Sürekli eskilere takimi kalmak ve mutlulugu farkedememek

GurratilAyni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
106
2
0
Zonguldak
Benim derdim bir sinek misali. Ama insanin içini kemirip bitiren bir sinek. Eskiden eşimin söylemiş olduğu bir soz bir davranis birden aklima geliyor ve neden boyle yapmisti. Acaba beni sevmiyor mu diye çok derin hislere kapiliyorum. Kendimde farkettigim sey bana biraz ilgi göstermesin ya da biraz yalniz kalayim bu düşüncelerden kurtulamiyorum. Hasta olduğumu bile düşünüyorum.ve ben Hergun boyleyim. 3 gündür annemlerde kaliyorum ve Esim yaninda olmadigi için o sinekler su anda beynimi kemiriyor.takildigim herşeyden hakliyim esimle de konuştum sen iyi değilsin istersen psikologa gidelim dedi ama o kadar büyütülecek mevzular değil. Kendim bunu çözmek istiyorum. Hep kotu şeyler hatirliyorum. İyi olan şeyleri hic hatirlamiyorum. Demin Esim aradi Allah seni basimdan eksik etmesin sen yanimdayken çok huzurluyum çok özledim falan dedi. Beni bir rahatlama aldi evet beni gerçekten çok seviyor dedim hissettim ama 2 saat geçti yine ayniyim. Anlam veremiyorum kendime bu nasil bir duygudur basa cikamiyorum kendimle lütfen bir teserlli bir fikir verin bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer arkadaşım Ama eğer eşinizin güvenmediğiniz vs hiçbir özelliği yoksa sorun sizden kaynaklanıyor demektir. Psikolog veya psikiyatrist işe yarayabilir, hastalık belirtisi olabiliyor bu tarz şeyler. OKB falan...

Eger bir sebeple gergin bir donem atlatiyorsaniz, hic olmayacak seylere takilmis olabilirsiniz...
Yok her sey yolunda ben kendime sorun yaratiyorum derseniz de, ya esinizle aranizda guven problemi var ya da sizde bir takinti hali soz konusu...
Her iki sekilde de bana iliski terapisi mantikli geldi, bakmayin bilir kisi gibi konustuguma ama ben olsam bunu yapardim, denemekten zarar gelmez...

Ama kafaya takilacak türden şeyler olsa bile OKB belirtisi sayilir mi. Su an çok kötüyüm. Keşke Esim yaninda olsaydi boyle olmazdim. Evime gittiğimde oturup herşeyi konuşsam mi ne yapsam bilmiyorum.

Su an terapi mümkün değil. Esimle konussam diyorum o beni çok iyi dinler ama artik o da çok sikildi bu durumdan onu daha çok endiselendirmek istemiyorum.

İşte en mantıklısı doktora gitmeniz bu yüzden...İnsan sıkıntıyı anlayamıyor ki. Ben mide bulantılarım için dahiliyeye giderken sonuç olarak anksiyete bozukluğu olduğu ortaya çıktı mesela. Siz tam olarak neye takılıyorsunuz ki eşinizle ilgili? Belki de durum bambaşkadır?

Ozel degilse neden terapi mumkun degil?
Bana kalirsa once kendi icinizde cozmeye calisin, neden kendime dert araniyorum diye...
Belki kirar atarsiniz o olumsuzlugu...
Baktiniz olmuyor o zaman, esinizle konusun...

Bu durum ben dahil 3 arkadaşımda da daha var hastalık derecesinde olduğunu sanmıyorum yani durumun. Yapı meselesi gibi yıpratıcı bişey ama yine de napalım insanlık hali.

Ozel degilse neden terapi mumkun degil?
Bana kalirsa once kendi icinizde cozmeye calisin, neden kendime dert araniyorum diye...
Belki kirar atarsiniz o olumsuzlugu...
Baktiniz olmuyor o zaman, esinizle konusun...

Yasadigimiz yer ve su an maddiyat diyelim. Ama kendim çözebilmek istiyorum. Önceki yorumlarimu olursan belki daha iyi anlarsin arkadasim.

Ne gibi mesela. Unutamadigina dair şeyler mi hissediyorsun

2012de çıkmaya başladık. Mart ayıydı hatta başı.
Arada bi kaç hafta geçti geçmiş mesajlarını okuyordum bi arkadaşına demiş
-Yukarı x harfi yazdığımda bile o çıkıyor hergün bakıyorum hatta bi sekmede onun profili var çok özliyürum demiş.
sonra facebookta yukarda arama butonuna o harfi yazdım kızın adı çıktı ilk sırada sordum şu isim kim
-Eski sevgilim noldu dedi anlattım durumu.
Kapandı konu.
Aradan bi süre geçti. ben geçmiş mesajları okumaya devam ettim.
Bu o kızdan ayrıldığında bi gün içip içip ağlamış hep onu anlatırdı.
Hep ama..
Sonra bi gün konu açıldı
-ben sana o kızı benden çok sev demem diyemem zaten dedim. 3 ay falandı ilişkimiz.
- Seni seviyorum ama onu daha çok sevmiştim ama eminim bu sevgi artıcak sen hakkediyosun falan demişti.
Canımı çok yakmıştı.

