Sürekli evde olma, eve gitme isteği

Alışamadım henüz. Deniz kenarından iç Anadolu’ya geldim her şey çok gri çok soğuk geliyor. Şehre de adapte olamıyorum galiba.
Bende deniz kenarından olmasa da, büyük şehirden bir köye geldim diyebilirim :)
İnan aynılarını yaşadım adapte olamıyorum galiba dedim.
Ama arkadaş edindikçe ortamlara girdikçe o kadar çok sevdim ki okuduğum şehri, biraz da o şehri arkadaşlar güzelleştiriyor.
O yüzden edinmeye bak, ben 6 ayım gitti diye üzülüyorum hala, hatta daha bugün ""çok özledimmm" diye müdürüme okuduğum şehri anlatıyordum :)

Arkadaş edinemiyorum maalesef. Sohbet ediyorum herkesle iletişimim var ama samimi değiliz pek.
Etkinliklere katıl. Klüplere gir üniversitedeki. Oradan da çok arkadaş edinirsin. Bir de orası üniversite kendi sınıfın dışındakilerle de arkadaş olabilirsin. Kasma sadece rahat ol. Okulun faaliyetlerine katıl biraz eve gitmemek için uğraş sonra da eve gitmek için uğraşırsın inşallah;)

Ben de aynı senin gibiydim. Eve gidip bol pijamalar giyip çay içmek en büyük mutlulugumdu:) Nasıl mutluysan öyle yaşa öncelik derslerin ve geleceğin. Brn çok sosyal bir üniversite hayatı yasamadim hiç te pişman değilim. İş haystinda fazlasıyla sosyal ilişkilerimiz oluyor iyi ki o günleri öyle yasamisim:)

Etkinliklere katıl. Klüplere gir üniversitedeki. Oradan da çok arkadaş edinirsin. Bir de orası üniversite kendi sınıfın dışındakilerle de arkadaş olabilirsin. Kasma sadece rahat ol. Okulun faaliyetlerine katıl biraz eve gitmemek için uğraş sonra da eve gitmek için uğraşırsın inşallah:KK66:
Girdim 3 kulübe girdim ancak pek etkinlik yapmadılar arkadaş edinilecek şekilde.

Umarım öyle olur :(

bendeeeee.. bende sürekli evimde olmak hiç cıkmamak istiyorum ne işe ne kv ye ne gezmeye.
evde durayım tv yatak yemek üçlüsüyle bi ömür geçireyim.
ama malesef sabah 7 de cıkıp akşam 6 de dönüyorum:işsiz:

Ben de oyleyim.Ama ben yogun calisiyorum.Mesailer cogunlukla sık.
Ama benim durumumda olup canavar gibi olanlar var.Benim pilim cabuk bitiyor.Evlensem sorun valla.

bendeeeee.. bende sürekli evimde olmak hiç cıkmamak istiyorum ne işe ne kv ye ne gezmeye.
evde durayım tv yatak yemek üçlüsüyle bi ömür geçireyim.
ama malesef sabah 7 de cıkıp akşam 6 de dönüyorum:işsiz:
Aynen oyle bir mutlu oluyorum ki evde.Ise gidecek hissi bile rahatsiz ediyor.Durumu iyi biri olsa evlensem mesela calismak istemem o derece biktirdi beni bu yogun calisma.

Ben de oyleyim.Ama ben yogun calisiyorum.Mesailer cogunlukla sık.
Ama benim durumumda olup canavar gibi olanlar var.Benim pilim cabuk bitiyor.Evlensem sorun valla.
Hem pilim bitiyor hem de gürültüye dayanamıyorum bir süre sonra. Hemen kaçıp eve gelmek istiyorum..

Aynen oyle bir mutlu oluyorum ki evde.Ise gidecek hissi bile rahatsiz ediyor.Durumu iyi biri olsa evlensem mesela calismak istemem o derece biktirdi beni bu yogun calisma.
Vallabende aynisini diyodum esim ev kirasini bana kitledi birakamuyorm işi :D neyse hafta sonu cok guzel

Back
X