Sürekli iç daralması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Devamlı sıkıntılarım. 1 senedir yakındır antidepresan kullanıyorum ağır depresyona girdiğimi düşünüyorum. Hislerim karışık. sürekli hayatı sorguluyorum. Herşey boş geliyor ama ölmedik mecburen düzene ayak uydurmalıyım diye düşünüyorum. Sevgilim yok yaşım 23. Olmuyor çünkü fobi oluştu olunca üzülürüm diye ödüm kopuyor ve bunu engelleyemiyorsanız ayrıca cok inceliyorum ve buna da kafayı takıyorum bu gidişte evlenemez o hayalimdeki ilişki yalan olacak diyorum. İşim var calısıyorum Allahtan. Bu arada inancımı da sorguluyorum artık yapmıyorum ama sürekli bir şüphe giriyor içime beni bunaltıyor. Artık bazen biri bana büyü mü yaptırdı diye düşünmeye başladım. Çok garip bi ruh halim var ağlayasım geliyor ağlayamıyorum bile patlıyorum..

Ne kadar kullanacaksın ilaçları , doktorla konuştun mu değiştirse belki daha iyi olur. Kendine hobi edin, kurslara git. Hem sosyal çevre edinirsin. İşten eve, evden işe bir hayatın varsa o da sıkar seni.

Devamlı sıkıntılarım. 1 senedir yakındır antidepresan kullanıyorum ağır depresyona girdiğimi düşünüyorum. Hislerim karışık. sürekli hayatı sorguluyorum. Herşey boş geliyor ama ölmedik mecburen düzene ayak uydurmalıyım diye düşünüyorum. Sevgilim yok yaşım 23. Olmuyor çünkü fobi oluştu olunca üzülürüm diye ödüm kopuyor ve bunu engelleyemiyorsanız ayrıca cok inceliyorum ve buna da kafayı takıyorum bu gidişte evlenemez o hayalimdeki ilişki yalan olacak diyorum. İşim var calısıyorum Allahtan. Bu arada inancımı da sorguluyorum artık yapmıyorum ama sürekli bir şüphe giriyor içime beni bunaltıyor. Artık bazen biri bana büyü mü yaptırdı diye düşünmeye başladım. Çok garip bi ruh halim var ağlayasım geliyor ağlayamıyorum bile patlıyorum..
Salla gitsin yahu hayatı deli dolu yaşa.bak öle güzel bir yaştasın. ki değerini bil.

ilgisiz gibi görünecek belki ama, adamakıllı bir sağlık taramasından geçtin mi? kan testi filan yaptırdın mı?
Hormonlarına, vitamin değerlerine bakıldı mı?
beslenme şeklin nasıl ve ne alemde?

Canim ilacini uzun suredir kullandigin icin etkisini yitirmis olabilir.doktorunla gorus tekrar ilac duzenlemesi yaptir.birde kendi kendine yenecegim bunu diye ugrasma iyice icine batarsin.pskolojik bi rahatsizligin oldugunu ve bu skntilarin normal oldugunu kabul etmekle ise basla.b12 vitamini eksikligi sinir hucrelerini bozar.ruhsal rahatsizlik yasayan cogu insanda b12 duzeyi cok dusuktur (ben gibi).olcturmeyi ihmal etme.saygilar.gecmis olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X