- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.669
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
Yaşınız kaç istediğiniz bişey olmadığı için mi acaba ya da beklentileriniz karsilanmiyordurMerhabalar herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi gergin bir insana dönüştüm. Nasıl böyle oldum bilmiyorum ama son 1 yildir ortalama herşeye gerilir oldum. Herşeyi olumsuz tarafından görüyorum olumsuz şeyler aklımdan çıkmıyor. Herşeyin en kötüsünü düşünüyorum. İnsanları olumsuz yönde eleştiriyorum. İlk zamanlar kendi içimde yaşadığım bir problemdi ama artik etrafimdakileri de zor duruma sokuyorum. Etrafimdaki insanlaei düşünüyorum ben benim gibi biriyle yaşayamazdim heralde. Ne sebep oldu bilmi içinden çıkamıyorum. Önerisi olabilecek olan varmı
24 yaşındayım 2 yıl önce evlendim. Nişanlandığım dönemde başladı bu ufak tefek olaylara takilmaya duygusallaşmaya başladım. O dönem herşey cok dokundu bana sonra evlendim ailemden uzak bir şehire gittim uzakta olmak da beni cok etkiledi bir sürü sebepYaşınız kaç istediğiniz bişey olmadığı için mi acaba ya da beklentileriniz karsilanmiyordur
Nasil yaşıyorsunuz ben çok rahatsizim bu durumdanDoğduğumdan beri Angry Bird'im.
Evet, yine bir erkeğin bir kadının hayatını mahvetme hikayesini dinliyoruz.24 yaşındayım 2 yıl önce evlendim. Nişanlandığım dönemde başladı bu ufak tefek olaylara takilmaya duygusallaşmaya başladım. O dönem herşey cok dokundu bana sonra evlendim ailemden uzak bir şehire gittim uzakta olmak da beni cok etkiledi bir sürü sebep
Aslında şaka yaptım önceden öyleydim sevgilimden ayrılmış, aldatılmış ve işsizdim. O dönem çok gergindim. Onlar ortadan kalkınca biraz kendime geldim . Yani hayatınızdaki olumsuz şeylerin ortadan kalkması yeterli.Nasil yaşıyorsunuz ben çok rahatsizim bu durumdan
Ne alakasi var dostum mutlu bir evliliğim var olan erkeğe oldu bu evlilikteEvet, yine bir erkeğin bir kadının hayatını mahvetme hikayesini dinliyoruz.
Eşiniz anlayışlı biriyse ve seviyorsanız sorun yok aşarsiniz birlikte farklı etkinliklere katılın gezin dolaşın24 yaşındayım 2 yıl önce evlendim. Nişanlandığım dönemde başladı bu ufak tefek olaylara takilmaya duygusallaşmaya başladım. O dönem herşey cok dokundu bana sonra evlendim ailemden uzak bir şehire gittim uzakta olmak da beni cok etkiledi bir sürü sebep
Bazı şeyler ortadan kalkamiyor kiAslında şaka yaptım önceden öyleydim sevgilimden ayrılmış, aldatılmış ve işsizdim. O dönem çok gergindim. Onlar ortadan kalkınca biraz kendime geldim . Yani hayatınızdaki olumsuz şeylerin ortadan kalkması yeterli.
Yillik izindeyiz Karadeniz turu yaptik güzel geldi ailemi ziyarete geldik ardindan ama hen hâlâ gerginim pms falan diye kendimi kandırıyorm arada ama yok değilEşiniz anlayışlı biriyse ve seviyorsanız sorun yok aşarsiniz birlikte farklı etkinliklere katılın gezin dolaşın
Kalkmıyorsa kabulleneceksin dostum. Bu işler beylee.Bazı şeyler ortadan kalkamiyor ki
Kabullenemiyorum itiraz ediyorum sürekli şikayet ediyorumKalkmıyorsa kabulleneceksin dostum. Bu işler beylee.
Aa bu benDoğduğumdan beri Angry Bird'im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?