Surekli Gecmiste Yasamak 35 yas takintisi...

flower_rose

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.427
3.360
333
İzmir
Herkese Merhaba. Uzun suredir isin icinden cikamiyorum. Babami kaybettim once o siralar biriyle yeni baslamistik ama iste olmadi babamin hastaligi aramizdaki uyusmazliklar... Sonra annemi ayaga kaldirma cabasi derken akraba sorunlari su bu hayat akip gitti. karsima birileri cikti ama ben onu unutamadigimdan hep kiyasladim falan derken olmadi. Gecen yil da cok buyuk sikinti yasadik o siralarda biri ile tanistik ama netten onun bir suru kizla fotosunu gordum. Hoslanmistim aslinda. Ama fotolari gorunce vazgectim zaten 1 kere gorusmustuk. Ama iste simdi keske o kadar fevri olmasaydim diyorum. Gelin gorun ki geri donus yok. Simdi evlenmis olurdum belki cocugum olurdu diye dusumcelerdeyim. Annemle birlikteyim gecenlerde rahatsizlandi. Cok korktum. boyle yapayalniz bilmiyorum. Bazen hata ettigimi dusunuyorum. Artik gec kaldigimi da dusunuyorum tabi. Cikmazdayim. Cok daraliyorum. Kimseye de anlatamiyorum. Aslinda biraz da korkuyorum aldanmaktan yanlis hareket etmekten. ne bileyim sanirim hersey icin gec kaldim.

Kesinlikle geç kalmadiniz..gecmise takili kalmak sizi eksiye sürüklemekten baska birşeye yaramaz...
Simdi artilariniza bakip pozitif sekilde yola devam etme zamani.

ahhh ahhh 20 li yaşlarım gereksiz insanlar için aşk çekisi çekmekle geçti gitti

akıl başkasındayken diğer fırsatlar hep kaçıyo malesef

sonra oturup hepsinin mutluluğunu izlerken buluyosun kendini

ben de 35 yaşındayım ve çok pişmanım

keşke her fırsatı değerlendirseydim

belki bir aile sahibi olabilirdim şu an

Belki o adamla evlenseniz.
E sen zaten benim huyumu biliyordun diyecekti ve sizi ihmal edip hatta belki aldatıp o kadınlarla gezmeye devam edecekti.
Bu daha vahim bir tablo değil mi?
Bence olmayan her şeye de şükürler olsun demeyi bilmek lazım...

geç kalmadınız ya daha hayatın ortası bile değil o yaşlar yeni nesil için. iş güç var mı? bi yerlerden biri çıkar illa ki.

E sen zaten benim huyumu biliyordun diyecekti ve sizi ihmal edip hatta belki aldatıp o kadınlarla gezmeye devam edecekti.

Kelimesi kelimesine katılıyorum:KK9::super:
Bende bekarım 31 yaşındayım.
Bende olaylara böyle bakıyorum ve huzur buluyorum.
F flower_rose Olmayanda da vardır bir hayır.:cool:

Yasınız henüz geçmemiş. Ama çok erken de değil. Bından sonra aynı hataları yapmayın. Işiniz vs varsa bulursunuz ama biraz pozitif ve sosyal olmak Lazım.

Saçmalamayın rica ediyorum.
Ben ne zaman istersem o zaman biter hayat.
Ben ne zaman istersem o zaman tam vaktidir herşeyin.
Herşey benim elimde,
Ben istediğim zaman başlar ve ben istediğim zaman son bulur herşey.

Kesinlikle geç kalmadiniz..gecmise takili kalmak sizi eksiye sürüklemekten baska birşeye yaramaz...
Simdi artilariniza bakip pozitif sekilde yola devam etme zamani.

tesekkurler cevabiniz icin evet yola istesek de istemesek de devam ediyoruz. Umarim guzel gider hersey bundan sonra.

pek oyle guzelde gecmedi 20 ler benim acimdan tabi. Geri donup o zorlu yolculugu yasamak istemem. Ama hayatimi kurmus olmayi isterdim tabi.

Her nasip vaktinin esiridir

umarim nasipte vardir...

Ben de 35 yaşındayım ve nişanlıyım, henüz evlenmedim. Geç kalmadınız öyle düşünmeyin, uygun zaman gelmemiş.. Geç yada erken diye bir şey yok hayatta, sizin zamanınız henüz gelmemiş sadece.

ne guzel insallah cok mutlu olursunuz...

geç kalmadınız ya daha hayatın ortası bile değil o yaşlar yeni nesil için. iş güç var mı? bi yerlerden biri çıkar illa ki.

is var sukur. Ama herkes evli iste orta yas ustu. Hayatim ia ev zaten.cok gec ciktigimdan pek bir seye de vakit olmuyor.

