Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9 haftalık hamileyim.Fakat bu aralar sürekli acaba bebeğim sağlıklı olacak mı bir şey olacak mı doğduktan sonra farklı bir anormalisi olur mu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.Tabikide her şey Allahtan ama insan korkularının düşüncelerinin önüne geçemiyor.İkili test zamanı yaklaşıyor,kendimde hastanede çalışıyorum.Hastanede ki cogu kişi yaptırmamış yani çalışan arkadaşlar.Fakat hastalar yaptırıyor.Ben o konudada kararsızım.%1 ihtimal bile çıksa 7 ay boyunca kendimi harab edicem acaba acaba diyerek.Ama yaptırmasam da gönlüm rahat değil.Bilmiyorum bu aralar gerçektren ruh halim hiç iyi değil.Belkide kendimde hastane de calıstıgm ve her türlü çocuk gördüğüm için bu şekil bunalımlara giriyorum.Allahım yardımcı olsun gerçektren bu şekil stres üzüntüyle hamilelik geçirmek istemiyorum.Yani öneriniz vs var mıdır ya da benım gıbı olan merak ediyorum
Canımmm ilk önce hamileliğin hayırlı olsun.
İnşaAllah sağlıklı, tatlımı tatlı minnoş bir kızın olur. En azından ben böyle hissettim
Gerekli bütün sağlık testlerini yaptırmanı tavsiye ediyorum.
Korkuların çok normal, heleki öyle bi ortamda çalışıyorsan.
Henüz olmamış ihtimallerle kendini yıpratma.
Herşey Allahtan de, gerekli doktor kontrollerini yaptır, dua et ve duruma göre hareket et.
Kendinede yüklenme.
Rahat olun öncelikle hayırlı da olsun bebiş. Stres yapmayın allah büyük. Kontrolleri testleri ihmal etmeyin aksatmayın.
Her şey gönlünüzce olur inşallah. Sağ salim hamilelik ilerler allahın izniyle . Bende hamileyim stres yapmamaya çalışıp özen gösteriyorum.
Yani elimde değil sürekli bi panik hali sürekli düşünce halindeyim.Hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum.2li teste de burdaki herkes gereksiz diyor,down sendromu cıksa ne olacak sanki aldırıcak mısın diyorlar.Kendimi çok bunalmış hissediyorum.Normalde bunları bir başkası dese çok mantıklı konuşur telkin ederdim.Ama insan kendisi olunca öyle düşünemiyor