en mantıklısı doktora gitmeniz bu yüzden...İnsan sıkıntıyı anlayamıyor ki. Ben mide bulantılarım için dahiliyeye giderken sonuç olarak anksiyete bozukluğu olduğu ortaya çıktı mesela. Siz tam olarak neye takılıyorsunuz ki eşinizle ilgili? Belki de durum bambaşkadır?[/QUOTE
Aslında herşeyin temeli eşimin eski sevgilisiyle ilgili. Esim eski sevgilisinden ayrilali 4 5 ay geçmeden beni görüyor ve sonra beni bulmak için çok ugrasti. İliskimizin basinda eski sevgiliden bahsederken çok aglamakli olmuştu. O kadar emin olduk ki birbirimizden 4 ay gibi kisa zaman sonra nisanlandik.birgün beni aradi eski sevgilisi aramis ve telefonda ağlamaya basladi. Ve iste o günden bugüne çeşitli nedenler olsada asil neden bu.bana aglamasinin sebebini ne zaman yakami birakacak ne zaman kurtulacagim diye olduğunu söyledi. Ama zaman içinde anladim ki daha acisi tazeyken benimle olduğu için bu tarz şeyler yasadik.su anda çok iyiyiz aslında beni çok sevdiğini hissediyorum . ama ne zaman ilgiyi biraz kesse acaba beni o Kiz kadar sevmiyomu unutamadi mi vs. Saçma sapan hislerle Doluyorum . eşimin de heran ayni ilgi de olması mümkün değil biliyorum. Evet nisanliyken tamamen unutabilmis değildi ama su an öyle degil takilma eskiye simdye bak desemde olmuyorr
Bire bir aynı durumdayım sevgilimle.
Bizimde eski sevgili muhabbeti var.
2yılı geçtik ama o muhabbeti bitiremiyorum.
Lafta bitirsem bile içimde bitmiyor:44:
Bu durum ben dahil 3 arkadaşımda da daha var hastalık derecesinde olduğunu sanmıyorum yani durumun. Yapı meselesi gibi yıpratıcı bişey ama yine de napalım insanlık hali.
Ozel degilse neden terapi mumkun degil?
Bana kalirsa once kendi icinizde cozmeye calisin, neden kendime dert araniyorum diye...
Belki kirar atarsiniz o olumsuzlugu...
Baktiniz olmuyor o zaman, esinizle konusun...
Bire bir aynı durumdayım sevgilimle.
Bizimde eski sevgili muhabbeti var.
2yılı geçtik ama o muhabbeti bitiremiyorum.
Lafta bitirsem bile içimde bitmiyor:44:
Ne gibi mesela. Unutamadigina dair şeyler mi hissediyorsun
Ne gibi mesela. Unutamadigina dair şeyler mi hissediyorsun
Benim derdim bir sinek misali. Ama insanin içini kemirip bitiren bir sinek. Eskiden eşimin söylemiş olduğu bir soz bir davranis birden aklima geliyor ve neden boyle yapmisti. Acaba beni sevmiyor mu diye çok derin hislere kapiliyorum. Kendimde farkettigim sey bana biraz ilgi göstermesin ya da biraz yalniz kalayim bu düşüncelerden kurtulamiyorum. Hasta olduğumu bile düşünüyorum.ve ben Hergun boyleyim. 3 gündür annemlerde kaliyorum ve Esim yaninda olmadigi için o sinekler su anda beynimi kemiriyor.takildigim herşeyden hakliyim esimle de konuştum sen iyi değilsin istersen psikologa gidelim dedi ama o kadar büyütülecek mevzular değil. Kendim bunu çözmek istiyorum. Hep kotu şeyler hatirliyorum. İyi olan şeyleri hic hatirlamiyorum. Demin Esim aradi Allah seni basimdan eksik etmesin sen yanimdayken çok huzurluyum çok özledim falan dedi. Beni bir rahatlama aldi evet beni gerçekten çok seviyor dedim hissettim ama 2 saat geçti yine ayniyim. Anlam veremiyorum kendime bu nasil bir duygudur basa cikamiyorum kendimle lütfen bir teserlli bir fikir verin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?