Sürekli İlgi Bekleyen Erkek

Vignette

🐣🙏🏼
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
6.245
10.620
248
Kızlar iyi akşamlar.
Eski sevgilimle üniversitede tanıştık. 7 aylık bir ilişkimiz oldu ve ben aklınıza gelebilecek her türlü şeyi ilk onunla yaşadım. Birlikte çok mutluyduk. Taa ki araya yaz tatili girene kadar. Gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş. Çok doğruymuş.
Ailemin yanına geldim. Benden hemen hemen her gün onu aramamı (bazen görüntülü) ve fotoğraf atmamı istedi. Sürekli mesaj atmamı bekledi. İki dakika geç cevap versem neden geç cevap verdiğimi sorguladı. Kendisini ailemle ve arkadaşlarımla sürekli kıyasladı. Kısacası beni sürekli bunalttı.
Bu şekilde iki ay devam ettik. İki ayın sonunda ona hiç ilgi göstermediğimi, onu sevmediğimi söyleyip sürekli sorun yarattı. Bana göre değişen bişey yoktu ama o benim değiştiğimi eskisi gibi olmadığımı iddia etti. Ben de bu kez alttan almadım ve ayrıldık.
Biz üniversitede sürekli birlikteydik. Her gün en az 8-9 saat görüşüyorduk ve her şeyi beraber yapıyorduk. Zamanla arkadaşlarımdan uzaklaştım. Kısacası onun dışında yanımda kimse kalmadı.
Geçen cumartesi günü dayanamayıp mesaj attım tekrar konuşmaya başladık. Her şeyi alttan almama rağmen asla değişmedi. Sürekli ilgi göstermediğimden şikayet etmeye devam ediyor.
Onun okulu 2 senelikti ve mezun oldu. Ama bu sene üniversite okuduğumuz şehre gelip DGS'ye hazırlanmak istiyor. Arkadaşıyla birlikte eve çıkacak.
Ya gördüğümde eskisi gibi hissedersem diye düşünüyorum. Ya her şey güzel olursa diye. Ama böyle yaparak beni çok bunalttı şu an içimden konuşmak gelmiyor. Sizce bir ay bu şekilde idare edebilir miyim? Sanırım o olmazsa yalnız kalırım diye de çekiniyorum çünkü arkadaşlarımla eski samimiyetim kalmadı.
Nasıl hareket etmem gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim hepinize :KK25:

İnsanının kendine ayıracak özel vakti elbette ki olacak arkadaşınız ben merkezci biriymiş hayırlısı olsun

Ay hayatinin baharindasin ne yanliz kalmasi. Gencligin de verdigi tecrubesizlikle sorunlu bir adam bulmus ilklerini yasamissin da sonun olmasin cok konu acarsin.

Bakicisi degilsin ki adamin her dk yaninda olasin :110:

Bu davranisi sosyal cevrenizi tamamen bitirmenize neden olur, işe basladiginiz zaman nasil idare edeceksiniz bu durumu?

Daha kac yasindayiz allasen 5 milyar erkek var nasil yanliz kalacaksin:KK49:

Sizde roller değişmiş sanırım.Genellikle sık boğaz eden,bunaltan taraf hep kadınlar olur.Çok sıkıcı bir erkek profili.Buna karar verecek olan sizsiniz ama sırf yalnız kalırım diye tekrar başlamanız çok yanlış.Çok daha iyilerini bulacağınız kesin

Bisey diycemde.. adam alacagi herseyi almis senden, arkadaslarin dahil.. guvenin dahil..daha ne bekliyosunki? Bu adam ayrilmaya yer ariyo

İnsanının kendine ayıracak özel vakti elbette ki olacak arkadaşınız ben merkezci biriymiş hayırlısı olsun
Kesinlikle bencil bir insanmış ben de sonradan farkettim.

Ay hayatinin baharindasin ne yanliz kalmasi. Gencligin de verdigi tecrubesizlikle sorunlu bir adam bulmus ilklerini yasamissin da sonun olmasin cok konu acarsin.
Yalnız kalmaktan kastım aşk hayatım açısından değildi. Günlük hayatımda arkadaşlarımla aram eskisi kadar olmadığı için yalnız kalacağımı düşünmüştüm.

Bakicisi degilsin ki adamin her dk yaninda olasin :110:

Bu davranisi sosyal cevrenizi tamamen bitirmenize neden olur, işe basladiginiz zaman nasil idare edeceksiniz bu durumu?

