Surekli hasta misin diyorlar

Saçlarını boyat diyeceğim ama makyaj bile yapmak istemiyorsun onu hiç yapmazsın herhalde :44:

Ben siyaha boyattığımdan beri daha canlı görünüyorum önceden sarıydı gerçi şimdi de vampir gibisin diyolar ama hastadan iyidir ya :27:

kesinlikle kızıl saç yapmalısın..
benimde tenim çok açıktır,sırf bu yüzden saçlarımı kızıla boyuyorum.cokta yakıştırıyorlar.
sadece 1 allık bile yetiyor.
tavsiye ederim

ben de bembeyazım.sürekli yorgun musun hasta mısın derler.ben de bıktım.ama gerçekten kızıl saç çok iyi duruyor bizde.ben de genelde saçımı kızıla boyarım.gözlerim de yeşil çok güzel oluyor.hele de gözlerin renkliyse tavsiye ederim.

Ben de aynıyım, beyaz tenliyim, kaşım kirpiğimde açıktır, Allahtan saçlarım açık kahve sarı değil.

Ben hep hafif makyajlı gezerim, kalem+allık+hafif bir ruj üçlüsü

İkiniz de haklisiniz bence canlarim onlar belki kirmak icin soylemiyo ama ben bu konuda cok hassas oldugum icin kiriliyorum gercekten bir de elimden bisey gelmedigi icin uzuluyorum

Hepinizin ortak tavsiyesi allik olmus allik surmeyi beceremesem de en azindan renk versin diye kullanicam cok ilgilendiniz kizlar hepinize cok tesekkur ederim :)

Hepinizin ortak tavsiyesi allik olmus allik surmeyi beceremesem de en azindan renk versin diye kullanicam cok ilgilendiniz kizlar hepinize cok tesekkur ederim :)

Bende anemi var canım, kan hapı kullanıyorum ve her gün 1 bardak pekmez içiyorum .
Rengim pembeleşti .
Bende beyaz tenliyim .
Kızıldı eskiden saçlarım çok hoş oluyordu şimdi siyah yaptırdım, daha ilgi çekici, daha seksi olduğumu hissediyorum .
Kirpiklerin sarıysa buğday yağı ve badem yağını karıştırıp sürebilirsin .
Yada allık istemiyorsan dudak nemlendiricileri var ya onu parmaklarına sürüp yanaklarına değdirebilirsin .
Doğal oluyor :)

Kizlar ben cok acik tenliyim soluk gorunuyorum her goren uykunu mu alamadin yorgun musun gasta misin diyo ve gercekten bu beni cok uzuyo kan tahlillerimde demirim cok az eksik cikmisti kan degerlerim normaldi makyaj yapmak istemiyorum dogal bur yol soyleyin nolur su cildim insan gibi canli dursun

canım bence bi arkadaşta yazmış saçların açık reknse koyulaştır.ve fondeten ve allıkta kullanabilirsin.en azından biyere giderken sürebilirsin bunları.ewde yine doğal haline dön.yazın güneşlensen aslında bronzlaşabiliyormusun yoksa kızarıyormusun.bunun için çok krem var kullanabiirsin yazın.kışında yazınki bronzlaşman yetebilir sana.ben yarım saat güneşte kalayım tenim çikolata gibi oluyor.ten rengime herkes bayılır ama gelgelelim bende bi türlü saç rengimi tutturamadım.şuan saçlarım karamel.ilk boyadığım zaman çok tatlı oluyor sonra zamanla açılıyor ve diplerim gelincede kötü oluyor.ewde saçlarımı sürekli topuz yaparım.bebeğim var çünkü saçlarımı yoluyor :)) dökülüyor sağa sola.ohaldeyken saçlarım çok kötü görünüyor.ama bi fön yada ne bileyim kuaförde bişey yaptırınca saç rengim süper duruyor.peki sence ben ne yapmalıyım bana bi önerin varmı :) bende senden yardım isteyim bari:)

belli olmayacak şekilde makyaj yapsan peki onu da mı istemiyorsun?
gratisler de indirim olur şimdi yılbaşı olduğu için, theBalm standına bir bak. orada bb kremler var. onlardan cilt tonuna uygun olanı edinebilirsin. yine uçuk pembe allık var ondan da alabilirsin. bir de böyle sıvı bi ruj gibi bişeyi var staniac olması lazım adının. onu dudağına sürdüğünde sanki dudağın o renkmiş gibi oluyo ve uzun süre de çıkmıyor ruj gibi değil yani. bunlara bakmanı tavsiye ederim.

onun dışında da pekmez, muz reçeli, süt vs de işe yarar ama renk getiricem suratıma derken kilo almayasın?

canım bence bi arkadaşta yazmış saçların açık reknse koyulaştır.ve fondeten ve allıkta kullanabilirsin.en azından biyere giderken sürebilirsin bunları.ewde yine doğal haline dön.yazın güneşlensen aslında bronzlaşabiliyormusun yoksa kızarıyormusun.bunun için çok krem var kullanabiirsin yazın.kışında yazınki bronzlaşman yetebilir sana.ben yarım saat güneşte kalayım tenim çikolata gibi oluyor.ten rengime herkes bayılır ama gelgelelim bende bi türlü saç rengimi tutturamadım.şuan saçlarım karamel.ilk boyadığım zaman çok tatlı oluyor sonra zamanla açılıyor ve diplerim gelincede kötü oluyor.ewde saçlarımı sürekli topuz yaparım.bebeğim var çünkü saçlarımı yoluyor :)) dökülüyor sağa sola.ohaldeyken saçlarım çok kötü görünüyor.ama bi fön yada ne bileyim kuaförde bişey yaptırınca saç rengim süper duruyor.peki sence ben ne yapmalıyım bana bi önerin varmı :) bende senden yardım isteyim bari:)

Canimm bence kesinlikle küllü kumral yapmalisin ne kdar sexilestigini fark edeceksin ten renginle birlesince :)

Back
X