Kelimesi kelimesine katılıyorum:KK9::super:
Bende bekarım 31 yaşındayım.
Bende olaylara böyle bakıyorum ve huzur buluyorum.
F flower_rose Olmayanda da vardır bir hayır.:cool:

oyle dusunmeye calisiyorum tabi. Etraf herkes sagolsun bu durumu bir an olsun unutturmuyor. Hatta evlenen arkadasim oturup hala mi yom die dalga gecti kestim gorusmeyi onla da. Ne bileyim. Herkes bir sussa belki bu kadar takmayacam da iste.

Yasınız henüz geçmemiş. Ama çok erken de değil. Bından sonra aynı hataları yapmayın. Işiniz vs varsa bulursunuz ama biraz pozitif ve sosyal olmak Lazım.

tesekkurler. Yani sosyallescek firsat pek yok pek de girisken deilimdir zaten. Boyle olunca da iyice zorlasiyor.

Saçmalamayın rica ediyorum.
Ben ne zaman istersem o zaman biter hayat.
Ben ne zaman istersem o zaman tam vaktidir herşeyin.
Herşey benim elimde,
Ben istediğim zaman başlar ve ben istediğim zaman son bulur herşey.

dogru soyluyorsunuz. Biraz etrafta sussa ne guzel olur...

is var sukur. Ama herkes evli iste orta yas ustu. Hayatim ia ev zaten.cok gec ciktigimdan pek bir seye de vakit olmuyor.

geç de çıksanız kendinize vakit ayırın. bi yerlere gidin. çevre edinin. evde oturarak kimseyle tanışılmıyor maalesef.

Dogru soyluyorsunuz. Sukur ediyorum tabi de iste baska da kimse cikmayinca karsisina insanin takiliyor iste.

Evet ya :KK43: Gençlik yılları kendini heba etmeyle geçiyor hep. Bir de en mutlu yıllar derler bu dönem için:işsiz: Niye böyle oluyor ki acaba :KK43:

oyle dusunmeye calisiyorum tabi. Etraf herkes sagolsun bu durumu bir an olsun unutturmuyor. Hatta evlenen arkadasim oturup hala mi yom die dalga gecti kestim gorusmeyi onla da. Ne bileyim. Herkes bir sussa belki bu kadar takmayacam da iste.

Benimde çevremde çoğunluk evli.
Hatta yaşıtlarımın bu ara 2.veya 3. Çocuğu oluyor.
Fakat ben moralimi yüksek tutuyorum vardır bunda da bir hayır diyorum eve gidip kendime vakit ayırıyorum, kitap okuyorum, sevdiğim dizileri izliyorum ve spora da başlayacağım, bir spor salonuna üye olacağım o da iyi gelir diye düşünüyorum.
En iyi sizi ben anlarım çevre baskısı oluyor ama biri sorduğunda, bu konuyu deşerse nasip kısmet deyip konuyu kapatın şak diye başka konuya geçin ki mesajı alıp sormasınlar.

Dediğiniz kişi de gerçek arkadaşınız kesinlikle değilmiş.
Gerçek dost asla ama asla sizin bam teliniz olan bir konudan sizi vurmazdı.Hatta moral verirdi bak zamanı gelince nasipse seninde olacak,takma kafana derdi.
Ilişkiyi kesmekle çok iyi yapmışsınız bir daha görüşmeyin bence de.Sizi sırf evlenemediniz diye aşağılayan tiplere hiç ihtiyacınız yok.
Moralinizi yüksek tutun ve kendinize meşguliyet bulun.
Nasipse olacak..:cool:Hoppa

Benimde çevremde çoğunluk evli.
Hatta yaşıtlarımın bu ara 2.veya 3. Çocuğu oluyor.
Fakat ben moralimi yüksek tutuyorum vardır bunda da bir hayır diyorum eve gidip kendime vakit ayırıyorum, kitap okuyorum, sevdiğim dizileri izliyorum ve spora da başlayacağım, bir spor salonuna üye olacağım o da iyi gelir diye düşünüyorum.
En iyi sizi ben anlarım çevre baskısı oluyor ama biri sorduğunda, bu konuyu deşerse nasip kısmet deyip konuyu kapatın şak diye başka konuya geçin ki mesajı alıp sormasınlar.