Daha kac yasindayiz allasen 5 milyar erkek var nasil yanliz kalacaksin:KK49:
Annesi gibi her dakika onunla olmamı bekliyor. Bir gelecek göremiyorum ben de artık.

Sizde roller değişmiş sanırım.Genellikle sık boğaz eden,bunaltan taraf hep kadınlar olur.Çok sıkıcı bir erkek profili.Buna karar verecek olan sizsiniz ama sırf yalnız kalırım diye tekrar başlamanız çok yanlış.Çok daha iyilerini bulacağınız kesin
Bence de roller tamamen değişmiş durumda. Beni de bunalttı zaten.

Bisey diycemde.. adam alacagi herseyi almis senden, arkadaslarin dahil.. guvenin dahil..daha ne bekliyosunki? Bu adam ayrilmaya yer ariyo
Ayrıyız zaten. Tekrar konuşmaya başladık. Ama hata yaptım sanırım bilmiyorum.

Gözden uzakta olan gönülden de uzak olmuyor canm doğru bildiğin şey bence yanlış .. Benim de şu an sevgilim uzakta ama hiç aramızda böyle ergence muhabbetler geçmiyor vala :) 2 mizde çalışan insanlarız kendimize ait özel zamanlarimiz vardır yani . Gün içerisinde yazisiriz akşam bir de konuşma yaparız günün kritiği diyim. Ama sizin yaşınız küçük galiba belki de o yüzdendir ama bana çocukça geliyor açıkçası :) Erkek arkadaşına durumu güzelce izah etmelisin her zaman dip dibe olmak zorunda değilsiniz olamazsınız da zaten hayat buna izin vermiyor bir süre en azından :)

Gözden uzakta olan gönülden de uzak olmuyor canm doğru bildiğin şey bence yanlış .. Benim de şu an sevgilim uzakta ama hiç aramızda böyle ergence muhabbetler geçmiyor vala :) 2 mizde çalışan insanlarız kendimize ait özel zamanlarimiz vardır yani . Gün içerisinde yazisiriz akşam bir de konuşma yaparız günün kritiği diyim. Ama sizin yaşınız küçük galiba belki de o yüzdendir ama bana çocukça geliyor açıkçası :) Erkek arkadaşına durumu güzelce izah etmelisin her zaman dip dibe olmak zorunda değilsiniz olamazsınız da zaten hayat buna izin vermiyor bir süre en azından :)
Kesinlikle ben de böyle olması gerektiğini düşünüyorum her dakika konuşmak zorunda değiliz. Açıkladığım zaman yanlış anlayıp hiç konuşmak istemediğimi düşünüyor. Ben 19, o 21 yaşında

Başlığa cevabım her ay günü gününe adet olan erkektir hehe :KK70:
Benden daha çok pms yaşadığı kesin :-)

Kesinlikle ben de böyle olması gerektiğini düşünüyorum her dakika konuşmak zorunda değiliz. Açıkladığım zaman yanlış anlayıp hiç konuşmak istemediğimi düşünüyor. Ben 19, o 21 yaşında

Benden daha çok pms yaşadığı kesin :-)

Daha çok Küçüksunuz zaten belliydi ah güzelim ona de ki büyü de gel :)) Çocuk buyutme yaa bırak gitsin uğraşma vala :))

Daha çok Küçüksunuz zaten belliydi ah güzelim ona de ki büyü de gel :)) Çocuk buyutme yaa bırak gitsin uğraşma vala :))
Hayatımda hiç böyle bir erkekle karşılaşmadım. Annesi benim kadar ilgilenmemiştir ama asla yetinmiyor :işsiz:

bence bırak ilgiyi alakayı eğer seni istiyorsa o sana ilgi alaka göstersin göstermiyorsa yeni denizlere yelken aç hiiiççç canını sıkmaya değmezzzzzz

Hayatınıza giren insanı hayatınızın merkezi yaparsanız her zaman mutsuz olursunuz. Asıl yanlışı okul dönemi her vaktinizi birlikte geçirerek, arkadaşlarınızdan uzaklaşarak yapmışsınız. Yaz tatilinde yaşananlar yanlışınızı anlamanız için bir vesile size.
Erkek kadın fark etmez bir insanın sevgilisinden kendisini hayatının merkezine koymasını istemek ağır bencilliktir. Bu adamdan size hayır gelmez.
Anne,baba,sevgili,eş,çocuk kimseyi hayatınızın merkezine koymamanızı tavsiye ederim çünkü bu size mutsuzluk olarak donecegi gibi asla karşı tarafi da memnun edemezsiniz.

Back
X