2 hafta sonrada..
-Sana sevgim gerçekten arttı dedi.

İşlettim bunu buda anladı ayrıldık.
Sonra barışmak istedi barıştık seviyordum.

Bazen bana
-gidersen git kapı orda
-Biterse bitsin umrumda olmaz demelere başladı.

Ben zaten unutamadığını düşünüyordum o kıza bağlıyordum hep
-Sende git o unutamadığına derdim..

Arada bişekilde hep muhabbeti açılırdı benden yana.
ben açardım.
O bi aralar onun muhabbeti açıldıktan sonraki bi kaç gün bana agresif davranmaya başlardı.
Buda etken oldu..

Bana S..ktir git çekti.
Zamanla el kaldırdı boğazımı sıktı.
Bana çok yasaklar koymuştu o yasaklar arttı artttııııı arttııııııııııııı....
Çoookkkkk arttıııı..
Ama bana bağlı değil gibi davranırdı.
Benim giymemi istemediği şeyleri giyenlere bakardı sonra bakmadım diye kavga çıkardı.
Bi ortama girdiğinde değişim gösterirdi bana karşı.
O kızın evinin yakınına gitmek zorundaydı kurs için o günlerde sanki bana ters davranıyormuş gibi gelirdi belkide öyleydi bilemem.
Söylerdim
-Oraya gittin değişmeler baş gösterdi.
- Bi kerede değişme bee hala mı aklında o aklındaysa çık git benden derdim

-Gidiyorum ama o aklımda olduğu için değil bana güvenmediğin için der ayrılrdık sonra barışırdık..

Zamanla ayrıldık..
Vurma olayı falan olunca.
Birde benim arkadaşlarımla gezmeme kızan kişi kendi gezerdi arkadaşlarıyla tamam çok değildi ama gezerdi yinede.
Bi gün ben memlekete gittim
-sende gezme bi zahmet beni bekle beraber gezeriz dedim gitmeden
-Tamam dedi.
Gittim 1 haftalığına 3 günü evdeydi sonra arkadaşında kalıcağını söyledi aniden
-Neden dedim
-Ev dolucak bi arkadaşın sevgilisi kalıcak dedi
-Tamam dedim
Ertesi gün
-Dışarı çıkıcaz bowlinge dedi
-Neden dedim.
-Sıkıldık zaten f.. abiyle sevgiside yanımızda dedi
-Başka dedim
Bi arkadaşı var sevgilisi olduğu halde kız keser oda varmış.
-Hayır dediim.
-Evet dedi
-İyi git bidahada karşıma çıkma kendine başka köle bul bu kölenin pili bitti dedim ayrıldım.
Beni kısıtladığı şeyi kendi yapıyordu bide vuuatları çoğalmıştı
Ama ben ayrıldım o ciddi olmadığımı düşündü o ayrılıkta.
Tekrar ayrılıp barışıcağımı benim kapısına gidiceğimi sandı.
Ama öyle olmadı.
Akşamları ağladım.
Gündüzleri rahatım derdim ama değildim.
İçim çok acıyordu ama onun içi benden daha çok acıyordu.
Her akşam yurdun kapısına gelip
-Barışalım özür dilerim der ağlardı
Bende ağlardım ama barışmadım.
Sonra barıştık
ama küfür yok el kaldırmak yok kısıtlamaların insani düzeyde olsun arkadaşlarımla bende çıkarım dışarı dedim.
Tamam dedi orta yolu bulduk bi şekilde.

Sonra barıştık bişey oldu yine ayrılık konusu açıldı.
-Ben ayrılıcaz diyorum
-n.h ayrılıcaz dedi.
-bu olay için değil ama küfürün için ayrılıcaz dedim ayrıldık.
Tekrar yalvar yakar baya ayrı kaldık ama bu sefer
Barıştık yine..

Sonra öğrendim bi şeklde biz daha beraberken bu ayrılıklardan önce o kızın evinin yakınına gittiğinde.
Kızın ask.fmine bakmış.
Kendi yakalandı.
O zamandan sonra kesin unutamadığını düşündüm halada düşünüyorum ama yeminler ediyor unuttum diye sırf o yüzden beraberim.
Ama hala aklının bi köşesi kalbinin bi köşe ona ait gibi hissediyorum..

Son düzenleme:
merhaba
öncelikle sunu belirtmek isterim yanlis anlamayin
sinek degil kurt beyin kemirir
yani beynimi kurtlar kemiriyor denir sinekler degil

neyse acitiginiz konu benimde derdim
ben 34 yasindayim ve hala ayniyim
insan degismiyor sadece biraz daha iyimserlesiyor
biraz rahat olmaya calisin
kafanizi baska seylerle mesgul etmeye calisin
ise yarar gercekten

Tam beni anlatmissiniz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Canim bana biraz seninki anksiyete gibi geldi.ama illa doktora gerek yok telkin etmelisiniz kendinizi.ben o sekilde basa cikiyorum panik atagimla ve eger konunuza gelirsekte bazi seyler gecmisinde yaradir ve anidir insanin.bunu kabullenip esiniz icin de o kisinin kotu ve can yakan bir ani oldugunu dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…