sürekli kafamda bu fikir var.

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.990
En iyi cevaplar
1
18.128
498
merhaba kızlar.

Bu aralar sürekli kafamı yoran bir durum var. Aklımdan sürekli boşanma fikri geçiyor. Hatta boşanıp kuracağım evimin mobilyalarına perdelerine kadar tasarlıyorum. Kızımdan başka da kimseyi istemiyorum. Kendi annem babam dahil.

Bir sorunun mu var derseniz görünürde yok. Eşim annesine düşkündür. Ailesine düşkündür. hep onları ister yakınında ama bana da düşkündür. Odundur sevdiğini göstermez ama sever. Bana sormadan bir iş yapmaz. Özel günlerde tek bir gül alır gelir. :D ona da yanımda söylenir. Sessizdir ama çok konuşmaz boş konuşmayı sevmez.

Ne bilim yaaaaa.. Kaynanamı ben pek sevmem. O da beni sevmez. Ama yine de öyle hin fesat bir KAdın değildir. YArdım etmeyi sevmez ve cimridir. Bu da beni soğutmuştur. Ya anlıycağınız öyle büyük büyük kocaman sorunlarım yok.

ama neden bu fikir sürekli aklımda. Eminim ki benim hayatımı yaşamak isteyen onlarca belki yüzlerce insan vardır. Ama ben nedense çıkmak istiyorum. BAna müsade demek istiyorum. Çok yoruldum yaaaaaa. :(

merhaba kızlar.

Bu aralar sürekli kafamı yoran bir durum var. Aklımdan sürekli boşanma fikri geçiyor. Hatta boşanıp kuracağım evimin mobilyalarına perdelerine kadar tasarlıyorum. Kızımdan başka da kimseyi istemiyorum. Kendi annem babam dahil.

Bir sorunun mu var derseniz görünürde yok. Eşim annesine düşkündür. Ailesine düşkündür. hep onları ister yakınında ama bana da düşkündür. Odundur sevdiğini göstermez ama sever. Bana sormadan bir iş yapmaz. Özel günlerde tek bir gül alır gelir. :KK70: ona da yanımda söylenir. Sessizdir ama çok konuşmaz boş konuşmayı sevmez.

Ne bilim yaaaaa.. Kaynanamı ben pek sevmem. O da beni sevmez. Ama yine de öyle hin fesat bir KAdın değildir. YArdım etmeyi sevmez ve cimridir. Bu da beni soğutmuştur. Ya anlıycağınız öyle büyük büyük kocaman sorunlarım yok.

ama neden bu fikir sürekli aklımda. Eminim ki benim hayatımı yaşamak isteyen onlarca belki yüzlerce insan vardır. Ama ben nedense çıkmak istiyorum. BAna müsade demek istiyorum. Çok yoruldum yaaaaaa. :KK43:
Benim eşimle en ufak bir sorunum yok hatta imrenilen bir evliliğim var diyebilirim
Düşüncelidir romantiktir her zaman yanımdadır
Sevgisini hiç birşeyle kıyaslayamam onun gibi güzel seven bir adam daha görmedim
Kv gıcık olurum yaptıkları bini aşmıştır o konudada eşim yanımda yani görüşme ne gerek var boşver falan der
Gelgelelim senin gibi bazen boşansam ne yaparım nerede yaşamayı seçerim nasıl bir ev kurarım va düşünürken buluyorum kendimi bazen
Manyakmıyız neyiz :KK53:
Bizimki baya mazoşistlik bence
Düşününce bile çok canım yanıyor çünkü
Seninde boşanmayı gerektirecek bir sebebin yok bence
Belkide her ihtimali düşünmeye alışmış beynimiz bilemedim:KK12:

Evet yine de bosanmanizi gerektirecek bir sorun yok siz de farkindasiniz ama evlilik sizi yirmus.kizinizi dusunun o istemez eminim bosanmanizi.kiziniz icin atin kafanizdan bu dusunceyi.
aslında düşünmek bile istemiyorum. bebeğimiz çok zor oldu. 5 yılda 3 kayıp üzerine geldi. çok yoruldum ama çözüm bu olmamalı.

Evliliğinize maşallah demek istiyorum öncelikle . Bu sayfada sizin gibi bir evliliğe sahip olmak isteyen bence bir sürü insan vardır. Bence evliliğinizin kıymetini bilin . Eşinizin sizi aldatıp bu sayfalara onu yazdığınızı düşünüp Allah Korusun tabi ki böyle bir durumdan . Eşinizle severek evlenmediniz mi görücü usulü ile mi evlendiniz aklıma bu geldi ilk olarak

Çok var boşanmak isteyen ama evlılık cocuk oyuncağı degıl Malesef ve başka evlenechın insan daha iyi olacak dıye garantı de yok erkek milleti aynı model genelde
Yoo asla. büyük konuşmayayım ama ben boşansam bir daha asla evlenmem.

Belki de yorgunluk,geçmişten biriktirdiklerinve monotonluk boğuyor seni.Boşanmak (hoş olmasa da) bir "macera" bir hareketlilik.Kökten bir değişim.Yepyeni bir başlangıç.Hayatımın dönüm noktası diye anabileceğin bir hamle. Boşanmış kadınlara sorsak böyle bayılarak hatırlamazlar boşanmayı,çünkü yaşadıkları büyük sorunlar,o kararı alma aşamasındaki sancılar,çekilen acılar "boşanma" kelimesiyle özdeşleşmiş onlarda.Oysa senin için şu an boşanma sadece yukarda dediğim gibi yeni bi sayfa,yeni bi hayat,bi dönüşüm ifade ediyor.
Mesela perdeler koltuklar demişsin ya,o değişimleri alıp güncel hayatına koysak mutlu eder miydi seni?Sorumluluklarını alsak senden? Eşinin ailesi buhar olup uçsa mesela? Cevabın evetse mutlusun sen yuvanda bence.

merhaba kızlar.

Bir sorunun mu var derseniz görünürde yok. Eşim annesine düşkündür. Ailesine düşkündür. hep onları ister yakınında ama bana da düşkündür. Odundur sevdiğini göstermez ama sever. Bana sormadan bir iş yapmaz. Özel günlerde tek bir gül alır gelir. :KK70: ona da yanımda söylenir. Sessizdir ama çok konuşmaz boş konuşmayı sevmez.

ama neden bu fikir sürekli aklımda. Eminim ki benim hayatımı yaşamak isteyen onlarca belki yüzlerce insan vardır. Ama ben nedense çıkmak istiyorum. BAna müsade demek istiyorum. Çok yoruldum yaaaaaa. :KK43:

Çok yoruldum diyorsunuz ya, o yorgunluğun sebebi ne? Sizi yoran şey ne veya neydi?

merhaba kızlar.

Dertsizlikten canım. .kendine bir maşgale bul bence

Back
X