Sürekli gögsümle oynamak isteyen oğlum :((

mavikelebek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
95
8
86
Adana
kızlar bimem bu konudan başka dertli olan var mı inşallah birbirimizi buluruz oğlum 2,5 yaşında meme emmeyi bırakalı yaklaşık 4 5 ay kadar oluyor son zamanlarda ise sürekli " Anne memeni sevicem öpücem koklicam uyyyy nasıl güzeller " falan gibi söylemleri var ve iki gündür yanıma geliyor ve gece sürekli memem dokunuyor okşuyor bu durumdan rahatsız olmaya başladım ne yapmam gerektiğini bilemiyrum birde erkek çocuğu olması beni daha çok rahatsız ediyoru bana yardımcı olursanız sevinirim :)

Hmmm internetten bi arastiralim canim evet biraz can sikici olabilir özellikle söyleyigi kelimeler acaba tv denmi duydu

Hmmm internetten bi arastiralim canim evet biraz can sikici olabilir özellikle söyleyigi kelimeler acaba tv denmi duydu

yok canım biz onu öyle seviyoruz yanı yerim seni oyyy nasıl tatlısın falan deriz ya oyle bişey ama hala gözlemliyorum inanılmaz bana düşkünleşti babasına sen git benim yerimde yat ben annemle yatacam adam yanıma otrdugunda sebn kalk benm annem gibi cümleler kuruyor tv de izlemiş olamaz pğek bakmıyor çünkü sadece acarsak çizgi film

Senin gelin yandi :)

hahahahhahyyyy hiç güleceğim yoktu valla ama ciddden geceleri uyuyamıyorum neyseki belli süre sonra bırakıyor ve aslında yaptığının ayıp oldugunun farkında ki başkalarınjın yannda böyle yanıma geliyor sona vazgeçiyor :)))) asıl merak ettiğim ikinci bebekten snra ne olacak :)))

Benim oglan 18gün sonra 1 yasina girecek simdi 31 haftalik hamileyim ve bana cok düskün gözü benden baska kimseyi görmüyo bende cok merak ediyom nolcak :)

Benim oglan 18gün sonra 1 yasina girecek simdi 31 haftalik hamileyim ve bana cok düskün gözü benden baska kimseyi görmüyo bende cok merak ediyom nolcak :)

hakikaten merak konusu neden araları bu kadar yakın dicem eminim bu soruyu soran çok insan var yoksa sizde beraber büyüsünler deyip de ikinci çocugu yapanlardan mısınız :)))

hakikaten merak konusu neden araları bu kadar yakın dicem eminim bu soruyu soran çok insan var yoksa sizde beraber büyüsünler deyip de ikinci çocugu yapanlardan mısınız :)))

30 yasimda evlendim simdi 32yim yasladi vücudum ve kafam eger ara verirsem ikinciyi yapmam diye düsündüm bide biz almanyada yasiyoruz biz burda yilda en fazla 3 hafta yaz görüyoruz onunda 2günü sicak 3 günü yagmurlu rüzgarli cocuklarin disarda yada parkta oynama sanslari cok az karda cok yagmiyo sende 2 gün falan en son 2010 senesinde cok güzel bi kar yagdi kardan adam yapti cocuklar karda kaydi falan hep evde büyüyo burdaki cocuklar istedimki yanina bi arkadas olsun evde oynamak icin sikilmasin istedim almanyada cocuk olmak zor cünkü. Bide calismayi planliyorum ara verirsem bu süre uzar büyüdüklerindede ben isteyken yada okuldayken onlar birbirlerine sahip cikarlar diye düsündüm bilmiyorum dogru bilmiyorum yanlis yasayip görcrz artik insallah ama gercekten felaket zor bebek ve hamilelik insallah buna deger

evet kendinizce haklısınız hemde çok yaşadıklarınızı siz bilirsiniz ben yargılayamam ama hani şuan bende ikinci çocuğu düşünüyorum oğlum 2,5 yaşında bende 29 hani her çocuk ayrı ayrı sevgiyi ilgiyi istiyor diye aralarının çok yakın olamsına karşıyım o açıdan bende böyle düşünüyorum aa evet siz haklısnız inşallah kolay olur sizin için çünkü çocuk gerçekten yıpratıyor insanı manevi ve beden olarak :))) ama allah yokluklarınıda vermesin

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…