Surekli hasta misin diyorlar

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar ben cok acik tenliyim soluk gorunuyorum her goren uykunu mu alamadin yorgun musun gasta misin diyo ve gercekten bu beni cok uzuyo kan tahlillerimde demirim cok az eksik cikmisti kan degerlerim normaldi makyaj yapmak istemiyorum dogal bur yol soyleyin nolur su cildim insan gibi canli dursun

saçların açık renkse koyu bir ton ile değiştirebilirsin az birazda allık işini görür o makyaj sayılmaz :34:

İyi beslen, iyi uyu, spor yap :) herşeyin temeli bunlar aslında :)

Özellikle çalışıyorsan makyaja bu kadar mesafeli olmasan daha iyi olur bence. İlla baştan aşağı boyanmak gerekmez :9: göz altlarına hafif bir kapatıcı (ya da bb krem veya fondöten) uygulayıp ince de bir kalem çeksen çok fark yaratır.

Beyaz ten ve kızıl saç uyumunu hiç duydunuz mu :)

Eğer saçınızı boyatmak istemezseniz en azından bir allıkla yüzünüze canlılık katabilirsiniz ..

aynen banada sıfır makyajlıysam hep diyolar ama ben mutlaka bi nemlendirici krem bile olsa sürer bi eyeliner çekerim. malesef insanlar üzerine düşmeyen konularda yorum yapmayı çok seviyor. takma kafanı ama az bi makyaj halledecektir :21:

bende acık tenlıyım saclarım sarı gozlerım ela goz altlarım kızarıyor ıs hayatında 10 calısma gununden 2 makyajlı gecıyorum her an aynı sorular hastamısın grıpmı oldun yuzun sararmıs :) kı sarı degıl
ben dert etmıyorum bu halımı begenıyorum

diğer arkadaşlara katılıyorum saç rengi ve allık konusunda ayrıca ten rengini çokda değiştirmeyecek seyreklikte ve başlangıçta 15 dk lık seanslarla solaryuma gidebilirsin bilinenin aksine oldukça uygundur fiyatları

Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkyr ederim. Saclarim da acik kahve boya var ben de eyelinersiz disari cikmam ama nerden bu sonuca variyolar anlamiyorum hani makyaj yapmak istemiyorum derken icten duzeltmek istiyorum demek istedim cunku makyajliyken bile bu yorumlari aliyorum :(

Acik kahve renkten de kaynaklanabilir.
Sacini degistirmeyeceksen bb kremlerle alliklarla arani daha iyi tutmalisin.

ay ben bunu cok kulandim soluk benizli olmanin faydasida varrrrrr
iki öksürsem annem babam canim yaaa hastamisin diye dört dönerdiii
arada bu numarayi esimede yapiyorum garibip parcalaniyor :1::1:
artik cocuklar cekiyor bu numarayi banaaaa yemesemde yemis gibi gözüküyorum:16::16:

makyajlıekn bile bu yorumu alıyorsanız ki hele eyeliner ile o zaman ya saç renginiz çok yanlış a da makyajınız..

bende çooook beyaz tenliyimdir ama bir allık bile canlı gösteriyor..

far kullanıyor musunuz?

açık mavi ve tonlarında ki farlar insanı yorgun gösterir derler

Yok canim far kullanmiyorum. Bugun cildimde seboreik dermatit oldugunu ogrendim doktor fondotenden falan uzak durmami soyledi anliycaniz iki ucu ... Degnek gibiyim

bb krem kullanabilirsiniz ya da renkli nemlendiriciler parlak ve canlı gösteriyor cildi...

hem dermokozmetik seçerseniz yağsız olanlarından sorun yaşamazsınız cildinizde..

benim kardeşimde aynı sizin gibi.sarışın olduğu için tenide fazla beyaz.makyajlada arası yoktur özellikle allıkla.ona en gereken şey allık ama hiç kullanmıyor.sadece gözüne eyeliner kullanır o kadar.:53:

İnsanlar bazen farketmeden ne kadar kırıcı olabiliyorlar.Bunun gibi şeylerde misal..onlara önemsiz geldiği için kırılacağını düşünmeden atıp tutuyorlar oysa insan kırılabiliyor.Mesela bana da"ne bu halin,çok zayıflamışsın,biraz kilo al yüzün çökmüş" diyenler beni tahmin edemiyecekleri kadar kırarlardı.Şimdiki aklım olsa ben de onlara çirkinliklerini söylerdim mesela onlar böyle dediğinde.

Bende un gibiyim ama, bi rimel bi allıkla insana dönüşebiliyorum hemencecik. :1:
Makyajla da olmuyorsa; ki nasıl olmaz yahu, allık sürünce al al olmuyor mu yanaklarınız? Anlamadım ki o kısmı ben.. :44::44:

İnsanlar bazen farketmeden ne kadar kırıcı olabiliyorlar.Bunun gibi şeylerde misal..onlara önemsiz geldiği için kırılacağını düşünmeden atıp tutuyorlar oysa insan kırılabiliyor.Mesela bana da"ne bu halin,çok zayıflamışsın,biraz kilo al yüzün çökmüş" diyenler beni tahmin edemiyecekleri kadar kırarlardı.Şimdiki aklım olsa ben de onlara çirkinliklerini söylerdim mesela onlar böyle dediğinde.

Bence yanlis dusunuyorsunuz. Soluk birine soluk demek, sisman birine sisman demenin nesi kotu olsun ki?
Insan aynaya bakarken fark etmeyebiliyor. Ben mesela feci kilo aldim ve bunu cevredekiler soyleyene kadar hafif siskinlik(!) Saniyordum.
Kirilmaktansa cozum bulmak ya da takmamak gerek.

Back
X