Dediğiniz kişi de gerçek arkadaşınız kesinlikle değilmiş.
Gerçek dost asla ama asla sizin bam teliniz olan bir konudan sizi vurmazdı.Hatta moral verirdi bak zamanı gelince nasipse seninde olacak,takma kafana derdi.
Ilişkiyi kesmekle çok iyi yapmışsınız bir daha görüşmeyin bence de.Sizi sırf evlenemediniz diye aşağılayan tiplere hiç ihtiyacınız yok.
Moralinizi yüksek tutun ve kendinize meşguliyet bulun.
Nasipse olacak..:cool:Hoppa
Siz kac yasindasiniz. Benim de evlenmeyen bir iki kisi kaldi. Nasip kiamet diorum hatta cevreme hic takmiyormusum gibi davraniyorum. Ama gel gor ki icsel durumum huc oyle degil. Hayirlisi tabi yapcak bir sey yok. Moral icin tesekkurler. Umarim sizin de karsiniza en hayirli olani cikar..

Herkese Merhaba. Uzun suredir isin icinden cikamiyorum. Babami kaybettim once o siralar biriyle yeni baslamistik ama iste olmadi babamin hastaligi aramizdaki uyusmazliklar... Sonra annemi ayaga kaldirma cabasi derken akraba sorunlari su bu hayat akip gitti. karsima birileri cikti ama ben onu unutamadigimdan hep kiyasladim falan derken olmadi. Gecen yil da cok buyuk sikinti yasadik o siralarda biri ile tanistik ama netten onun bir suru kizla fotosunu gordum. Hoslanmistim aslinda. Ama fotolari gorunce vazgectim zaten 1 kere gorusmustuk. Ama iste simdi keske o kadar fevri olmasaydim diyorum. Gelin gorun ki geri donus yok. Simdi evlenmis olurdum belki cocugum olurdu diye dusumcelerdeyim. Annemle birlikteyim gecenlerde rahatsizlandi. Cok korktum. boyle yapayalniz bilmiyorum. Bazen hata ettigimi dusunuyorum. Artik gec kaldigimi da dusunuyorum tabi. Cikmazdayim. Cok daraliyorum. Kimseye de anlatamiyorum. Aslinda biraz da korkuyorum aldanmaktan yanlis hareket etmekten. ne bileyim sanirim hersey icin gec kaldim.
Azicik gec kalmisin yada kalmak uzeresin. Ama huzurevinde evlenenler var :) birde cocuklari torunlari olup evinde yalniz ölenler var. Takilma annenin kiymetini bil. O cikar gelir bulur seni. Kendine zehir etme hayati ben evliyim de noluyor sanki

Siz kac yasindasiniz. Benim de evlenmeyen bir iki kisi kaldi. Nasip kiamet diorum hatta cevreme hic takmiyormusum gibi davraniyorum. Ama gel gor ki icsel durumum huc oyle degil. Hayirlisi tabi yapcak bir sey yok. Moral icin tesekkurler. Umarim sizin de karsiniza en hayirli olani cikar..

Ben 31 yaşındayım bu baharda 32 olacağım.
Önemli olan içsel huzurunuz.
Bunu iyi yapmaya odaklanın.
Çok klişe ama geçmişe dönemezsiniz keza bende dönemem.Bundan sonra ne yaptığınız önemli.
Mesela özgüveninizi arttırın kişisel gelişime önem verin spor yapın.Bedeniniz formda olsun (eğer şimdiden öyleyse süper)
Ve kıyas yapmayın herkesin yolu farklı.
Olmayanda da vardır bir hayır deyin bu söz bana huzur veriyor.
Bir de bazen moralim bozulunca burada 30larında evli ve çok mutsuz olup konu açanları düşünüyorum.
Öyle olmak mi yalnız olmak mi?
Benim tercihim öyle olmaktansa yalnız olmak.
Ama umarım siz de ben de doğru insanla tanışıp evleniriz inşallah.. :dua::dua::KK66:

Ben 31 yaşındayım bu baharda 32 olacağım.
Önemli olan içsel huzurunuz.
Bunu iyi yapmaya odaklanın.
Çok klişe ama geçmişe dönemezsiniz keza bende dönemem.Bundan sonra ne yaptığınız önemli.
Mesela özgüveninizi arttırın kişisel gelişime önem verin spor yapın.Bedeniniz formda olsun (eğer şimdiden öyleyse süper)
Ve kıyas yapmayın herkesin yolu farklı.
Olmayanda da vardır bir hayır deyin bu söz bana huzur veriyor.
Bir de bazen moralim bozulunca burada 30larında evli ve çok mutsuz olup konu açanları düşünüyorum.
Öyle olmak mi yalnız olmak mi?
Benim tercihim öyle olmaktansa yalnız olmak.
Ama umarım siz de ben de doğru insanla tanışıp evleniriz inşallah.. :dua::dua::KK66:
yani tabi evlenip mutsuz olmak da zor. Evlenip ayrilan arkadasim da var. O da zor tabi. Ne diyim rabbbim herkese hayirlisini versin.

• Beğen
Reactions: 000
Back
X