- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Miliemilie
Bi beceremedinmi diyen kadın o anda meğer kendi 2 aylık hamileymiş kendi tuzu kuru olunca büyük konuşuyor..
Sonra sustum allahım sen bilirsin dedim içimden..
2 hafta sonra aradı kanamam var diye düşük yaptı.. hiç sanmıyorum ders aldığını çünkü hala büyük konuşuyor.. allah ıslah etsin ben çok yoruldum kimse ile görüşmüyorum artık.. bu kez de kendimi yapayalnız hissediyorum..
Hazıran da 2. Kez tüp bebek tedavisi düşünüyoruz inşallah sağlıkla nasip olur çok zor bir sınav çok...
İnşallah gönlünüzdeki gibi olur.
Lütfen, çok takmamaya, hayatınızın odağına oturtmamaya çalışın bu isteğinizi çünkü ne kadar stres yaparsanız ve kafanıza takarsanız, o kadar zorlaşıyor. Mümkün mertebe "Olursa olur ya aman" şeklinde bakın bu duruma.
Annemlerin 8 sene çocuğu olmamış, ben denemelerinin, 8. senesinde dünyaya gelmişim. Çok doktor gezmişler; hatta bir doktor "Sizin asla çocuğunuz olamaz" bile demiş. Çeşit çeşit tedavi süreci yaşamışlar, ümitlerini kaybetmemişler ama aldıkları her hüsran sonuçla da çok yıpranmışlar. Son gittikleri doktor bir tatile çıkın ve bebek olacak mı olmayacak mı artık umursamayın, biz elimizden geleni yapalım, gerisi artık Allah'a kalmış, düşünmeyin, olmayacaksa da vardır bir hayır vb. demiş. "Ne zaman ki boşverdim, olmazsa olmasın belki öylesi hayırlıdır dedim bıraktım, o zaman sen oldun" diyor kendisi. Stres ve takıntı yapmayın yani. Üzerinizdeki baskı sebebiyle de gerildikçe zorlaşıyor.
Yeni çevreler edinin, sizi üzen insanlarla salt yalnız kalmamak adına görüşmek zorunda hissetmeyin kendinizi, yalnızlık da güzeldir; 1-2 insan olsa sizi anlayan, yeter de artar. Aklınızı başka işlerle-araştırılarla doldurun, yeni şeyler keşfedin, gezin eğlenin... Düşünmeyin. Olacağı varsa olur zaten, sadece bir zamanı vardır, o zamanı bekler.